KGC klubs
Čau, dāmas un kungi, redzēju jūsu KUBAS bildes draugos , man ir ideja, turpmāk sarakstīsimies šeit, jo tas ir, ātrak, ērtak, jo "draugiem" bieži uzkarās..., vai man piekrītat?... kā Jums tur gāja?...
Tev, ir laba ideja, man patīk! Pateikšu Dacei un Andzelikai, ka ir lapa( ja tā ir????), kas neuzkarās.... bez tam , ja es pareizi saprotu tā ir pieejama katram.
Bijām vakar Ventspilī, Ingūna ir sakopējusi 1000 bildes (intresanti vai šeit tās var izvietot) 200 ir apskatāmas albūmā (lielā un melnā).
Kuba ir neizsakāmi skaista sala, tur ir trokšņaini un klusi, krāsaini un maigi, bagāti un pieticīgi, kontrasti, kontrasti, kontrasti.....dažādas ādas krādsas graciozas un tuklas sievietes, Neizsakāmi uzmanīgi un jutekliski vīrieši....,ūdens, saule, dejas, dzērieni un smaržas. Varadero ir viena no skaistākām vietām pasaulē!!! Vēlāk turpināšu ..... pastāstīšu par treningiem ar Teriju Tilmenu
a par ko ir runa???man ir interesAnti,kas tas par klubu:)
Bildes neierobežotā daudzimā varat izvietot "Ogrenet albumos" :) No sākuma gan jāreģistrējas.
Mārtiņ, atsaucies !
Nevari pie manis iebraukt, es nemāku no diska nokačāt bildes lai izvietotu Ogresnet albuum!!!!
Hm, KGC klubs - pirmā doma bija, ka atkal kāds te bezmaksas reklāmu grib ievietot un kaut ko pareklamēt.:) Jā, kas tas ir par klubu? Es arī gribētu zinā! Kubas garo ceļotāju klubs?:)
Kubā patiešām bija super :))
Bet pats galvenais Agita patiešām taču bija treningi ar teriju Tilmanu ...:) ne par velti viņs 10 gadus apmācijis Bilu Geitu :))
Zinu kompāniju KGC .esmu lietojusi liftinga masku ...SUPERIGA!!!!zinu ,ka visa vinu produkcija ir loti kvalitatiiva.
Lapas apakšējā kreisajā stūrī fotoalbumos ir ievietotas apmēram 70 smukas fotogrāfijas, saucas KGC_KUBA. Good luck!
P.S. Ja problēmas ar bilžu ievietošanu meklējiet mani.
Sveiki,Ogre!!!!Kolosāla ideja!!!Jūs esat nepārspējami,malači!!!!Kuba-vienkārši neaizmirstams ceļojums ar reālu mērķi!!!!Bildes izsaka visu!Pasaka,kas reāli var notikt ar jebkuru................
Cao,Ogre! Super ideja! Malaci!
Gluži nav tā, ka varētu ievietot bildes cik tik uziet. Pagaidām ierobežojums ir 200 Megabaiti. Tajos jūs varēsiet dabūt iekšā ~1500 bildes. Ar laiku, iespejams, šo vietu varēs palielināt. Un starp citu - no šiem albumiem var tepat ONLINE pasūtīt bilžu izdrukas M. Skujiņa fotosalonos par iepazīšanās cenām.
Laipni lūgti!
Sviesc tas KGC, kaarteejaa finashu piramiida. Geitsu redz apmaacijas :D Staajieties tik iekshaa iemaksaajiet naudinjas, sanjemiet preciiti, tirgojiet (prece tach ekskluziiva :D), sanjemiet komisijas. :D Un kursh maksaas kad buusiet apguvushi visu pasauli :D. Cik jums tur biedru pasaulee ir. Daudz veel atlicis dauniishu ko chakareet?
Labi Sorry! Pashi domaajiet ko darat.
Ar so komentu gribeeju pateikt Mincei - tevi jau piechakareeja, shii patieshaam ir sleepta reklaama.
P.S. paskatijos sito lapu http://www.ogrenet.lv/rekl/ baneri te nemaz nav tik daargi. Bet KGC laikam nevar atljauties :D Bils buus suu....gi maksaajis.
Ziniet kas ir viskolosaalaakais. Vinji par juusu smadzenju skaloshanu no jums veel pamanaas panjemt naudinju (ieejas maksa vinju tjipa seminaaros, vai kautkaa taa).
Labi labi, tinos, nebojaashu juusu jauko tuseeshanu.
Strādīgs ir Rukitis! Droši turpini iebilst, tāpēc jau Tu te staigā lai pateiktu ko domā.
Iesaku ieskatīties arī vēl grāmatās piem. vakar nopirku" Atklāj Ģēniju sevī"(domā līdzi desmit revolucionāriem prātiem pasaules vēsturē) Maikls Dž. Gelbs.
Kad Enšteins nomira viņa smadzenes tika pētītas....Tika veikts slavenais eksperments ar žurkām: žurkas tika novietotas divās krasi atšķirīgās vidēs ; stimulu pārpilnā un tādā , kur trūka stimulu .Zurkas, kurām bija liegti stimuli, vadija dienas tukšā būrī, bet grauzēji stimuliem pārpilnā vidē stundām ilgi skraidija pa tredmiliem, rāpās pa trepēm un traucās caur labirintiem.Rezult;ati bija nepārprotami: žurkas ,kurām bija liegti stimuli, uzrādija aizkavētu smadzeņu attīstību un vāju sociālo pielāgošanos, turklāt nobeidzās jaunas; grupa stimuliem bagātā vidē dzīvoja, sekmīgi veidoja sociālo attiecību tīklu, tām izveidojās lielākas smadzenes ar pastiprinātiem neiroglijas sakariem starp neironiem. Nu, Kluba"žurki" kurā sabiedrības daļā mēs sevi atpazīstam?
Rūķīt, nauda vispirms ir jāiegulda smadzenēs un tad smadzenes piepildīs tavas kabatas. Ir sabiedribas daļa, kas rīkojās un otra, kas vēro un kritizē., katrs kaut kur nonāks. Terījs Tilmens saka: Kur cilvēks skatās tur arī viņš iet"
Čau Agita, izskatās ka esi iegādājusies labu grāmatu. Kādreiz samainīsimies, es tev R.Kiosaki par izglītību un Napoleonu Hilu, a tu man : ģēniju...
Klausies, ir ideja taisam augšā Roberta Kiosaki lasītāju klubiņu, KGC_kluba filiāli. Tiekamies, iesakām, mainamies...
Santa, man ari patik maska: mana sieva izskatās labi!
Rīgā jau ir Roberta Kiosaki domubiedru klubs
Spriežot pēc bildēm, Agitas ceļojums tik tiešām bija fantastisks! Varbūt viņa varētu dalīties iespaidos arī ar pārējiem Ogrenet lasītājiem? Mēs labprāt publicētu Jūsu ceļojuma aprakstu! Ja esat ar mieru, lūdzu atsūtiet to uz info@ogrenet.lv (vai arī sazinieties ar mums pa tālruni 26483893 un norunāsim laiku intervijai - tad pašai nebūs jāraksta :))
Chau visiem:) malachi esat ka shitadu fiichu izdomajat:) kur jaiet lai tas Kubas bildes var redzet?
Rūķīt, man jau bija aizdomas, ka te ko reklamē, sākumā domāju, ka vingrošanas vai cīņu klubs, bet izrādās, ka masku klubs.:))) Un tie reklamētāji tādi varen atjautīgi un cītīgi!:))
jā,uz mutes tie kluba biedri nav krituši,atbildes saštancētas katrai kritikai,tas tikai pierāda viņu vājumu...
Stiprais kosin, par ko Tu gribēji parunāt????:)
Tikliidz runa iet par naudu, es uzticos tikai cipariem. Piekriitu, ka var izmantot sociaalo inzhenieriju (vairums viirusu tikai taa vien darbojas). Bet, cik noveeroju matemaatika sajaa klubaa klibo. Kautvai piem. elemantaars uzdevums. Pameegini Agita sasakitiit visus veselos skaitlus no 7 liidz 99999. VNK gribu redzeet, vai ir kaut viens KGC klubinjaa, kaads to var izdariit shodien liidz pusnaktij. No riita ienaakshu nochekot :D Kad buus gatavs parunaasim taalaak par zhurkaam.
Rukiti, Tu man uzdod visssarežģītāko uzdevumu, man matemātika ir vājā puse, es uzticos kaulkulātoram un izstrādātām grāmatvedības programmām. Laikam jau par žurkām ar manīm vairs nerunāsi. Es tikai nesaprotu kapēc Tu domā , ka KGC ir mtemātikas pulciņš vai slimo pacientu savienība?:)
Sorry! Juus runaajat par biznesu, un biznes ir skaitli. Gramatvedibas programmas var paliidzeet darbaa, taapat arii kaukulators, bet no kurienes nauda rodas ir jasaprot. P.S. ja tev ir aukulators uzdevums tev buutu prasijis 5 sec. Te luuk ir pieraadijums kaukulatora lietderiibai. Luuk (7+99 999)*((99 999-7)/2)=4 999 899 976. Taapeec labaak palasos ko Gauss atklaajis, nevis k-kaads Terijs kaa Bilu dziivot maacijis.
Čau Gaida, lai bildes redzetu http://www.ogrenet.lv/~Agita/
Skatieties kas atradās internetā, vienā interesantā saitā:
Спор грамматика с кормчим
Однажды на корабль грамматик сел ученый,
И кормчего спросил сей муж самовлюбленный:
"Читал ты синтаксис?" - "Нет", - кормчий отвечал.
"Полжизни жил ты зря!" - ученый муж сказал.
Обижен тяжело был кормчий тот достойный,
Но только промолчал и вид хранил спокойный.
Тут ветер налетел, как горы, волны взрыл,
И кормчий бледного грамматика спросил:
"Учился плавать ты?" Тот в трепете великом
Сказал: "Нет, о мудрец совета, добрый ликом!"
"Увы, ученый муж! - промолвил мореход. -
Ты зря потратил жизнь: корабль ко дну идет!"
Sveicināti , Ruķīti!!!
ah,... škrobe, neizdevās izveidot pašam tādu štelli...bišku nokavēts...jā! Fabriss veikls zellis ātri reaģē interneta industrijā, un ar citiem vēl padalās 50%/ 50%.....
...var vēl paspēt... hops...viens mirklis un Jūs esat...50%/50%... Fabrisa labā roka, kreisā kāja..
drošiem pieder pasaule...(amerik. gudrība)
..kas pirmais brauc, pirmais maļ (latv.gudrība)
1000 jūdžu garš ceļš sākas ar vienu soli...(ķīna)
&#$!*"<&^~#$":]+&777 (japāna)
Sveika Inga! Nee nav skrobe par to ka juus taisat savu biznesu netaa. Un veel vajadzeetu saprast elementaaras lietas, neizdoties var tikai ja meegina to izdariit, bet es nemaz neesmu neko taadu meeginaajis, un tas ko esmu meeginaajis ir izdevies. Un veel uzskatu, ka varu izteikt savu viedokli. Man ir savs bizness, un ar juuseejo nekonkuree, godiigi sakot mani necik neinteresee juusu bizness. neinteresee arii taas visas gudriibas. Varat nopubliceet veel kaut 50. Un negribu buut ne roka ne kaaja kaadam. :D
Pavisam noteikti ir lietas kas man nepatiik juusu riiciibaa, bet taas es sheit negrasos apspriest.
Un veel - Kosins ir super. Vai tad vinjam nav taisniiba.
Pievienojos rūķītim, besī man šī tipa biznesmeņi. Arī man vārda vistiešākajā veidā ir uzbāzušies ar savās ''miljonu pelnīšanas idejām'',cilvēki šajās organizācijās man liekas'nedaudz līdzīgi sektantiem.
ar kaadu domu te nematies????Liidz ko kādam kaut kas notiek feins,un vins grib padaliities iespaidos,emocijaas..u.t.t.uzrodaas domu biedri.....taa tuulin klaat arii tie,kam viss peleekaas kraasaas-un savi viedokli par sektantiem.Un tie ir tie lielie zinaataaji sajaa jomaa,ja jau raksta,kaa gan savaadaak.Katram savs.Prieks,ka cilveeki laimiigi un darbiigi,celo un priecaajaas par dziivi....ne tikai apspriedelee citus.
A man šī tipa biznesmeni patiik :))))
pareizi Enny ...ES ar taa domaaju ...:))
Tas jau iists latvietis ...skaudiibina:)) Drosi taalaak Ruukiits par savu dzimto zemi nav aizstaigaajis :))
žēl , ka r ū ķ ī t i s bēdīgs paliek....tā bija pārbaude uz humora izjūtu.. ja paskatamies augstāk pats iesāki kosties, mēs te savā starpā, bet tu..... nedomāju ka Fabriss nemācētu rēķināt..tadu diskotēku sarīkot 167 valstīs....
k o s i n a m gan nav gluži taisnība, tieši mācamies strādāt ar skeptiķu argumentiem...bet tas dara stiprākus...tāda prakse noderētu katram...
Kā man patīk šīi profesija, vienaldzīgo nav, kaislīgi tīklinieki, un skeptiski vērotāji, sorry! ir arī vienkārši draudziigi sabiedrotie. Viss šajā pasaulē atkārtojas.Atļaušos paspīdēt ar Edisona teikto:"Diženums ir parasts cilvēks ar neparast atieksmi" . Skaudība, nievājoša kritika, meli', aprunāšana nav diženuma īpašības. Es esmu pateicīga Dievam, ka esmu brīva izvēlēties savu sabiedrību. Es pateicos cilvēkiem , kas uzticējās man, kas grib mainīt savu dzīvi, palīdzēt cītiem, kas ir gatavi strādāt, mācīties,mainīties, investēties. Paldies , ka Jūs uzdrīkstaties sapņot, paldies, ka Jūs nekurnat, paldies ka jūs ticat sev, idejaij, cilvēkiem, kas ar savu darbu, pieredzi, dzīvi un entuzjasmu maina citu dzīves.
Inga; šii lapa ir pilna, vai Tu varēt izcelt jaunu tēmu, Tev tas padodās!?
...nav labākas tēmas -- tīklaveida mārketings tas ir aktuāli visiem.... cilvēki taču baidās, kaut ko nesaprot... piramīda, bet kas tajā nosodāms?...piramīda pati stabilākā ģeometriskā figūra...dod Dievs katram tik stabilu bisnesu...
..kad kādreiz kāds iesāka naftas urbumus un attīstija tos...bizness gāja plašumā, neviens neuztraucās, ka kādam taču nepietiks un visiem nebūs sava pumpja...
Agita, tev liekas, ka te notiek diskusija? Viens nabaga rūķītis kaut ko mēģina iebilst un vesels bars smadzeņu skalotāju uzrodas uzreiz:))) Prāta aptumsumā iegādājos veselu komplektu jūsu izslavinātās produkcijas - un ar to visu devos pie ļoti labas, pieprasītas kosmetoloģes Rīgā, kas savā profesijā darbojas jau gadus 20 un palūdzu visu pēc kārtas un aprakstiem salikt man uz sejas. Sorry, bet kas der visam, neder nekam...man ir ļoti nepatīkama velkoša sajūta, mana āda ir pārāk sausa un nauda ir neadekvāti augsta!!! Tā man tas viss mētājas. Ja kādam nav žēl aptuveni 200ls - uz priekšu! Atgriežos pie vecā Eetēe Lauder, lētāk un labāk! Tā ka padomājiet! "Masē" viņi pamatigi (KGC klubiņš), tā ka saturieties!!!! Un, Inga, nevajag salīdzināt naftas urbumus ar KGC:))) Bet protams,katrs darbs ir darbs un tas ir jāpadara godam! Vēlu jums veiksmi! Bet tā ir mana pieredze ar jūsu produkciju un mans viedoklis!
o la laa,praata aptumsumaa viens te iegaadaajies kosmeetiku!!!!Par ko tas liecina...un veel 200 Ls apmeeraa!!!!Nu diez kas nav!Un tad veel atklaajas-neder.Smags gadiijums,Dace,vai tev netika piedavata iespeeja noproveet vispirms????Cik es zinu,cilveekam ir izveele,pirkt nepirkt,lietot -nelietot.Jaa,no veikala plauktiem nemt un proveet- tas nav iespeejams,bet tiesi sii komp.piedaavaa vispirms-izmeginaat!Man piedavaaja parliecinaaties vispirms,un es izveeleejos pirkt.Nu noteikti nepirktu neko tik daargu,ja nebuutu parliecinaata,ka man der!!!Un esmu loti apmierinaata,ka vispaar uzzinaaju par kaut ko tik dabiigu un efektiivu ari dzan!Bet,katram savs....
Dace, es kā profesināla smadzeņu skalotāja (ar ko ļoti lepojos, jo sanāk) piedāvājut satikties . Es, kā pilnigi neprofesionāls kosmetalogs, bet kā sieviete kura lieto šo savelkošo masku regulāri, un ne tikai to, ar Tavu atļauju parādīšu un pastāstīšu, ka tas, ko esi iegādājusies ir ļoti kvalitatīva un ekskluzīva manta , kā arī cena ir adekvāta tīrīšana, liftings, ādas pabarošna 2Ls kosmētiskais kabinets mājās ( ceru, ka vienā piegājienā neiztriepāt visas 3 formulas uz reiz) . Žēl , ka kosmetalogs- profesionālis saskatīja produktā konkurentu. Un vēl, es atvainojos par to, ka nesaņāmi pilnu informāciju, pakalpojumu no mana kolēģa(-es).www. kgcnetworks.com ir apskatāmi arī kosmētikas ražotāji
Ar cieņu,
Agita
Tā nebija, ka es nepamēģināju, tieši tā, pirms tam man tika liktas maskas, liftinga krēms un tā kā žēl ir laika ko pavadu sarunās ar KGC pārstāvjiem un esmu viegli pierunājama - nopirku. Ik pa laikam ar mani tā notiek un vienmēr nožēloju. Pirmajās reizēs man patiešām patika un efekts bija acīm redzams, bet kā saka dr Zarāeckis - smērējiet, smērējiet mums pēc tam būs darbiņš:))
P.S. Un kosmetoloģei galīgi nebija domas par konkurējošu produktu, jo es ikdienā neizmantoju viņas pakalpojumus, vienkārši laba draudzene.
Enny, no veikala plauktiem tiešām nevar mēģināt, bet normālos veikalos man vienmēr iedod provītes uz mājām un tad nu var izmēģināt cik tik tīk! Un es neapgalvoju, ka jūsu produkcija ir slikta, vienkārši ne visiem der, bet sadalījums pa ādas tipiem nav.
Es savas sievas un savam smukumam iztērēju tikai ap 2500 euro. Ne jau vienā reizē, laika gaitā. Sieva izskatās labi un seksīgi, un galvenais ka tas ir LĒTI UN KVALITATĪVI.
cien.Dace,
dr.J. Zaržeckis arī rūpējās par cilvēku labsajūtu, par to, kas ietekmē sievietes/vīrieša pašapziņu, pašsajūtu. Jā, ir izteikumi par pārmērībām kosmētikas lietošanu pāragrā vecumā , kā arī nekvalitatīvas kosmētikas ietekmi uz veselību, bet daktera Jāņa Zaržetska pamatnostāja ir; daktera(plastskāķirurga) prasmīgā roka var pielabot-papildināt-pārvietot , bet ne apturēt dabīgos procesus, ko Tas Kungs Dievs ir nolicis. Tā, kā atbildība paliek uz katru personīgi pašu par to ko ēdam, dzeram, smērējam vai lasām.... Cik cilvēku, tik viedokļu, un tas ir dabīgi un apsveicami, ja viedoklis ir pamatots uz savu pieredzi, sajūtām un secinājumiem nevis nekompetentiem pieņēmumiem, viedokļiem un vērtējumiem.Tā kā, atkārtoti piedāvāju satikties, jo patiesi gribu zināt, kas nepatika iepriekšminētajā pasākumā???
Ar cieņu !
gribeju pajautat,kads ir pilns nosaukums ogres bernu rebiacijas centram ,kur arste zidainisus un citus mazulus,kads ir tur telefons vai majas lapa
Rukiti, - kas ir "KAUKULATORS" ? Kāds Tavs izgudrojums, ko Tu te centies reklamēt?