gribu uzzināt....

sveicināti!
iespējams ir bijusi diskusija,par šo tēmu un esmu palaidis garām informāciju un tēma varētu būt vairs neaktuāla,bet mani ļoti interesē,vai tiešām bērni atkal tika pievilti rakstot santa klausam uz daugu vēstules?
mans puika rakstīja vēstuli,izteica vēlēšanos,ko gribētu zem egles saņemt,pats nesa uz daugu. ļoti gaidīja ziemassvētkos kaut apsveikumu pretī,nesagaidīja,nodomāja,varbūt uz jauno gadu būs,bet ar nekā.
kaut kā viss ļoti neglīti iznāca,jo bērni raksta santa klausam vēstules un saņem kārotās dāvanas(bērnu uztverē),bet nu sanāk,ka santa licis bērniem vilties jau 2 reizes,pirmo reiz pie kultūras nama tiekoties,otrreiz vēstules rakstot. vai visu to vispār tad vajadzēja rīkot?
kādas ir jūsu domas un viedokļi?

ģirts , 2010-01-06 12:23:11

acīm redzot puika nav bijis rātns pagājšgad :)

Rūdolfs , 2010-01-06 13:08:31

Nu bet pirms tavs bērns ir atdevis vēstuli Santam takš paņem un izlasi kas tur ir rakstīts, tad nopērs ko viņš ir gribējis, paliec zem eglītes un pie reizes uzraksti arī apsveikuma kartiņu ar izdomātu atpakaļadresi un nosūti savam bērnam! Mani vecāki vienmēr tā darīja un es biju ļoti priecīga par to kad biju maziņa! :))))))

Dā... , 2010-01-06 16:50:54

CAMOON,māmiņ,izdomas ne gramaa,skumji,visu gaida no Ogres pasvaldibas un tirdzniecibas centriem,tak pati ESI RADOŠA.....izdomaa,kaa bernam pasniegt to,ko vins kāro ;)

vax , 2010-01-06 19:24:05

esmu tētis!!!!!!!!!!!!!
šoreiz iet runa par principu!!!!!!!!!!!
sen tika viss nopirkts un nolikts zem egles un visus pārējos gadus tā darīts. nekad ne no viena neesmu neko gaidījis. jautājums tikai,priekš kam tas viss ar to daugas pastkasti un visu pārējo,lai pēc 2 mēnešiem atklātos un publiski tiktu parādīts,ka visas bērnu vēstules izmestas mēslainē?
nez kāpēc elvi veikalā dīdlu pele pagājušo gadu noorganizējot vēstuļu pastkasti,skaisti,katram rakstītājam piegādāja dāvaniņu uz mājām un bērns to ar lielu prieku saņēma.

ģirts , 2010-01-06 20:12:33

A ko Tu gribi? Lai tagad katram vestules rakstitajam nes davanas uz maju? :D Ha ha ha...

to girts , 2010-01-07 07:59:53

Ziemassvētku vecītis Ziemupē atbild uz bērnu vēstulēm. Lai raksta nākamgad uz turieni. Tiesa, atbilde atnāks pēc kāda mēneša, bet tomēr bērnam prieks, ka IR tas vecītis!

*** , 2010-01-07 09:01:51

nē,es gribēju izsprast šī pasākuma jēgu,jo runa iet par bērniem...

ģirts , 2010-01-07 09:33:43

Tas viss ir pretīgs komerciāls triks...nu protams jūs aizejat uz Daugu,noliekat vēstulīti,bet kurš tad iet tanī pašā mirklī ārā no veikala???...un tad tik sākās,ā ja jau esam veikalā tad jāiet jānopērk tas ,ā protams un aizmirsām to...utt.Kretinē man tā visa padarīšana:(((( Viena vienīga krāpšana:(((

Baiba , 2010-01-07 10:45:37

nu tāpēc jau uzsāku šo diskusiju..
kāpēc uz bērnu uzticības rēķina tiek tādas cūcības veidotas un kur tad beigās paliek tas vēstuļu kvantums????

ģirts , 2010-01-07 11:51:11

Nodod papīru- saņem naudu.

ekonoms , 2010-01-07 14:12:31

Kādas muļķības - kaut ko vēl gaidīt?! Mēs ar bērnu vienkārši aizgājām un iemetām tajā kastē bērna paša zīmētu apsveikumu Klausam - arī bija interesanti.

Dore , 2010-01-07 16:27:44

Dore> Te man liekās,ka Ģirts uzsāka šo sarunu par to,ka ne jau muļķīgi kaut ko gaidīt,bet par principu kā tādu....kādēļ jāmāna bērni:(

Baiba , 2010-01-07 16:37:37

Es vienkārši par to, ka vecākiem kā gudrākiem ar mānīšanos ir jārēķinās un jāveido tāda situācija, lai bērns pēc tam nejustos vīlies. Biju klāt tajā "neko neredzu" pasākumā, bet man šī kastes situācija galīgi neradīja domu, ka uz kaut ko varētu cerēt.

Dore , 2010-01-07 20:59:25

Mani vispār pārteidz, ka kāds to ņēmis nopietni:)

Dore , 2010-01-07 21:03:41

nopietni to ir ņēmuši bērni,jo ja pagājšgad no elvi pastkastes brauca uz mājām un bērnam tika personīgi rokās ielikts,tad loģiski,ka šogad bērns gaidīs to pašu,jo vēstuli taču meta pastkastē....skumji,ka pieaugušie reizēm neaptver,ko dara

ģirts , 2010-01-08 09:55:19

Pievienojos Ģirtam,nesaprotu kāda tam pasākumam ar Santa Klausu bija jēga...

Mamma , 2010-01-11 22:27:33

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet