Lattelekom inets
Kadas atsauksmes par Lattelekom 2 mb inetu?
Saks.
Pieteicos. Žēl maksāt Imei 12 ls.
man pat ar 100 mbps ir par maz. Viss atkarīgs no tā, ko gribi darīt... ja ogrenetu palasīt, tad pietiks ar 40 mbps. Lai kaut ko kačātu - 100 ir minimums. (kas tas tev par 2mb netu? moš domāji 20? bet Imei par ls 12 ir 40 mpbs (saņemšana)). Bet reāli tas ātrums ir lielāks. Es paņēmu par ls 15 un ātrums ir ap 100 mbps, kas principā atbilst 19 ls tarifam.
http://www.lattelecom.lv/majai/internets/ ekonomiskais
šīs ir vislielākās muļķības : . ja ogrenetu palasīt, tad pietiks ar 40 mbps.
un te vēl muļķības : Imei par ls 12 ir 40 mpbs
2 Mbit/s ir pilnībā pietiekoši netu browsēt un mailus rakstīt. Arī kačāt varēt, bet nu lēnāk jau būs.
kaut kā imei lapā ir tā , ka Standarts 8 Mbps - Ls 12.00
Tas normāls nets. man te brīžam četri datori uzreiz no tāda barojas un nekas.
atkarigs ko dara
man 65kbps pietiek trminali trenkat ;-)
bet dumburshovu paskatities ar 2 metriem būs nekomfortabli
Dazreiz filmas medzu no neta nokacaat, skatiities, tad ar taadu atrumu tas nebus iespejams? Eh
Ja velies kačat tad labāka izvēle bus IME
Lai lietotu pliku netu un rakstītu e-mail, tad pat ar 1mbit/s ir pilnīgi pietikams, jo atšķirību starp 1mbit/s vai 4mbit/s virinot lapas nesajutīsi. Galvenais - cik ātri atvilksi filmas no neta. Ja mēnesī novelc ap 3 - 5 filmām, tad ar 2 mbit/s tas nāks daudz lēnāk nekā tā pati IME, toties ieekonomēsi naudu ilgāk pagaidot.
Paldies par informāciju
Ir ļoti Ok pat tādu cenu - 5.90 Ls mēnesī. Reāli dzīvē iet ~2 - 3 Mbit/s - t.i kačājas ar 200 - 300 KB/s. Forši, ka ir bezmaksas ierīkošana. Info sīkak var iegūt - http://www.internets-katram.lv/?sad=piedavajumi&internets=tikai_internets
Girts- neesi viens no tiem, kas saņem procentiņu no LTK par slavēšanu? :) Ar LTK tagad ir jābūt uzmanīgiem, jo visas šīs akcijas un arī steigus Virzemes TV ieviešana liecina par to, ka LTK līdz rudens periodam jāuzzaudzē pēc iespējas lielāka klientu massa, lai pēc tam, kad valstij būs jāapgriež budžetā vēl ap 500 milj. latu, LTK varētu pārdod vai atdot apmaiņā pret šo griezumu. Un tad jau visas cenas var sākt mainīties un klients neko nevarēs izdarīt, jo būs līguma termiņš, kas iegrožos katru no klientiem.Bet tas tā, mans subjektīvs spriedelējums.