kārtridža uzpilde
vai Ogrē kur uzpilda krāsainos kārtridžus? kādas maksas priekš hp printera.paldies.
zinu,ka Teraa uzpilda,bet cenu gan nepateikshu.
Tera uzpilda. Cenas vari uzzināt viņiem piezvanot uz servisu. :)
Ogre
Mālkalnes iela 12
Ogre, LV - 5001
Tālrunis: 65024016
Fakss: 65024046
uzpilda arī blakus latvijas balzāmam (sarkana māja) tur ir divi uzpildīšanas centri, lētāk ir tas tālākais no latvijas balzāma. maksā 5ls!
Mālkalnes iela 12-suuda kantoris
Blakus latvijas balzāmam uzpilda ta,ka pietiek tikai 3 lpp
tas tev vnk tā gadījās, man gan viss ok!
Vaig izmantot CISS reku perkamus un visas problemas tutuu http://www.continuous-ink-systems.co.uk/
uzmanieties no teras reti krapnieki uzpildija pulveri kopejamam,kludijas ne to pulveri ielika,aizgaju kludu neatzina pretigi.
a man krāsaino vispār neuzpildīja, pateica, kauzpildīts, paņēma 5 čuku unmājās izdrukāju kaut kādus sarkanus attēlus, kad zvaniju , teica, ka printera vaina, šamie visu izdarīja pareizi. muļķe nepaņēmu čeku, uzticējos jaunajiem dzēkiem. vēl nezinu, ko melnai katridžs pateiks. Terā varētu būt nopietnāk, tur erī iešu nākamreiz. kaut gan , laikam labāk rīg;a to darīt.
nepateicu, ats bija mālkalnes prospektā, tuvāk LB. Džeks, aks pildīja ar āttaudzetu zoda bārdu.
www.atrie.lv, www.BTSC.lv
12A kasetes 12.70, atjaunošana +10ls
Ja kādi jautājumi uzpildes, iegādes, apkopes jautājumos, droši zvaniet 26668839 Gatis (menedžers)
Piegāde par velti!
Nepildiet kārtridžus Terā, pēc katras pildīšanas vienmēr ir problēmas, kā arī bieža parādība ka var izprintēt pāris lapas un tukšs.
Nu nezinu, esmu uzpildījis visos trijos uzpildes centors, terā, selā un biznetā. Man vislabāk patika biznetā cena laba - 4,80 Ls par melno kārtridžu un attieksme arī bija normāla.