izrakstisana

pastastiet ludzu ka var izrakstit cilveku no dzivoklja ja vins tur nedzivo no 2001 gada?pac vins negrib izrakstities!es esu saimniece,dzivoklis ir privatizets uz mana varda!ja var tad kur un ar kadim dokumentiem gristeis?paldies

lana , 2010-02-15 13:15:39

Jāiesniedz pašvaldībā īpašuma tiesības apliecinošs dokuments un lūgums anulēt dzīvesvietas deklarāciju attiecīgajam pilsonim Tavā dzīvoklī. Pašvaldība uzaicinās pilsoni apliecināt likumīgas tiesības dzīvesvietas deklarācijai attiecīgajā dzīvoklī, anulēs deklarāciju, bet līdz brīdim, kamēr viņs nedeklarēs dzīvesvietu citur, oficiāli parādīsies - pēdējā deklarētā dzīvesvieta tur un tur...

Santa , 2010-02-15 13:34:55

Man paziņa ar šo jautājumu tika galā tikai tiesas ceļā un tas process bija garš! :(

Inta , 2010-02-15 15:08:15

Apbēdināšu ,pirms dažiem gadiem nēmos ne pa jokam , TIKAI ar tiesas lēmumu :) Man reiz vienā īpašumā tā gadijās NĀNI kamēr pats nenāk izrakstīt NEKADI. Tad sniedz tiesā ko jagaida pusgads gads ja pamatoti tad daboni tiesas lēmumu ar to uz "Namu parvaldi" tur izraksta :):) Cilvēks 15 gadus nedzīvīvoja jau Latvijā izrakstijies nebija , IZRAKSTĪT bez tiesa nebija iespejams.

Lunis , 2010-02-15 15:10:19

ja vari apliecināt ar dokumentiem, ka tas ir tavs īpašums un gribi kādu izdeklarēt, tas ir vienkārši - uzraksti Domē iesniegumu, norādot izdeklarēšanas motīvus.pēc tam Dome uz tavu adresi nosūtīs vēstuli nevēlamajai personai ar uzaicinājumu ierasties pagasta pašvaldībā vai iesniegt dokumentus, kas pierāda deklarācijas pamatu šai dzīvoklī. ja TAS tur nedzīvo, viņš nesaņems šo vēstuli un neiesniegs nevienam nekādas pretenzijas. pēc mēneša Domes sēdē tavu nevēlamo izdeklarēs un par to paziņos tev rakstiski.
tik vienkārši :)

cūciņa , 2010-02-15 15:29:32

Es tiesājos piecus gadus, lai vienu pipuku no sava dzīvokļa izrakstītu... Līdz pat Senātam tikām. Dome savulaik manu visnotaļ pamatotu iesniegumu noraidīja, nelīdzēja arī īpašuma tiesības. Ne vienmēr tas ir vienkārši. Tā kā vēlu veiksmi!

Iksiņa , 2010-02-15 18:23:52

www.latvija.lv caur i-banku vaj ar elektronisko parakstu

:) , 2010-05-21 09:00:32

manam delam pieder dzivoklis ogre, dels pats dzivo anglija, vina dzivokli , dzivojam es un sieva , sieva piedeklareta , es esu dzivokla parvaldnieks , uz universalas pilnvaras pamata, mes ar sievu dzivojam shkirti , un es gribu izdeklaret vinu , ka lai es to izdaru , sieva te nedzivo jau gadu, piedeklarejas vina caur portalu e-latvija.

sergejs , 2014-11-21 07:26:04

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet