rispekt
Rispekt Ogres ielu tīrītājiem, šorīt gāju uz vilcienu un visas ietves bija notīrītas, kamēr galvaspilsētā jābrien pa sniegu.
Pievienojos! Šogad kā nevienu gadu - jau no paša rīta ne tikai ietves, bet arī ceļi iztīrīti!!!!!!!!!!!!!!!
šogad netrūkst darbinieku. 100latnieku daudz.
Pa centru, jā, bet tālāk brien mazajām ielām kā pa klaju lauku - labi, ja kāda sliede iebraukta.
Respect traktoristiem, kuri visu sniegu paarvieto pie noparkotaam mashiinaam un veelaak pusstundu jaashansee apkaart mashiinai ar laapstu :)
Kas??? Šorīt bridu līdz ceļiem pa ietvēm Lapu, Parka, Kalna prospektā! Un purpināju pie sevis, kas sētnieki izmiruši, streiko, demonstratīvi nepilda pienākumus, saslimuši vai kā???? Agrāk 7-8 no rīta čakli kā bitītes pusi savas teritorijas jau bija notīrījuši, tagad šos redz aizvien mazāk! Nevar saprast kam zvanīt ar pretenzijām - Mālkalnei vai nama pārvaldniecei?
man savukārt pēc 7 no rīta viss ceļš uz staciju bija notīrīts tik tīrs, ka es pat nepamanīju, ka vakar būtu snidzis, acīmredzot manā galā čaklāki tīrītāji
Kā tad iztīrīti!!! Grīvas prospekts nedzaudz piemirsts un gar b/d "Zelta Sietiņš" vispār uzskata jau no pašas ziemas iestāšanās,ka tur nav nekas ne jātīra,ne jākaisa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Un nepierakstīju klāt vēl-kas man atmaksās sabojātās drēbes krītot,un kam piestādīt rēķinu par sasisto muguru un darbnespējas lapu!!!!!!!!!!!!!!!!!Jau vairs nervi netur!!!
aciimredzot tavaa galaa seetniekiem ir 1 objekts!
rabo4ij denj u dvornikov na4inaetsja 6.30 100 latniki s 8 rabotajut.. tak 4to pomol4ite... dvorniki xotjat vixodjat v 5 no neobjazani
a traktoristi tam 4istjat gde dvorniki im 2 lata dajut ili piva...