Sarunu kvalitāte
Pašlaik domāju par mobilo sakaru operatora T2 nomaiņu uz Biti, bet tā kā ikdienā sanāk braukāt pa Ogres rajonu un arī bieži sazvanos ar saviem radiniekiem Ogrē (kam gan ir LMT), gribēju zināt, kā ir ar sakaru kvalitāti? Varbūt kāds Bite lietotājs var padalīties ar pieredzi - kur ir zona, kur pazūd? Vai vispār ar sakaru kvalitāti viss ir OK? Jo negribās noslēgt līgumu uz gadu vai diviem, bet pēc tam vilties kvalitātē...
Bite normaļņiks vismaz pa asfaltu visur , vienīgi ja brauc no Ķeguma uz Birzgali caur mežu Birzgales pusē dies kas nav . Bet tā gār lielajām šosejām visur ideāli. Tā no pieredzes par cik man ir vissi gan Tele gan LMT gan BITE gan viesabinēšana. Tad Bite ir vislētākā LMT visdargākais bet Tele visnoslogotākais no kura regulāri nevar piezvanīt sazvanīt kaut pilnas zonas.
man ir gan lmteška, gan bite - abas ir BAIGI ok. bite - attiecīgi baigi lētā, ja vēl kam ir bite, ar ko var klačoties uz nebēdu. a zona jau šad tad uz brīdi pazūd jebkuram operatoram - kādā dziļā bedrē, kur pat radio neķer :) piem. Skrīveru remontējamā tilta rajonā :)
Nja, man kā reizi bieži uz Birzgali uz lauku mājām sanāk braukt... :S Tur visiem tikai LMT it kā viss OK - arī rudenī sēņojot mežā var labi sazvanīties. Negribās jau vienai kā muļķītei palikt mežā ar BITI bez zonas - nezinu tās takas tik ideāli kā mana vīramāte :D :D :D
marta : Gps nopērc , baigi palidz tai pusē , pietam tur daudz visādu savdabīgu aizaugušu objektu kur sēņu čupām:) Tai pusē novērots ka sēnes vislabāk aug vecās pamestās kapsētās , pilnīgi mistiski. Uzliku reiz GPS ceļu uz 19gs beigu tās puses karts un MISTIKA labākās sēņu vietas izrādijās uz sen izzudušām kapsētu vietām.
Vēl par Birzgali atcerējos vēl vienu jaut - jums biežu tuvojoties Lietuvas robežām mob.sāk rādīt, ka esat Lietuvā? Ko saka cilvēki, kas dzīvo Vallē?
Lunis: izklausās kārdinoši, bet diez cik tām sēnēm laba enerģētika ir :D
Martai - man vīram tele2 rādīja, ka Vallē ir Lietuva. attiecīgi, zvanot no tās vietas, tele2 tās uzskatīja par ārzemju zvaniem par tarifiem, kas ir kā no Lietuvas :(. tāpēc un vēl tāpēc, ka tele2 vispār žuļiki , kam zonas nav, bet kas pārtrauc sakarus, lai tik klients svana atkārtoti.., vīrs nomainīja uz biti. gan stipri lētāk sanāk, gan labāka zona un kvalitāte. es savukārt paņēmu izmēģināšanai biti par 2 Ls mēneša maksu, kam zvani bites tīklā par velti un sms bites tīklā par velti. zvani pārējiem operatoriem un sms - par pieņemamu cenu. līgumsaistību nav, var pārtaukt līgumu bez soda, kad pēdējais rēķins samaksāts. paņem tu ar! nevis nomaini operatorus, bet izmēģini. vēl bitei pašlaik laikam arī ir sim karte pilnīgi bez abonmaksas, bet tur sms par maksu. palūko, kas tev izdevīgāk :)
aha, par tām sēnēm - Pokaiņu mežā arī bija baigās baravikas :) es gan tai mežā nekādu enerģētiku nesajutu, tikai biku baisi, ka tur pat putni nečivina.. bet par sēnēm, kas uz kapiem aug.. es gan neriskētu.. ja nu tur apbedīts kāds, kam bijis mēris vai tml.... saka jau, ka no kapiem uz mājām neko nevajagot nest..
marta : Vispār jau Teļam vienalga kur esi Latvijā Lietuvā Igaunijā viņam kopējs Baltijas tikls ar vienādiem tarifiem:):) Šito es regulāri izmantoju pierobežā gan ar Igauniju gan Lietuvu , ja nevēlās vaig trubā noslēgt automātisko tīkla meklēšanu un ierobežot uz KONKRĒTU tīklu:)
LMT vislabākais!
pieslēdz LMT Mūsējie,un runā LMT tīklā 1000.min. pa 4.ls. Kas var būt labāks par šo?
Par Bites līgumiem gan ir dzirdēts no paziņām, ka ja ņem to īpaši izdevīgi reklamēto pieslēgumu, tad gan esot kaut kādas problēmas lauzt to līgumu...par LMT Mūsējie man labas atsauksmes no kolēģes, tur aarī 1000 sms par brīvu LMT tīklā...laikam jāsāk vienkārši aptaujāt cilvēki, kam visvairāk zvanu par to, kāds viņiem tīkls :)
...un ja kādreiz jāpazvana uz citu tīklu,tad tikai 8.santīmi. Vai tad visiem normālajiem nav LMT?
LMT ir vislabākais pārklājums.
Paņēmu tomēr LMT "mūsējie" jo arī citur aptaujājot, vislabākās atsauksmes! Pagaidām viss ir labi! Paldies visiem par ieteikumiem!