švakākais lieoto apģērbu veikals IR ???
Nesen bija tēma-labākais.Pēc Jūsu atsauksmēm secinam,ka tas ir R.D.A.! Tagad meģināsim noskaidrot,kurš nav tas veiksmīgākais!
Man ari liekas R.D.A tur tādas cenas dažreiz astronomiksas apskrambātām lietām!!
Vai tad Mexsima nebija Degas vai kautkas tads?)
rda nelaipna pārdevēja,tāda maza gaišmate-pIpmanīte,reizēm ir viņu otrā veikalā...
Degās ļoti vecmodīgas lupatas..... No aizvēsturiskoem laikiem ar naftalīna smaku!
Ingai
Pati tu esi ļoti nelaipna, vispaŗ ļoti nepatīkams cilvēks, riebjas ar tādu kontaktēties.
Pretīm Jumim nav labs veikals!Un zem kārstās maizes ir arī sviests!Nepatīkams gaiss un apkalpošana nekāda! Vairs tur neiešu!
Nepatīk Krokuss, nu zem karstās maizes veikalam nav ne vainas.
NEPATIK PRETIM JUMIM TUR PARDEVJAS NEDOD ČEKU,LAIKAM VISU KABATA BĀŽ.UN DĀRGAS DRĒBES
Biju iegājis tajā pretim Jumim, nu sviests, tādas vecas šmotkas un par tik dārgu cenu. Nezinu cik ilgi tas veikals noturēsies!!!! Ļoti slikta apkalpošana, pārdevejas tikai runā pa telefoniem.
man nepatik Degas
Krokusa pedeja laika vispar novalkatas preces,kadreiz tik traki nebija..zabaki vispar 25ls tik talu nodilusi,ka pepedis krit nost un viss atplisis.
Ui, te jau izskatās pēc konkurentu melnā PR.. :)) Cik nejauki, bet savu laimi uz cita nelaimes jau neuzcelsi :p
piekriitu Julijai
Pamatā tā ir- Degās vecmodīgas lupatiņas, bet var jau atrast arī ļoti labas drēbītes.Ir pieredze.
DEGAS
Kas šito sviestu taisa? Tad jautājums tāds,kura ta neiet? Tiem,kas atrodas zem karstās maizes!
Cik maksā kg.lietoto apģērbu?
Cik maksā kg.lietoto apģērbu?
Kātad ! Nākošajā vīkendā laidiet uz Parīzi vai vismaz Londonu iepirkties !
Jums tak katram ir izvēle, ejiet kur gribat, ja kādas veikals nepatīk, nu tad neejat.
Man nepatīk Mālkalnes 4, tur kur foto agrāk bija, pretim Jumim, jo ļoti dārgas drēbes.
Man ir pretīgi no tā lētā,aukstā un smirdīgā humpala,kas ir zem Karstās maizes!!!
Zem karstās maizes man Čeku nedod,kapēc?
Ja jau tev tik pretīgi, tad neej.
Un izskatās ka Ingai neviens veikals nepatīk, un visur priekš viņas nelaipnas pārdevējas. Tad brauc un iepērcies zīmolu veikalos.
Man nepatīk blakus Bauskas gaļai mālkalnes pr,ļoti dārgi.