octu kalkulatori-neapmierinatiba
Izmantoju plašās interneta iespējas un octa piedāvājumus meklēju octa kalkulatorā. nopirku no lētākā piedāvātā varianta, taču pēc laika atradu interneta lapu, kuras piedāvājums nemaz nebija ievietots piedāvātajā sarakstā, un tur octa sanāca lētāka!! Bet nu ko vairs, octa jau bija iegādāta citur. Tad sanāk, ka octu kalkulatoros liek tikai tās kompānijas, kas ir izdevīgas pašiem kalkulatoru lapas uzturētājiem?? Citreiz meklēšu ne tikai caur interneta kalkulatoriem, jo tā savā ziņā ir maldināšana.
Vajag taču pašam ņemt un izskatīt citus piedāvājumus, kalkulators nav nekāds octu dievs
Tagad nav ko raudaat... Cik pirms pusgada maksaaja OCTA?!
Es taa saprotu tie kalkulatori piedaavaa taas kompaanijas no kuraam vinji ieguust peljnju, ja nopeerk OCTU.
PASKAIDROŠU!!! octa kalkulatoru mājas lapās ir atspoguļotas brokeru cenas!!!! Vislabāk ir atrast šādā kalkulatorā zemāko piedāvājumu (nu piem. BALTA) un pazvanīt citām apdrošinašanas kompānijām piem. BALTIKUMS,BALTIJAS APDR>NAMS ut.t un paprasīt viņu cenu minot to cen ko redzēji kā lētāko octa kalkulatorā! Jo apdroš.kompānijām ir lielāka iespēja samazināt cenu zem brokera piedāvājuma
Visizdevīgāk ir gaidīt visādas akcijas no apdrošinātāju puses. šodien piemēram ir letakpasam.lv lielā octu diena, atlaides tā neko sev- man ir par 50Ls lētāka octa nekā kad drošinājos pirms 2 mēnešiem!! http://letakpasam.lv/akcija/iod/
arī lētāk pasam ir brokeru mājas lapa!!!!tur varat iepazīties ar aptuvenām cenām!!!!
es jau to letakpasam.lv leto dienu gaidiju no pirmdienas!! nu tad BEIDZOT! atlaide sanāca visai pamatīga- ja lētākais variants iepriekš bija gjensedige 98 Ls, tad tas letakspasam šodien dod par 82Ls.
queen!! un Guci-pazvaniet uz lielākajām apdrošināšanas kompānijām un paskaiet par kādu cenu jūs internetā redzējat polisi unlai iedod labāku cenu!gticiet man-vinnēsiet vēl pāris latus!
queen!! un Guci-pazvaniet uz lielākajām apdrošināšanas kompānijām un paskaiet par kādu cenu jūs internetā redzējat polisi unlai iedod labāku cenu!gticiet man-vinnēsiet vēl pāris latus!
OK, GUEE UN GUCI!!! ja es zinatu jusu auto reg.nr un apl.nr-iedotujums vēl labāku cenu! KO SAKAT?
sise, kurā kompānijā tu strādā?liec tak cilvēkiem mieru..izklausās, ka esi no BTA :/
Par letakpasam.lv - Guča ieteiktajā lapā octa tiešām lēta- piedāvā par 29 Ls uz gadu.
sise, es jau nopirku octu no letakpasam ;) salīdzināju cenas, un sanāca vislētāk..
Sise! Tu galīgi apsitusies, letakpasam.lv nav nekāda brokeru mājaslapa.Tur piedāvā if polisi, tikai par lētāku cenu..
Vislētak octu pirkt ergo mājas lapā; letakpasam.lv ir pilnigi garam. Neticiet vinu izliktajam cenam