Kā ir?
Kā tur īsti ir ar Top veikalu? Vai ir plašāks sortiments un vairāk akciju, un zemākas cenas, kā iepriekš solīja veikala pārstāvji?
nekas nav mainijies
marketinga triks
piekrītu, ka dārgāks un sortiments nav paplašinājies. Elvi bankrots, bet cilvēkiem jādzīvo. tāpēc mainīja karteli. i vsjo.
cūciņa : Istenībā tev taisnība , es te parunājos ar dažiem un izrādās TIEŠĀM ir un būs tikai tas ko tu saki:):)
Luni - es jau visu pati esmu izzondējusi. latvija nemaz tik liela nav un vienmēr kāda drauga draugam ir draugs, kam pieder (piederĒJA) kāds no Elvi veikaliem. bet ne jau tur tas suns aprakts. kā jau es iepriekš paredzēju, tiešām ir tā, ka tika pētīts, ko Ogrē pērk vairāk un ko nē. tāpēc arī pārdod to, ko pārdod. un gandrīz ne cīsiņu/bulku/suņu konzerva vairāk :( neies jau dēļ 4-5 gribētājiem pēkšņi raizēties par sviesta zivju, nēģu, tīģergarneļu, astoņkāju, mīdiju, kalmāru utt citu gardu briesmonīšu transportēšanu un uzglabāšanu.. jo vispār jau veicis atrodas stratēģiski labā vietā, un vienmēr tur būs pircēji. bet daudzu gribētajam rimčikam Ogrē vnk nav vietas
Tici man ,ja ienkatu tads RIMI Ogree,butu gribetaji,un JUMis,Tas pats TOP varetu verties ciet :) Paliktu tik lielaa MAxsima uz 'sosejas :)!!!!???
vax : Seriāla UgunsGrēks varoņi reizēm sāk uzvesties visai dīvaini - viņi pēkšņi nevis risina savstarpējo attiecību savijumus, bet pārrunā, kādas zāles vislabāk lietot, ja sāp galva vai ir kāda cita kaite, vai uzkrītoši iesaka viens otram dzert sulas