Ogres Interneta Centrs

Gribētu painteresēties, vai tā ir taisnība, ka Ogres Interneta Centram ir mainījies direktors?

Man vienkārši atnāca vēstule ar piedāvājumu komunicēt ar direktoru ( Normunds Šarkovskis, kaut gan man likās, ka bija Uldis Jansons ) par jebkādiem jautājumiem, kas nepatīk u.t.t. Pateicu, ka neapmierina abonēšanas maksa, jautājums uzreiz tika atrisināts :).

Priecē, ka beidzot sāk komunicēt un interesēties par klientu domām, nevis vienkārši pieprasīt naudu, kā arī piedāvā bonusu saviem klientiem - bezmaksas datorservisu saviem klientiem.

Tas priecē!

Agnese , 2010-02-14 11:50:47

un cik tad Tev tagad ir abonēšanas maksa?

... , 2010-02-14 13:09:58

Bija 14 Ls, palika 10 Ls nemainot ātrumu. Esmu pieslēgta privātmājā. Protams ātrums nav tāds, kāds ir kabeļtīklā, tomēr pagaidām tas ir labākais, kas iespējams, jo Lattelecom bezvadi ir daudz dārgāki un lēnāki, nerunājot par visādām bitēm, telēm u.t.t.Tā kā man viss strādā, lekt pie cita arī negribās, it sevišķi, ja var kaut ko sarunāt.
Kā jaunais OIC direktors teica - ja vēlies ko sarunāt, nāc un runā, tikai tā var rast kompromisu :)

Agnese , 2010-02-14 13:29:30

Heh, tāpēc, ka sāk pakaļa degt, LTC optika iznīdēs mazos kantorus, vienīgā cerība paliek uz privātmājām, jo tur optika nav un nebūs.

Gestapo , 2010-02-14 13:37:22

LTK bezvadnieks ir aatrs un loti stabils problemas vispaar sho divu gadu laika nav bijushas nekad nav pazudis nets kopsh man ir ievilkts! Nu par to naudu tev ir taisniiba ka daargaaks bet es uzskatu ka maksaaju par lielisku kvalitaati!

Agnesei , 2010-02-14 16:52:18

Es arī nesūdzos par kvalitāti:) Problēmas Ķegumā ar OIC nav bijušas.Vismaz man. Dažreiz ir bijuši pārrāvumi, bet tie tikuši ātri likvidēti.

Agnese , 2010-02-14 18:57:57

Jaunais direktors ir pa ģelu! :) Veiksmi jaunajā amatā Normund! :)

xtm , 2010-02-14 19:43:47

Dusmas man uz to LTC. Man jau vairākus gadus bija, ja nemaldos mājas DSL - internets un fiksētais tālrunis 2,5 h stundas bez maksas, ja zvana pa bijušā rajona teritoriju. Pagājušajā mēnesī sāku pētīt jaunos piedāvājamus - ir ekonomiskais internets, kuram tieši tāds pats ātrums + bezmaksas zvani pa visu latviju bez laika ierobežojuma. Zvanu operatorei, jautāju, vai būs arī lētāk? Viņa tā negribīgi atbild, ka jā kādu latu lētāk būšot gan. Tagad, kad saņēmu rēķinu izrādās, ka agrāko Ls 15 vietā jāmaksā tikai Ls 10... Cik mēnešus es viņiem maksāju liekus piečukus? Un operatorei vēl nebija neērti man uzbāzties ar savu TV. Būtu labāk par šito painformējuši!

interesanti , 2010-02-14 22:02:55

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet