Bezvadu internets Parogres virziena

Sveiki!
Dzirdeju ka ogreland piedava labu bezvadu internetu domaju shiem pieslegties varbut kads var padalities pieredze ar sho uznemumu kada kvalitate?

cc , 2010-02-15 23:22:22

Pa Latviju ok, bet arzemes limiti ir nozelojami.

Arm , 2010-02-16 06:43:42

Var slēgties arī pie OIC, šiem tagad akcijas, maksā 99 Ls dabū gan pieslēgumu gan 6 mēnešus netu na haljavu. Cenā iekļaujas ātrums - 2 mbit/s Latvija, 1,5 mbit/s ārzemes.

Juris , 2010-02-16 09:56:44

Pameiģini Triatel, Ogrē vari griesties pie OIC! Paņemu no šiem mazu USB modemu, darbojas labi!

Mārtiņš , 2010-02-16 18:36:58

visu tikai ne to meslu triatelu vairs NEKAD dzive!!!

cc , 2010-02-16 21:08:14

Cien. Juris, Tev tas tiešām liekas tik forši un izdevīgi... man liekas, ka pat ne tuvu tam. Triatel varetu njemt ja tas butu pedejais un vienigais variants.

Arm , 2010-02-17 12:10:01

Ogrē un Ogres rajonā var izmantot vairākus provaiderus, kas sniedz pakalpojumus privātmājās, izmantojot bezvadus . Tas ir Ogres Interneta Centrs, Ogreland, ITR Komunikācijas, IME+, kas izmanto 5 Ghz un uz doto momentu ir visstabilākā datu parraides frekvence, kā arī Lattelecom ar savu Wimax, kas ir diezgan dārgs, bet arī stabils, kā arī visi 3G pasākumi, ko gan es nekad neieteiktu izvēlēties ilgtermiņā, jo var rasties manāmas problēmas pieaugot klientu skaitam.
Cilvēkiem pašiem atliek izvēlēties sev labāko - cena, ātrums un apkalpošanas kvalitāte, kā arī bonusi.
Par to, kas ir kas no tehnoloģijām, var palasīt manā mājas lapā: www.wifinet.lv

BMS , 2010-02-17 12:43:37

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet