Kādas algas Jumī pārdevējām
Padalaties informācijā.
Cik dzirdēts apm.250ls,tas tā smuki izklausās,bet par katru pazudušo preci novelk no algas...tā kā nekas tur praktiski nepaliek...
valstī 20% bezdarbs. jautājums - kāda tur ir alg? loģiski būtu - kur es varu iet strādāt? vai varbūt ir izveidota kaut kāda valsts valstī?
Loģiski ka interese algas apmeri. Bezdarba dēļ jau rekini nesamazinās!!!
strādā divos darbos
Kads unikals ieteikums
Unikāls gan, jo īpaši ņemot vērā to, ka mans esošais darbs nav no-līdz (piem. 08:00-17:00), bieži ir virsstundas un darbs brīvdienās. Kad tad man tajā otrajā darbā strādāt? Un, kura nu būs tāda darba vieta šajos bezdarba laikos, kas pielāgosies iepriekš norādītajiem apstākļiem?
Kāds muļķīgs jautājums.Visa Ogre zin cik jumī maksā.
ES GAN NEZINU!!!!
visi zin, bet viens tik pasaka. Nu cik tad reali ir uz rokas?
OOt citēšu vienu kas man te suflē " UZ ROKAS reāli par ~20-30% mazāk nekā nopelnīts" , tā stāsta tie kas šancējuši gan apsargi gan kasieri. "Visiem par visu ko "Atvelkot" par nospertām precēm par to ka "Nepatiki" utt " Pret zagļiem profiem cīnīties NAV IESPĒJAMS tas visiem ir labi zināms , bet tas jau ntraucē čakarēt darbiniekus:):) Garas darba stundas lielas rindas bieži lustoša tehnika un "Atvilkumi par to ka nepatiki" tas galvenais kas pat bezdarba apstakļos lieks domāt ka tur strādāt nav verts. He he ja tā paklusās kruta vieta nee , labāk esot braukt un Angliju , neee laikam iriju , ne leikam tomēr viskaču dzert uz mana rēķina :):)
Uz rokas dienā 12Ls,strāda 13-14stundas dienā.
Nu jā
Tur var iet straadat,ja ir galiiga bezizeja,tur ir taads cilveeku jaaajeejs,ka maz neliekas.Pats pie vinja diezgan ilgi nostraadaaju.Pamataa darba ilguma periods tur ir 3 meenesi,biezi vien bez darba liiguma,kaut kaadu naudu arii samaksaa.
Pārdevējas piem.Kartonfabrikas Jumja veikalā redzu jau kādus 20 gadus vienas un tās pašas.Nu kā tad viņas tā?
Jā Kartonfabrikas Jumī pārdevējas sen jau vajadzēja nomainīt,pašas aiz letes kārto savstarpējas attiecības ,nevis apkalpo pircējus,stāvi un gaidi kad savā starpā izbļaustīsies!
Tik bezkaunīgas pārdevējas kā kartonkas Jumī vēl nav redzētas!
apbrīnojami cilvēki
Kāda priekšniecība, tādi darbinieki:D:D:D
vissuperīgākās pārdevējas visā Ogrē,bet tāds pimpis kā zigis OGRĒ ir viens....mans paziņu loks ir sajūsmā par šīm kartonfabrikas meičām..esmu atlētiskās zāles piekritējs un visa mūsu komanda aizstāvēs šīs meičas,bet tādus sūda brāļus un jefus vajadzētu satikt lai varētu tādiem kā Zigītim un smerdelim ĀRĪTIM PĒC IESPĒJAS RESNĀKUS UN ASĀKUS KOCIŅUS IEBĀZT VIŅU SPEĶAINAJĀS DIRSĀS TĀ DZIĻĀK,lai neko tādu jefi te beigtu dirst...JURIM FEODOVAM ir jāpriecājas ka viņam ir tādas meičas un lai viņas strādā vēl ilgi,bet tos jefus kas teiks sliktu par kartonkas meičām,mēs viņus atradīsim un apmīzīsim no galvas līdz kājām.....lohi....nahui pa muti ļurbas atrausieties
zini ZIKA šis veikals tik ilgi nepastāv un ja redzi tik ilgi vienas un tās pašas pārdevējas tas priecē...vismaz kartonkā 90% ir starā par šīm pārdevējām...viņas ir super -gan kā pārdevējas gan kā sievietes un mani čomi brauc šeit pirkt bulciņas un desiņas,bet tu ZIKA aizej pie acu ārsta,lāi pārbauda tavas sūdainās acis un pretīgo purnu,jo tev vajadzētu iedot konkrēti pa purnu ,nodirsusies govs paliek par nodirsto govi...saimniek pricājies par savām meitenēm un neļauj tādai smirdīgai pežai aizskart savus darbiniekus...viņas TEV ir super
Buus jaaizbrauc uz kartonku.
Šī veikala iekārtām (letes, kases aparāti) varbūt ir 20. gadi bet ne jau pārdevējām..... Ja nemaldos pašam veikalam ir kādi 6-7 gadi. Apkalpošana ir super... cik zinu pat no Ogres centra brauc šeit iepirkties. Ja veikals būtu sūds diez vai tur iepirktos tik daudz cilvēku. Manam paziņu lokam it īpaši vasarā ļoti patīk braukt uz šo veikalu.
Visforsakais tur ir apsargs!!!
Pirms gadiem 4iem, strādāju Pārogres Jumī, ja atmiņa neviļ, samaksa bija 12-13 ls dienā. Tagad jau visi gudri runaat, ka nav labākā darbavieta, bet nu...savos 17 gados pelnīju attiecīgi tādu naudu, ko cits manā vecumā toreiz saņēma pa 3 mēnešiem. Jā, nenoliegšu, ka nebija viegli tur strādāt, bet tajā pašā laikā, tas tikai audzināja raksturu. Tā kā, vēlu veiksmi tiem, kas tur tagad strādā!