Nopirku vakar vīraku, paciņā iesaiņotu, kā lietot?
Biju vakar slavenajaa bodiite, nopirku viiraku, pacinjaas, varbuut kaads zin, kaa pareizi jaalieto? :) Paldies :)
Vai ta lietosanas instrukcijas nav?Pastaasti peec tam kaa ta bija!
nav taapec arii jautaaju
Vajag sagriezt, iebērt karotē, uzkarsēt un apēst:)
:D :D :D
Es arī nopirku un nesaprotu, ko darīt.
kāda velna pēc pērkat, nepainteresējušies kas un kā jādara :D
kāda velna pēc pērkat, nepainteresējušies kas un kā jādara :D
reklāmas iespaidā pērkam:)
Reklāmas upuris , Isstas jocigi bet darbojas labi:):) Vel menti kā klaķieri nostrādā , taga visiem "Iesaistītajeim" atlaižu kuponus vazdetu izsūtīt:):)
Sundew, ar kādu mērķi gribi lietot? Atslābināties vai apreibināties? :)) Tad instrukcijas būs atšķirīgas :D
a tu paskaties www.bongs.lv, moš atradīsi tādu pašu paciņu un ari instrukciju :)
Iksinja, tur arii nav instrukcijas , kaa jaalieto, es sapratu, ka jaadedzina, tikai kur...?
ir noperkms tāds koka paliknītis kura ir specials caurumiņš kur ielikt vīrāku.. nu un tad aizdedzini un izbaudi viraka aromatu.
tak nee, es tak saku, tas viiraks ir pacinjaa...sasmalcināats....
Saule, viņš TĀPAT VIEN NEDEGS! :D
nu bet taapeec es jautaaju!!!!!
Sundew, a tu atradi pašu paciņu?
Joptvai, nu kur nu vēl skaidrāk tev uzrakstīt... TIE NAV DOMĀTI DEDZINĀŠANAI!!!
nu tur ir stipri liidziigas, grami atshkiras un nedaudz nosaukums
Es tev draugos uzrakstīju :)
Iksinja paldies :))
naff par ko :) Neaizmirsti pastāstīt par izbaudītām sajūtām :D
Sundew, vai tad nezini, ka tā manta ir jāšņauc!
Dabūsi tak kādu alerģiju...
Pasakiet vienreiz ko ar to sūdu tagad darīt?! Es arī nopirku arī gribu lidot mākoņos!
Beidz muļķoties! Kurā stāvā tu dzīvo?
Uzprasiet pārdevējai lietošanas pamācību.
Panem viraku sajauc ar tabaku vai pa tiro smoli ieksa caur pudeli,vai bongu caur kasi.da jebal ja piipe uzreiz visu citadi nav ponas..
idioti..janoperk jaieliek burka vai papiriti un japipe ka marihuana un torknit!!!!!!!!!!
Jebal daunji. Ko pērkat ka nezinat kā jālieto.
jus visi cista lolz sajauc ar vienu cigu to vienu maisiņu un pipejat;)
Da nu vechio ja perkat to tad ari dariet sekojoso:::: Noperkat mazo 0,5 puedeli tad noperkat foliju gabalu un uzliekat foliju virsu tam caurumam kas ir pudeles augsgala tad ieloki mazliet foliju ieksa lai ir maza bedrite tad iIZDUR AR ADATU CAURUMUS UN TAD IZDEDZINI PUDELES APAKSA MAZU CAURUMINU CAUR KO IEVILKT duumus pasas beigas viraku atjauc ar tabaku-cigareti un tad ieber tur kur folijs un tad beigu beigas saac tikai dedzinat un pipet caur to mazo cauruminu un tad jau jus jutiisiet taas iedarbiiibu itseviski tie kuri vel to nav LIETOJUSI tikai pasaku TO JA PPIPEJAT PIRMO REIZI TAD IEPIIPEJAT 1-3DUMIEM MAKSIMALI JO TAD ARI PIETIKS AR TIK MAZU DEVU :)) un tad no riita atkal varat doties savas tuvaakas BODIITES VIRZIENAA :d
Da nu vechio ja perkat to tad ari dariet sekojoso:::: Noperkat mazo 0,5 puedeli tad noperkat foliju gabalu un uzliekat foliju virsu tam caurumam kas ir pudeles augsgala tad ieloki mazliet foliju ieksa lai ir maza bedrite tad iIZDUR AR ADATU CAURUMUS UN TAD IZDEDZINI PUDELES APAKSA MAZU CAURUMINU CAUR KO IEVILKT duumus pasas beigas viraku atjauc ar tabaku-cigareti un tad ieber tur kur folijs un tad beigu beigas saac tikai dedzinat un pipet caur to mazo cauruminu un tad jau jus jutiisiet taas iedarbiiibu itseviski tie kuri vel to nav LIETOJUSI tikai pasaku TO JA PPIPEJAT PIRMO REIZI TAD IEPIIPEJAT 1-3DUMIEM MAKSIMALI JO TAD ARI PIETIKS AR TIK MAZU DEVU :)) un tad no riita atkal varat doties savas tuvaakas BODIITES VIRZIENAA :d