ES nauda

Sakiet vai Ogrē ir kāds kas konsultē par Eiropas naudām? Vai tomēr būs jābrauc uz Rīgu..

Vilis , 2010-03-21 16:16:34

pazvani uz biznesa inkubatoru.

joke , 2010-03-21 16:34:35

Iesaku būt ļoti uzmanīgam ar jebkurām konsultācijām, SEVIŠĶI TĀM, kas skar lielu naudu.
Kādreiz konsultēja LLKC Ogrē, kultūras namā. Bet labākie speciālisti no turienes sen kā aizgājuši. Var mēģināt konsultēties LLKC centrā - Ozolniekos.
Bet, tiešām, no dažu labu privātpersonu (it kā) konsultācijām labāk turēties pa gabalu...

:) , 2010-03-21 16:44:57

Pievienojos iepriekšējam. Ja ideja būs tiešām orģināla ar lielu finasu potenci ar "Privātājiem" var sanākt visādi , zinu pietiekami daudz šādu gadijumu. AP EU piķi satupuši diezgan daudz Manīgi "jaunie spējīgie" kam gana daudz kredītu un zaudējumu nesošu biznesu lai bez problēmām uzmestu llētticīgu iesācēju ar labu ideju. Labāk pašam individuāli papētīt programmas un apmeklēt attiecīgus pasākumus Rīgā tur ir daudz nodarīgāk un drošāk.

Lunis , 2010-03-21 16:58:27

Raksti, kas tieši interesē uz esfondi2010@gmail.com. Varu pa lēto pakonsultēt!

ES FONDI , 2010-03-21 21:24:07

Nee, Ogree taada kantora nav

Sarmīte , 2010-03-22 11:11:36

Ogres Biznesa Inkubators tapa tieši no šāda financējuma.
Patiesībā jāsāk ar to, ka cilvēkam, kurš vēlas tikt pie financējuma, ļoti strikti jāzin kādā jomā un ko viņš darīs. Jābūt ar plānu, nevis - es gribu naudu ;)
Sīkāk par pieejamiem financējumiem, kur šobrīd principa nekā nav - http://www.liaa.gov.lv/lv/es_strukturfondi/projektu_istenosana/arejo_tirgu_apgusana/
Tur ir visa info par un ap. Un nekādu konsultantu algot nevajag.
Talāk jau pašam ir jāsaprot vai spēj attiecīgā jopā radīt kādu profitu. Jāizrēķina cik daudz naudas pašam jāiegulda (ES nedod nekam 100% financējumu un nevajag līdzfinancējumu jaukt ar subsīdijām) un tad var ķerties pie konsultantiem. Privātie, pat ar lielu pieredzi, iespējams strādās arī tīri uz succes fee, bet ja vērsīsies pie kompānijām, par to var aizmirst. Tikai uz cieto līguma maksu.

Matīss , 2010-03-26 13:45:48

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet