Salons pie "skvēriņa"?

Sveicināti,
Vai kāds/kāda varētu pateikt, kā sauc jauno salonu(Brīvības ielā 22,tajā mājā,kur blue box)?Vai varbūt pa kādai/kādam ir numurs salonam?
:)
Paldies,jau iepriekšs.

Lāča sieva. , 2010-02-06 17:00:28

Diamond?
Šamie te reklamējās:

» Laipni lūdzam skaistumkopšanas salonā "DIAMOND" Ogrē, Brīvības iela 22 (2. st...
Laipni lūdzam skaistumkopšanas salonā "DIAMOND" Ogrē, Brīvības iela 22 (2. stāvs). Februārī visiem pakalpojumiem 20% atlaide.
Piedāvājam kvalitatīvu apkalpošanu par labām cenām! T.27884642.
E-pasts: salons.diamond@inbox.lv

to Lāča sieva , 2010-02-06 17:20:17

Kā neviļus... JA JAU TIK LABS TAS SALONS, KĀPĒC PAR REKLĀMU NEMAKSĀ???

virtuozi , 2010-02-06 17:46:05

Acīmedzot, taupa naudu ;)

Es jau te vienā tēmā par šo salonu vaicāju, kāpēc netiek norādīts - kādus tieši pakalpojumus salons piedāvā un cik tie maksā, bet skaidru atbildi tā arī diemžēl nesaņēmu. Nu, neiedveš man uzticību bla-bla-bla neko neizsakošas frāzes.

neviļus :)))) , 2010-02-06 18:08:14

cenas salīdzinoši labas. pirku dāvanu karti tur,ļoti laipna kosmetoloģe apkalpoja.

megija , 2010-02-06 18:23:20

kas skaitās salīdzinoši labas cenas? labas=lielas vai labas=draudzīgas?

cūciņa , 2010-02-06 18:28:46

Es par to pašu - kas vienam ir "neliels", otram "kož".
Te nu būtu par piemēru jāmin citi saloni tepat Ogrē, kuriem ir vai nu sava mājaslapa, jeb arī reklāmrakstā atspoguļots pakalpojumu klāsts un cenas.

neviļus :)))) , 2010-02-06 18:36:16

Paldies,liels par info!
:)

Lāča sieva. , 2010-02-06 20:16:46

ko var ņemties uzzvanat uz salonu un visu uzzināsiet,te jau vairāk izskatās pēc sēptās reklāms ;)

vax , 2010-02-07 11:13:45

salīdzinoši labas domāju, ne dārgi. :)

megija , 2010-02-07 13:52:54

Iesakiet, lūdzu frizieri šajā salonā

x , 2013-07-26 16:36:40

Miiljie cilveeki! Es nevienam neiesaku uz turieni iet Sodien piedziivoju taadas sausamas,ka raudaat gribaas!Uz sho salonu gaaju arii agraak,bet tad tur bija labas un pieredzeejusas meistariites.Aizgaaju sodien--izraadaas iznemot kosmetologiiti un manikiiri no vecajiem visi ir prom un tur vairs nestraadaa.Mani sagaidiija 2 jaunas meitenes.Pie sevis veel nodomaaju---nu jaunas nekas varbuut labi griez.Te tev nu bija.Taa meitene kura man grieza LABI ja vispaar kaadus kursus beigusi---rokas triic,pa galvu mullaajaas surp un turp.Domaaju nu nekas varbuut cilveeks nesen saacis--satraucies.Visaa procesaa vinai saku ka man vajag taa un sitaa--vina jaa jaa es jau tuuliit taa dariisu.Peec briiza skatos ka viss skeersaam.Siiki visu nerakstiisu,bet finaajaa biju sokaa jo no taa visa ko gribeeju uz galvas redzeet nebija nekaa! Vina vispaar nemaak griezt un taads iespaids,ka pat nesaprot ko vinai luudz! Ja jau cilveeks neprot nogriezt elementaari pakaapenisko griezumu un normaalu colku,tad par ko var buut runa! Esmu sokaa un nevienam neiesaku tur iet.Skukim veel jaamaacaas un jaamaacaas vaiga sviedros un tikai tad jaanaak staadaat uz salonu!Nespeeju iedomaaties ko vina teiktu klientei ja taa atveertu konkreetu zurnaalu un paraadiit ka grib saadu griezumu! Labi,ka matiem ir tendence ataugt bet vilsanaas sajuuta veel buus uz ilgu laiku!Ja godiigi tad kas taads man gadiijies pirmo reizi...

k , 2014-04-07 17:16:22

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet