bērnudārzi

Vai varat padalīties savā pieredzē par Ogres bērnudārziem?
Kuru Jūs ieteiktu? Un kā ir ar tiem attīstības centriem - esmu dzirdējusi "Kāpēcīti" (varbūt kāds var pastāstīt).

Ja 'Jūsu mazulis jau iet kādā dārziņā, būtu ļoti jauki, ja padalītos gan pozitīvā, gan negatīvā pieredzē.

Agate , 2010-01-11 16:50:16

te ir ļoti daudz apspriesti bērnudārzi,uzspied googlē par ogres bērnudārziem un visu izlasīsi. bērnu reģistrēšana,kā arī visa info par bērnudārziem ir b/d ''zelta sietiņš''

111 , 2010-01-11 17:13:20

Agate, kāpēc tā jāspamo? Vai tad nepamanīji foruma rubriku "Jautājiet - atbildēsim"? Par bērnudārziem krustām šķērsām jau rakstīts, tev bija vienkārši slinkums meklēt.

Iksiņa , 2010-01-11 17:33:21

Mans bērns pirms b/d gāja kultūras namā Kāpēcīšos un bija ļoti apmierināts, tagad ejam Zelta sietiņā, arī ļoti jauki.

jap , 2010-01-12 09:35:58

Mani bērni apmeklē Sprīdīti, ļoti jauks bērnudārzs.
"+ " ļoti jaukas grupas skolotājas, mūzikas skolātāja, logopēde (ļoti labs speciālists), jauki un plaši grupu laukumiņi - bērniem ir kur izskrieties.
" - " grupiņās daudz bērni.
Kas vēl interesētu? Par pārējiem dārziņiem nemācēšu teikt, jo man ar viņiem nav nekā kopīga.

Ilze , 2010-01-12 13:10:55

Ko piekasies? Darīt nav ko?

Tas Ikstiņai , 2010-01-12 13:11:22

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet