bērnu dārzs
Labdien! Gribu apjautāties par bērnu dārzu "Strautiņš", esam Ogrē ienācēji,nopirkām dzīvoklīti tuvu pie šī bērnudārza, vai pareiza izvēle tā būtu manai meitiņai?
Dārziņš kā dārziņš,vadītāja jauka,par audzinātājām dažādas atsauksmes.Bet vai tiksiet tur,grūti būs,jo pilsētā ir kopēja bērnu rinda un centra dārziņi pārpildīti.Jums jāgriežas pie ""Zelta sietiņa"" vadītājas,viņa Jums noteikti centīsies palīdzēt.
Mīļš paldiesiņš!
vaj kads zina cik gara rinda?mums jau 10 menesi,gribam tikt pec 2 gadiem.vai ir iespeja?
domaaju, ka netiksies atraak kaa peec 4 gadiem...
to Inta: nepareizs jautājums :D nevis vai būs gana labs dārziņš, bet jāprasa kurš pārdos savu rindu, lai tiktu dārziņā. Ogrē nav izvēles labi ja vispār kkur varēs tikt:)
var jau arī mēgināt ar dārziņa vadības iepriecināšanu un Tā, tad mosh i varēs tikt.
Tieši uz Strautiņu arī vajag iet-jo tur nesen paplašinājās-varu teikt tkai to labāko-man gan puika ja bija Strautiņā līdz skolai, gan arī meitiņai tagad tur viss ir kārtībā. Es esmu par Strautiņu-neiesaku Sprīdīti-jo tur "'interesanta"" iekšā tikšana rindā-pret maigi teiktu-dāvinājumu dārziņam-domājiet paši
Portālā www.ogre.lv var apskatīt jaunāko informāciju par bērna atrašanās vietu rindā uz Ogres novada pašvaldības pirmsskolas izglītības iestādēm (PII), dodoties uz sadaļu "Novads - Rindas pirmsskolas izglītības iestādēs". Par to rakstījām http://www.ogrenet.lv/ogre/izglitiba/6402/?sq=rindas