Ogres autoskolas
Labdien! Es vēlētos uzzināt kura autoskola Ogrē ir vislabākā? Jūsu pieredze?
Neiesaku Koni,macijos tur,bet nacas mainit,pagraba tipa autoskola
CRESCO the BEST!!
Savā laikā mācijos vanagā bija ideāli, bet tagad cik zinu skolas eksamens teorijā jākārto rīgā tāpēc nav vairs tik forši, kā bija, bet kā autoskola laba !
Varbūt kāds ko zin par Mustangu Rīgā, kko aizdomīgi ilgi instruktori nelauj kārtot eksāmenu manam bērnam. maksājam ne pa jokam 12 Ls viena brauk., 3 reiz ned., bet kā nekā tā nekā. Varbūt jāmeklē kāds cits braukš. instruktors citā vietā? es kkā savā laikā reizes 6 pa rīgu pabraucu, i kārtoju, i nokārtoju eksāmenu
Vita: iesaku kopā ar bērnu aiziet un iznstruktoram atļaut piedalīties stundā - Tu taču gribi redzēt, kāds bērnam progress?;) ... Tad arī sapratīsi, vai kāds grib nopelnīt, vai vainojamas bērna prasmes;)
Es mācījos CRESCO un man instruktors nelaida uz exameniem....pabraucu ar citiem un man pateica ka tas vnk bija naudu izspiezšana.Tur vel daudz "slepenus" maksājumus.
Es macijos "Runčos" un viss bija OK!!! Macieties jebkura cita, iznemot KONI!!!
Paldies, Loretta. Tā arī būs jādara, ja vien autoskola un instruktors to pieļaus.
es vienā no Ogres autoskolām tiesības tiešam ieguvu 3 mēn laikā, bet ļoti dārgi tas iznāca, bet parēķinot laika periodu citās autoskolās tā pati summa vien salasās uz 500 lati. rēķinaties ar prasīgiem instruktoriem, bet visā visumā ātri un labi
Tas "akcijas" ko reklame ir pupu mizas! jarekinas ir uz 500Ls!!! es ar domaju oo tikai 49Ls autoskolas izdevumi gala izradijas 105.00Ls braukshana arii domaaju 5Ls tikai baigi leti bet vajg 10Ls! tas ko jums saka firma pa telefonu nenemiet galva galvenais kartigi izlasiet LĪGUMU!!!!
Vitai - Mustangam bija slikta slava scdd, jo lielākais valsts eksāmenā izkritušo skaits pirms gadiem 2 bija tieši no šīs autoskolas (atceries, arī licence bija atņemta uz laiku šai a/sk). tāpēc tagad viņi ne tikai piebremzē iespējamo izkrišanu, bet arī rupji pārkāpj to, pelnot uz atkārtotām braukšanām un atkārtotām skolas eksāmenu pārlikšanām. bet visumā jau tas ir atkarīgs tikai un vienīgi no jaunā braucēja - ja instruktoram šķiet, ka prot jau braukt, eksāmenu pieņēmējam tā var nešķist. pareizi jau tomēr laikam ir ilgāk pabraukāt pie instruktora (labāk nomainīt pēc laika, lai redz cita vērtējumu), nekā dzīvē neprast uz ceļa ātri un apdomīgi rīkoties riskantās situācijās. jāizvērtē - kas ir svarīgāks.. lieks izdots lats vai veselība/dzīvība/citu un paša drošība..
lai sīkais piesēstas pie stūres un pati paskaties, kā viņš brauc.. tak jau spēsi izvērtēt, vai var laist uz eksi, vai vēl ne..
Pirms 2 gadiem mācījos Mustangā, Rīgā, neiesaku, īsti neatceros, kā bija ar izmaksām, bet attieksme pabriesmīga. Arī instruktors nebija no tiem labākajiem. Tagad mācos Vanagā, Ogrē, teiksim tā, interesanti, var justu, ka pašas skolas politikā valda nesaskaņas, bet kopumā esmu apmierināta. teorija labi tiek pasniegta, arī braukšanas instruktors apmierina. Par izmaksām, kopā sanāk autoskolas teorija vidēji 40 LVL, pirmā palīdzība ap 20 LVL, medicīniskā arī ap 20 LVL, braukšana 1.5 h pa Ogri 10 LVL, pa Rīgu 12 LVL.
Gribēju noskaidrot info.
Tad kura Autoskola ir labākā(kurā saprotoši pasniedz teoriju, ir pieņemamas izmaksas, un braukšanas instruktori ir izpalīdzīgi) Ogrē???
Zinu ka ogrē ir vairakas Autoskolas piem - Andžs, Koni, Runči un Vanags. (un moš vēl kāda)
kura ir *the Best* autoskola in Ogre?, jo negribas man iestāties skolā un saprast, ka tur ir pilnīga Dir.. un nāksies mainīt Autoskolu.
Ogrēnieši esiet izpalīdzīgi iesakiet kuru izvēlēties.
paldies jau iepriekš
ā starpcitu (nezinu vaj taisnība) bet es te pa ausu galam dzirdēju tādu brīnumu ka, ja iestājās kādā no Lielvārdes autoskolām, tad gala braukšanas exāmens notiek Aizkrauklē!
piem es labāk braukšanu Aizkrauklē liktu nevis drudžainajā Rīgā...
kā tur īsti ar tām Lielvārdes autoskolām ir? varbūt kāds zin konkrētāk???
Neprecīza infa par Aizkraukli. Tur eksāmeni nenotiek Lielvārdē ir divas autoskolas. "Rūta", kas tagad ir arī Ogrē, pasta mājā. Tie brauc Rīgā. Un "Buts", kas brauc uz Jēkabpili. Tikai problēma, ka arī braukšanas visas notiek Jēkabpilī un pašam nākas uz turieni kulties. Nu beigās braucējs ar būs jēkabpilietis.. :D Rīgā laidīs tik līdz Dolei, tālāk ar trambuli. Nezinīt, iemet guglī autoskolu "Rūta", pac tur mācījos, ir ok.
Es iesaku autoskolu Vanags, tikko pati beidzu ātrās teorijas grupu (divas ar pusi nedēļas), super pasniedzējs, liels pluss tam vai pasniedzējs ir arī instruktors, jo ir pasniedzēji, kas nav instruktori, maļ sausu teoriju un ir reizes, kad noteiktas situācijas skaidrojums krasi atšķirās no braukšanas instruktora skaidrojuma Šī man ir otrā autoskola, tāpēc ir ar ko salīdzināt, iepriekšējā skolā man apnika tā muļļāšanās, spēj tik maksāt, teorijas pasniedzējs brīžiem radija iespaidu, ka pats īsti nesaprata ko runā.
kura skola butu vislabaka lai dabutu autovaditaja tiesibas?un kadas ir vispar ogre skolas?
Kur Ogrē var macīties autoskolā 95 kodu?
Es ieteiktu iet mācīties uz autoskolu krustojumi.lv, šo skolu man ieteica draugs. Nevienu mirkli nenožēloju šīs skolas izvēli. Ļoti patika teorijas nodarbības, un uz braukšanas nodarbībām tiešām gāju ar prieku. Tā kā ja plāno mācīties, un nevēlies vilties, ej uz krustojumi.lv ;)
Sveicināti !
Kāda ir pašreizējā situācija Ogrē ar autoskolām . Kuru var ieteikt, kādas kopējās reālās izmaksas sanāk ?
Sākumā izlasast šo rakstu par autoskolām Rīgā http://autoskola-eksperts.com/autoskolas-riga/
Ja mācies teoriju Ogrē, bet meklē instruktoru Rīgā, iesaku - https://burnickis.lv/instruktori/
Autoskola Tīģeris. Pretimnākoša un patīkama attieksme, interesantas nodarbības. Tiešām iesaku