Pazudis kaķis!
Vakar, 18.07. mans rudais runcis devās neatļautā pastaigā no Rīgas ielas 6. Esam izmeklējušies cauru nakti līdz šim brīdim, bet mincis pazudis tā, ka nekādas pēdas neizdodās atrast. Ja nu kāds ir manījis rudu mājas runcīti, kurš ir draudzīgs, bet noteikti nobijies un atsaucās uz vārdiņu Latiņš...
Telefons, pa kuru var zvanīt, ja ir jebkāda informācija, kur kaķītis varētu būt meklējams: 26437698.
Paldies!!!
var jau arii ielikt bildi!
Mans rudais ari devas pastaiga,bet jau 15.07 un vel nav atradies:(Pazuda starp 1.vidusskolu un rajona polikliniku Kalna pr.
Man pazuda melns kaķītis, baltu krūtiņu un ķepiņām. Pazuda Mednieku ielas rajonā 13.07. Atsaucās uz vārdu Uksus. 26605991
pie Mālkalnes 5 otras kapnju telpas ir piekliidis ruds ar baltu (rudaa kraasa ir taada looti gaisi ruda). Looti looti miiliigs, tur zem balkona 1,staava vinju baro un dod uudentiju. Mees jau apsveraam domu panjemtu vinju pie sevis, bet gribeetos lai jau vinjs atrod savus iistos saimniekos, jo var redzeet ka vinjs tiesaam ir maajas runciitis un kaadam ir piedereejis.
Manam nav baltuminu,vinam bija zala siksnina ap kaklu.
Manam nav baltuminu,vinam bija zala siksnina ap kaklu.
Vai esat meklējuši mājas pagrabos? Šajā mājā kaķi var paslēpties aiz ķieģelu mūrējuma pie pagraba logiem, aiz kura var aizlīst, un caur turieni var ielīst arī pagrabā. Un kā ar Grīvas moteļa malkas šķūnīti? Arī tur kaķi slēpjas. Tas no pieredzes, kad manējais kādreiz tika laukā un nezināju, kur meklēt.
Man pat šķiet, ka viņu vakar? redzēju pie pirmās kāpņu telpas, jo vēl nodomāju - nē, Tigra, kura arī dzīvo šajā mājā un kuru saimnieks parasti vakaros meklē, tā nav:) Tāds neredzēts kaķis.
Un vēl kāpņu telpu bēniņstāvi - karstajās dienās bieži kāpņu telpu durvis ir vaļā.
Mājas kaķis parasti tālu neaiziet,tas pēc personigās pieredzes. Man ari kaķi ir izmukuši laukā,katru dienu vēlā vakarā,kad sāka tumst, gāju un saucu,kamēr dabuju rokā. Vienu reizi kaķi jau nākamajā vakarā dabuju rokā,bet otru kaķi tikai pēc nepilna mēneša,tas visu laiku bija pagrabā nosēdējis un tik sabijies bija,ka nelīda uz manu balsi laukā. Vēlu veiksmi,gan jau atradisiet!
Un kur lai es mekleju savu?Man nav pagrabu vai beninu!Mezs apkart!Katru vakaru apstaigajam apkarti un no rita ari,bet nav!!!
Paldies par padomiem, kā būšu mājās pēc darba, izstaigāšu katru pagraba stūrīti!
Lailai - vai tu esi salīmējusi lapiņas par kaķīti? Es salīmēju, man zvana atsaucīgi cilvēki. Vēl gan nav izdevies atrast, bet nu jācer!
Vel nesen ejot pa Kalna prospektu nemanijam nevienu lapinu,ka pazudis ruds mincis,bija lapinas tikai par samojedu sugas kuciti Elzu,kas jau pateicoties sim lapinam un sludinajumiem internetaa ir atgriezusies pie saimniekiem.Ja jums tur nav pagrabu,tad ,iespejams,mincis ir kaut kur talak pamucis,viss atkariigs no apkartejo cilveeku modriibas. Paverojiet apkartni,noteikti ir kada vieta,kur mincis var ielist,nav teikts,ka sis sez tiesi meza.Riikojieties... Lai veicas...
Kas man meza uz katra koka jakarina lapinas?Es dzivoju vecaja rajona pie vidusskolas un uzskatu ka butu bezjedzigi kart lapinas ar sludinajumiem,jo kaimini visi ir informeti un ari visi dela draugi un pazinas.Man apkart ir tikai mezs un krumi.Kalna pr.sakas no Rigas iela,bet iet lidz upei un es dzivoju netalu no pareizticigo baznicas.
Tomēr iesaku salikt lapiņas. Man arī likās, ka nebūs jēgas, bet cilvēki zvana un palīdz! Paldies viņiem par to. Un ja tur ir pastaigu takas, tad pie kokiem lapiņas būs kā reiz laikā. Cilvēks pastaigājās un vēro apkārtni, ieraudzīs tavu kaķi!
Man tapat zino,bet neviens no atrastajiem vai satiktajiem kakiem nav manejaijs:( Ja cilveks lielu suni neredz,tad par kakiem vinam ir nosplauties
Ogrē, Upes prospektā pieklīdis mazs un žiperīgs rudi svītrains kaķu puika. Ja kādam pazudis, atsaucieties.2820-40-65
Viss ir beidzies labi,mans kakitis atgriezies majas:)
Laila,kur bija mincis?
Nezinu kur bija,bet pats naca uz majas pusi un kaiminu berni vinu ieraudzija metrus 300 no majas:)Izkamejis,netirs,sapinkajies ar ercem,tagad gul tik un ed.Gul gulta ko pirms tam darija reti,ieleca,smilinaja un prom citur gulet,bet tagad tik gulta un blakus.
No sirds apsveicu ar minča atgriešanos! Tev viņš bija mājas kaķis, vai tāds, kas gāja arī ārā? Es joprojām meklēju savu rudo minci, kas pazuda Rīgas 6 apkaimē, bet bez panākumiem, kā zemē iekritis...Vai ir cerība, ka kaķis, kas nedzīvo ārā un apkārtni nepazīst, atnāk mājās?
Manejais ir majas kakis un ara nebija bijis,ja neskaita pa logu redzejis pagalmu.
Ogrē, Tīnūžu ielā pieklīdis ir viens rižiks, ar svītrām caur visam kā tīģerim :D Salīdzinoši jauns puika, vismaz tā liecina viņa aktivitāte.
Ja nu, kas tad zvaniet: 28320682
Ogree riigas iela6 Jau vairaakas dienas klaino kakis balts ar peleeku,lauj cilveekiem sevi glaudiit
Vimbukrogā divas dienas piestaigā ruds jauns kaķu puika-astes gals balts,tumši zila siksniņa apkaklu. Ļoti mīlīgs,prasās iekšā ,kalsnas miesasbūves. 29157738 .Izskatās ka noklīdis,vēderiņš plāns.
Man ir pazudis runcis jau ilgu laiku.Ludzu palidziet! Vins ir rudzs ar baltu un atsaucas uz vardu muris un noteikti saucat muris labs puika! Var atrasties Ap Ogres novadu. Ja varat dodat informaciju! Zavanat pa numuru: 25873742 Paldies par jebko