Reāls stāsts iz dzīves.

"Pirms divām nedēļām bija mana 45. dzimšanas diena, un tāpat jau es nejutos diez cik fantastiski torīt. Es devos brokastot, zinot, ka mana sieva būs
jauka, novēlēs man daudz laimes dzimšanas dienā, un droši vien uzdāvinās
dāvanu. Viņa pat nepateica labrīt, nemaz nerunājot par daudz laimes. Es
nospriedu, OK, tādas jau tās sievas ir. Bērni gan atcerēsies.Bērni ieradās pie brokastīm un neteica ne vārda. Dodoties uz darbu es jutos diezgan nelāgi. Kad es ierados savā birojā, mana sekretāre, Lienīte, teica,"labrīt, šef, daudz laimes dzimšanas dienā". Es sajutos mazliet labāk; vismaz kāds bija atcerējies. Es nostrādāju līdz pusdienlaikam.
Ap pusdienlaiku Lienīte pieklauvēja pie mana kabineta durvīm un teica, "zini, ir tik skaista diena, un ir Tava dzimšanas diena, aizejam pusdienās, tikai mēs divatā". Es atbildēju, "Hei, tā ir foršākā lieta, ko esmu dzirdējis pa visu dienu! Ejam!" Mēs aizgājām nevis uz ēdnīcu, kur mēs parasti ejam, bet uz mazu klusu, privātu restorāniņu, izdzērām pa diviem Martini un pusdienas bija patiesi izdevušās. Atpakaļceļā uz biroju, viņa teica: "Klau, ir tik skaista diena,mums taču nav jādodas atpakaļ uz biroju?" Un es teicu "Nu laikam jau nav gan." Viņa teica "Ejam pie manis".
Kad mēs ieradāmies viņas dzīvoklī, mēs izdzērām vēl pa vienam Martini un izsmēķējām pa cigaretei. Tad viņa teica: "šef, ja tu neiebilsti, es aiziešu
uz guļamistabu uzvilkt kaut ko ērtāku". "Protams", es sajūsmā atbildēju. Viņa iegāja guļamistabā un pēc kādām sešām minūtēm iznāca laukā .....
nesdama milzīgu dzimšanas dienas torti, un viņai sekoja visi mani
darbinieki, sieva un bērni. Visi dziedāja "augstu laimi, prieku no sirds.......?!?!
Un es sēdēju uz dīvāna..................
Un kājās man bija tikai zeķes.............."

Loxi. , 2010-04-15 12:41:27

Paldies! Pasmējos no sirds! Vismaz kāds stāsts arī forumā ir jauks un lasāms!

Forši... , 2010-04-15 13:10:54

par to tramvaju es jau gandrīz vai noticēju, ka no paša dzīves.. bet pēc šī (kaut arī aņuki ir labu labie) saprotu, ka Loxi ir vnk labs anektdošu stāstītājs (bet es arī protu darbības: ctrl+C un ctrl+V) ;)

cūciņa , 2010-04-15 14:17:15

Veca tā anekdote BET LABA!:)

Lunis , 2010-04-15 14:43:40

Labā ...izsmējos.

akīte , 2010-04-15 17:39:09

kautko līdzīgu redzēju filmā- viņa ieiet guļamistabā itkā pārģērbties ērtāk, viņam liek gaidīt ar aizvērtām acīm! Viņš ,protams, neko ļaunu nenojausdams, gaidīdams ar aizvērtām acīm stāv istabas vidū vienās apenēs! Tad atveras guļamistabas durvis un ienāk visi darbabiedri,ģimene, vecāki!!! ĀRPRĀTS! Negribētu būt tā džeka vietā! Tādu izgāzšanos!

džeks , 2010-04-15 19:13:59

kautko līdzīgu redzēju filmā- viņa ieiet guļamistabā itkā pārģērbties ērtāk, viņam liek gaidīt ar aizvērtām acīm! Viņš ,protams, neko ļaunu nenojausdams, gaidīdams ar aizvērtām acīm stāv istabas vidū vienās apenēs! Tad atveras guļamistabas durvis un ienāk visi darbabiedri,ģimene, vecāki!!! ĀRPRĀTS! Negribētu būt tā džeka vietā! Tādu izgāzšanos!

džeks , 2010-04-15 19:14:01

Labais... :D

Minka , 2010-04-15 19:34:32

Istenībā jau šitā ir ĻOTI veca "Anekdote" pat nav zināms no kurienes īsti , katrā ziņa vēl 20gs 60/70 gadu mijā bija fraņču filma ar Pjēru Rišāru galvenā lomā kur finiš bij vēl grandiozāks dzeks izrādijās uz skātuves un zālē "Vissa firma" kura bij nolēmusi "Apsveikt bossu"

Lunis , 2010-04-16 02:31:50

nu šitā anekdote vismaz pāris gadus veca un jau sen dzirdēta

aija , 2010-04-16 11:08:40

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet