Vajag transportu
Nepieciešams nogādāt 3 1m3 tvertnes no Ogres uz Pļaviņu novadu, sver ap pusotru tonnu katra. Automašīnai noteikti jābūt ar lafeti (liftu). Ja varat piedāvāt ko sakarīgu un ne pa kosmiskām cenām, tad labprāt uzklausītu jūsu piedāvājumu.
info[at]dzidris.lv
1m2 sver 1,5t ? Intresanti , pēc svara kautkas škidrs ar pabiezu konsistenci:):) Sula vai sīrups:):) Ja tukšas tad varētu būt pabieza partikas ņerževeika vai blīva koka kubli:):) Labi es jau tik smejoss, bet no malas izklausās ka kandzas dzinēji maina dislokācijas vietu kopā ar brāgas kubliem :):) Lai veicas meklēšanā .
Fruktozes sīrups.
WORLD WIDE finanšu aizdevumu INC
St Jack Lane Red Conel Bristol, England
BS3 5AY Anglija, Apvienotā Karaliste
Tālrunis: + (44) 7035965762
E-pasts: (Worldwideloanss@w.cn)
Vai esat cietis no aizdevuma scam tikai tāpēc, ka jums ir, meklējot likumīgu kredītu aizdevumu firma? Vai Jūs parādā? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai uzsāktu jaunu biznesu vai apmaksāt rēķinus? Ir finansiāli sabojājusies? Vai ir nepieciešams kredīts, lai nopirktu auto vai mājā? Vai jums ir savukārt nosaka jūsu vietējo banku savā valstī sasniegt jūsu finanšu sapņus? Vai meklējat finanšu Informējiet? meklēt ne vairāk, Set sevi bez šodien no Finanšu kauns par WORLDWIDE KREDĪTU AĢENTŪRA ir atzinīgi jums iespēju iegūt visu veidu aizdevumi, jums šodien par pieņemamām procentu no 3.%. bez sākotnējās maksājumu. Vienkārši sazinieties ar: worldwideloans01@w.cn vairāk info par jūsu aizdevumu paketi.
Aizpildiet un Atgriezties informāciju zemāk, lai ļautu mums turpināt ar
Piemērošana Loan:
vārds:
Valsts:
adrese:
zip:
Kredīta summu, kas nepieciešama:
ilgums:
Mobilā tālruņa numurs:
nodarbošanās:
Atgriezties pie mums ar šo informāciju tagad.
C.E.O
Adams Vilks.
E-pasts: (worldwideloans01@w.cn)
Attention:
Hello do you need a loan to clear of your bills or start up a buisness if yes then you have no problem because Standard life loan.is the right place to make such chioce because we offer varieties of loan to those who need help from our company AND NOTE:That we are always at your service so make a right choice now at standardlifeloanplc@gmail.com , we promise that you will enjoy doing buisness with us.
Here comes a brighter day for all those who needs financial assistance. With STANDARD LIFE LOAN COMPANY you can say goodbye to all your financial crisis/difficulty. I am Mr. Wilson a private loan agent from STANDARD LIFE LOAN COMPANY; I’m here to introduce to you a loan programmer which enable us help those who are in need of financial assistance. Hey My dear do not full prey to those hoodlums at they that call them self money lender they are all scam , all they want is your money and you will not hear from them again they have done it to me twice before I met Mr. OUTLAW and now i am "a loan agent Wilson "the most interesting part of it is that my loan was transfer to me within 74hours so I well advice you to contact Mr. OUTLAW if you are interested in getting loan and you are sure you can pay him back on time you can contact him via email standardlifeloanplc@gmail.com They offer all kind of categories of loan ;they OFFER Short term loan (5_10years) Long term loan
(20_40) Media term loan (10_20) Media term loan(10_20) .They offer loan like Home loan!!!!!!!!!!! Business loan!!!!!!!! Business start up loan Company loan>>>>>.
We Transfer loan via bank/check/western; as the whole process is very easy!
Kind Regards,
Mr. Wilson
Hello,
Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai izpildītu savu sapni par būtisku biznesam? Vai jums šobrīd ir nepieciešama aizdevuma iegādāties savu sapņu māju? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai kāda cita iemesla dēļ? Vai jums ir pagriezts uz leju, jo to augsto tarifu banku un citas prasības? Tad uztraukties nav more.We piedāvājam biznesa aizdevumu, parādu konsolidācijai aizdevums, hipotekāro aizdevumu, personas aizdevums, auto aizdevums, students aizdevums, lauksaimniecības kredīts, celtniecību un visa cita veida aizdevumu ar 3% gada procentu likmi.
Sazinieties ar mums tagad vairāk informācijas par mūsu pakalpojumiem.
pa e-pastu edward_harryfinancefinanceplc@yahoo.com~~V paldies.
Sveicieni,
Edward Harijs
Dobrý den,
děkujeme za Váš zájem o pracovní pozici. Budete-li vyhovujícím kandidátem, budeme Vás do 14 dnů kontaktovat. V opačném případě zařadíme Váš životopis do databáze a budete průběžně osloveni s dalšími nabídkami.
Mēs dodam no aizdevumu uz jebkuru daļu world.we piedāvā visu veidu un veidu
aizdevumi ar ērtu atmaksas sistēmu, mūsu kredītu procentu likmes ir 3%
atcelt ar apgrozāmiem ilgumu, neatkarīgi no atrašanās vietas vai kredīta statusu,
Lai saņemtu aizdevumu šodien E-pasts: partrickdevlin@mail.mn
. Ieinteresēti iesniedzējs ir
aizpildīt aizņēmēja formu zemāk
AIZŅĒMĒJU INFORMĀCIJA *
* Vārds: ...................... *
* SEX ..........................
... *
* Vecums .......................... ... *
* Ģimenes stāvoklis .................. *
* Kontaktinformācija Adrese: ................ *
* Valsts ...................... ... *
* Tālrunis: ....................... ... *
* Summa nepieciešams kā Loan: .......... *
* Kredīta ilgums: .................. *
* Gada Ieņēmumi: .................. *
* Nodarbošanās: .................. ... *
* Nodrošinājums: .................. ... *
* Veids atmaksas: mēneša vai gada
Paldies, kā mēs gaidām jūsu ātru atbildi
JOB LEADER CZECH s.r.o.
Izcelt ziņu
Hi all, tas `s labi novērtēt labas lietas, tāpēc man ir novērtēt aprūpi, ko man Mr James, kad man bija iet cauri smagu finanšu stresa man bija prātā ar viņu uz vietas un summu kredīts, viņš man iedeva protsedurukredita un pēc divām dienām mana aizdevuma ir nodota uz manu kontu, un es vēlos, lai jūs sazināties ar viņu, ja jums tiešām ir nepieciešams kredīts, un es zinu, ka viņš varēs jums palīdzēt, jo tas palīdz man ar sliktu kredītu aizdevumu, un jūs varat sazināties ar viņiem, izmantojot (jamesluiosloans@yahoo.com) attiecībā uz uzticamu kredītu piedāvājumu šodien bez dupes un aizkavēšanās, un, lūdzu, es gribu jums pateikt viņam, ka misis Flora. K.Ward jūs aizsūtīju pie viņa.
Boot Šeit ir informācija, ka uzņēmums būs nepieciešams no jums viņš ir patiešām labs cilvēks
Kredīta pieteikuma forma PERSONĪGĀ INFORMĀCIJA
Vārds: .....
Uzvārds: .....
Sazināties Adrese: .....
Pilsēta / Zip: .....
Valsts: .....
Valsts: .....
Dzimums: .....
Dzimšanas datums (diena-mēnesis-gads): .....
Tālrunis: .....
Ģimenes stāvoklis: .....
Nodarbošanās: .....
Tuvākais radinieks: .....
aizdevums informācija
Nepieciešamā summa par aizdevumu: .....
Mērķis aizdevums: .....
Aizdevuma termiņš: .....
Ienākumi: .....
pieteikties
INVEST ar mazāk kā $ 100, $ 200, $ 500, un saņemt atdevi no 2000 $ pēc piecām dienām 120HRS
Šie veidi, kā cilvēki pelna naudu, ir dažādi visā pasaulē, daži smagi strādā un dara maz, lai gan daži strādā maz un pelnīt lielu naudu ... pēc mūsu pētījuma mēs uzzinātu, ka kopējais cilvēku skaits, kuri smagi strādā, lai padarītu mazliet naudas, ir 95%, bet tā tikai 5%, kas strādā maz un pelnīt lielu naudu. Kā tas jūtas, lai būtu daļa no šīs 5%? Invest ar tikai $ 100 dolāru šodien un saņemt atdevi no $ 2000 dolāru pēc 5 dienām. Mums ir visvairāk uzticams programma pasaulē, un mēs garantējam Jums 100% no peļņas. sazinieties ar mums šodien, lai iegūtu sīkāku informāciju par šo programmu
E-pasts: george_mike077@hotmail.com
Jums ir nepieciešama aizdevuma?
Kizittochris apdrošināšana ir notikt ir numur viens finanšu kompānija Rietumāfrikas un tagad tas ir aizgājis pasaules mēroga atbalstu aizdevumu dot, un mēs esam šeit, lai palīdzētu jums sasniegt jūsu beidzas tā, ja nepieciešams, ārkārtas finanšu palīdzību vai sarūgtinājumu banku, mēs piedāvājam tiešu finansējumu starp pieciem miljoniem līdz pieteikumu prasība nav nodrošinājuma un izdevīgu procentu likmi 2 % apmērā. Jūs interesē, sazinieties ar mums pa e-pastu Kizittochrisinsurance@gmail.com
Sveicieni
Kizitto Mohammed C.E.O
Uzmanību !!
Tas ir Aso ietaupījums un aizdevumu kreditēšanas uzņēmums. ja jums ir nepieciešams kredīts, lai personīgo biznesu, vai jums ir nepieciešams kredīts, lai nodzēstu visu savu rēķinu, lūdzu sazinieties ar mūsu mūsu šeit e-pastu:finance_institute2015@outlook.com lai iegūtu vairāk informācijas. Jūsu informācijai, mūsu uzņēmums izsniedz aizdevumu 5% procentu likmi, ja Jums ir interese laipni nokļūt atpakaļ pie mums nekavējoties, lai saņemtu darīts ar savu kredīta pārvedums apstiprinājuma dokuments ok.
Sazināties e-pasts: (finance_institute2015@outlook.com)
Nevilcinieties piemērot.
AIZDEVUMA AIZDEVUMU PLC
Jums vajag steidzamu kredītu, lai uzsāktu uzņēmējdarbību, vai jums ir nepieciešams kredīts refinansēt, jums nepieciešams aizņēmumu, lai nomaksātu parādu? Vai jums ir nepieciešams iegādāties mašīnu vai māju aizdevumu? Ja jā, jāuztraucas ne vairāk, mēs piedāvājam visu veidu aizdevumu pieņemamām procentu likmi bez kredīta pārbaude! sazinieties ar mums jau šodien pa e-pastu. (co.operateloanservice@gmail.com) (+ 1-617-934-1393)
Mēs piedāvājam aizdevumus visiem mērķiem. Šodien un saņemt finansējumu 3 darba dienu laikā.
-Minimālā aizdevuma summa: € 2, 000.00
-Maksimālā aizdevuma summa: € 100,000,000.00
-Procentu likme: 2 % gadā
Lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar mums pa e-pastu (co.operateloanservice@gmail.com) (+ 1-617-934-1393)
Laba diena
Vai jums ir nepieciešams kredītu?
Vai jūs interesē iegūt jebkāda veida kredītu?
Vai jūs finanšu uztrauc? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai nomaksātu savu parādu un rēķini ?, email
Mēs vēlamies dot no aizdevuma, kam kādreiz, ka ir nepieciešama aizdevuma zemā procentu likmi 2%, mēs dodam no aizdevuma no vismaz 5,000.00 USD līdz maksimālajiem 100 miljoniem dolāru, mārciņas, eiro, Ja ir interese, sazinieties ar mums pa e-pastu: jsemkffloaninvestment@gmail.com
Ieinteresētie aizdevumu prasītāji aizpildīt un atgriezt zem borrower`s aizdevuma informāciju par pārskaitījuma apstrādei:
(Aizņēmēji INFORMĀCIJA)
Pilnais vārds:......................
AGE .............................
ĢIMENES STĀVOKLIS..................
Kontaktinformācija Adrese: ................
Valsts .........................
Tālrunis: ..........................
Nodarbošanās: .....................
Mēneša ienākumi:.........................
Reliģija: ..............................
Tuvāko radinieku: .......................
(Informācija par kredītu)
Summa nepieciešams kā Loan: ..........
Aizdevuma ilgums: ..................
Nodrošinājums: .....................
atmaksas režīms: mēneša vai gada ...............
Vai esat prasījis aizdevumu pirms? ...................
Thanks kā mēs gaidām jūsu ātri strādāt.
Ar laba vēlējumiem,
Jeff Michael
Sveiks visiem šeit. Emilijas kundze ir ļoti patiesa, lai arī es to nepazīstu. Es pieredzēju to no pirmavotiem arī. Šī organizācija bija Laura Smita aizdevuma firma (L.S.L.F), kas man tiešām palīdzēja samaksāt medicīniskos rēķinus, kad man bija vajadzīga nauda, jo esmu atraitne. Arī mans draugs viņus noveda pie manis. kad man bija gatavojas veikt lielu operāciju, un man nebija naudas tajā laikā, viņi nonāca pie manis glābšanas un mazāk nekā 40 minūtes, man man aizdevumu. Bet, lai teiktu patiesību, man bija nervu un nobijies, jo esmu bijis scammed divreiz. Bet, kad es aicināju drosmi un sekoja viņu aizdevumu politikai kopā ar saviem draugiem padomu, beigās es atklāju sevi smaidošu. Ja ne viņiem, varbūt es būtu miris līdz šim. Man pat ir noņēmusi vēl vienu aizdevumu, sākot manu darījumu pēc manas atveseļošanas, ko es arī tagad atmaksāju. Mans vienīgais padoms ir tāds, ka jebkurai iestādei, kurai tiešām ir nepieciešams aizdevums, ar viņiem jāsazinās ar e-pastu, izmantojot: (mrslaurasmithloanfirm@gmail.com) un no viņiem saņemt aizdevumu. Paldies.
Anna