frizieris

Uz kuru frizētavu ieteiktu aiziet (Ogrē), lai rezultāts neliktu vilties un friziere mācētu izveidot vispiemērotāko matu griezumu un pakalpojuma cena nepārsniegtu 10 Ls (tikai griešana).

annija , 2010-02-18 10:46:14

Salons Donate- frieziere Irina, vnk super friziere.

I , 2010-02-18 11:59:50

saloni,frizieri,manikīrs,vaksings,bla-bla-bla!!jums vel neapnika???
uzraksti sava salona nosaukumu un viss!!!...ja uz reklāmu nav naudas!!:-D

... , 2010-02-18 12:48:30

Iesaku frizētavu MAGNOLIJA. Ļoti labi griež matus meistare Svetlana.Kad ieiet frizētavā pirmā pa labi.Cena saprātīga.

Zinātāja , 2010-02-18 14:52:19

Vislabākā friziere ir Irina Semikrasa (29679692)- atrodas bijušajā Ogres kinoteātra ēkas otrajā stāvā. Ja cilvēkam ir aicinājums būt par šīs profesijas meistari, tad tā ir viņa. Pirms doties pie viņas iesaku piezvanīt un pieteikties.

dapa , 2010-02-18 15:29:31

burkaana sencis

Daciite , 2010-02-18 16:34:10

to dapa Ja frizierim ir aicinājums, tad viņš netup vecā kinoteātra otrajā stāvā, bet ir uz izķeršanu Rīgas vai vismaz Ogres populārākajos salonos. No savdepijas laikiem saglabātā izkārtne arī nevieš uzticību, ja nu vienīgi izbrīnu par saimnieces taupību.

delfa , 2010-02-19 09:01:08

nu gan delfa tu garām te runā

; , 2010-02-19 11:14:05

to defa. Ja cilvēks ir izdomājis pats lauzties un ne vienam no saimniekiem nekalpot un ja arī dzīve ir pierādījusi, ka verogot uz citiem nav atmaksājies, tad cilvēks izvēlas savu ceļu. Viņa tik tiešām ir laba. Es esmu viņas kliente jau vairākus gadus un neesmu to nožēlojusi, bet par Rīgas saloniem - tur tevi par lielu naudu spēj pataisīt par tādu putnubiedēkli.... to arī esmu pārbaudījusi. :)

dapa , 2010-02-19 12:24:51

to dapa Ja šī frizirmeistere spēj izlikt tik atbaidošu izkārtni un ielīmēt logā dzeltenas šķēres, tad es stipri šaubos par viņas gaumi. Varbūt viņai klientu tik daudz,ka nevar atkauties, tapēc izlika atbaidošu izkārtni- uz mani iedarbojās.

delfa , 2010-02-19 14:42:51

delfa : Vai nu es tev nepiekritīšu , zinu ogrē vismaz pāris FRZIĒTAVS kur pieraksts ir visnaz nedēlu uz priešu. Atrodās gan centrā un labi iekartoti BET par viņu esamību neliecina nekādas izkārtnes un no malas klientus viņi neņem TIKAI pastāvīgus un uz pierakstu. Man te savaidzējās pēc ilgāka pārtraukuma dabūju pusotru nedēlu gaidīt:)

Lunis , 2010-02-19 14:58:42

Tieši tā-nekādas izkārnes. Es arī tādas vietas zinu. Ir ok. Runa jau iet par to, ka labam meisteram izkārtni nevajag. Izkārtni vajag,lai pievilinātu potenciālo klientu (ja pēc viņa ir vajadzība), tapēc izkārtnei ir jābūt skaistai nevis atbaidošai. Es arī zinu labas frizētavas bez izkārtnes un ar kodu pie ieejas durvīm, ņem tikai savus klientus un ar iepriekšēju pierakstu, bet esmu pārliecināta, ka šajā frizētavā logos šķeres nelīmētu un bezgaumīgas izkārtnes nekarinātu, jo frizierei ir gaume.

delfa , 2010-02-19 16:37:58

Irina ir fantastiska frizieriite!!! :) vinja labi nogriež un veel pa lēetu cenu! iesaku visiem!!!

xxx , 2011-03-03 15:06:14

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet