Gaļa Ogrē
Sveiki Ogrēnieši. Gribēju apvaicāties kur jūs parasti pērkat gaļu? - gribētos lai gaļa garšo pēc tā, kā tai ir jāgaršo un cenas būtu pieņemamas. Ja iesakāt tirgū, tad ir kāda konkrēta saimniecība, kuras piedāvājums ir labs?
Vnk apnicis jau uzrauties uz jumju un elvju gaļām, kuras garšo pēc nekā ;(
Esi arī gribeetu zinaat, jo vakar jau taa iegraabos ar vecu galu... Tik tiesaam cilveeki - esit tik milji un iesakiet!
Tas galas veikalins ''Maximā'' , kura pie sliedēm ir labs.Vienmēr gala bijusi garsiiga, cenas arī pienemamas
"Altri" pretī stadionam, vai "Gaļas bodē" pret Mālkalnes "Jumis" elektropreču nodaļu, arī "Betā". Ar nosaukumiem varu kļūdīties.
Es pērku vienmēr gaļu Pārogres Jumī un uzskatu, ka tur Ogrē ir lētākā un labākā gaļa.Vēl blakus Kartona fabrikai drusku uz dambīša pusi ir mazs kioskiņš, kur tirgo vietējo iepirkto gaļu jau ilgus gadus. Tur arī vienmēr ir laba, svaiga gaļa.
P.S. laba jau protams ir arī Elvī un varbūt arī Selverī, tikai dārga.Spriežot no cenas jābūt labai, citādi jau tik dārgoi nemaksātu.Nu tā teikt ko kurš var atļauties.
Es pērku Skārni kurš atrodas blakus Kartonfabrikai!Laipna apkalpošana,normālas cenas un garšīga,pašu audzēta gaļa!
es pērku uzreiz ceturtdaļcūku pa 2Ls/kg. pakaļ gan jābrauc uz Rīgu(gaļu ved no lauku saimniecības, bet diemžēl Ogre nav pa ceļam), bet gaļa ir laba un tad uz laiku aizmirstu par gaļas pirkšanu. ja nu kādreiz dikti vajag Ogrē pirkt, tad pērku tirgī pie saimnieces, kas tūliņ pie ieejas. tur arī žāvējumus tirgo. bet tur sanāk stipri dārgāk, nekā pikrt ceturtdaļu
Vo, vo to kioskiņu sauc Skārnis par kuru jau teicu.
Jā- pretī stadionam.
Es arī skārnī pie kartonkas!
vislabaka gala ir Skarni pie kartonveikala!!laba un vienmer svaiga!
Vislabākā Gaļa dzīvo man kaimiņos :) Gaļa Kuzmina :D
A cik maksā?
Nesaprotu tos cilvēkus, kuri galu pek visos Jumja veikalos (ta tach tur garso pec gumijas).
Es, piemēram, gaļu pērku tikai un vienīgi tirgū. Svaiga un galvenais garso pēc gaļas.
mēs tikai altri veikalos. tur gaļa laba un žāvējumi arī, ko ludvigs uz vietas taisa. maksimā? tikai retu reizi lielopu. vislabākā ir Altros a KArtonene nu dažreiz pa daudz laucinieciski izskatās........ Ūn cena arī nav super. Tikai Altros - t.i. bīušais triāls
Paldies ,bet elvii un selverii gala nav svaiga tikkai cena ir super neatdekvaata - labakai ko varu ieteikt aizbraukt uz riigas tirgu un nopirkt vai dari kaa muusu gimene atrodam kaadu arii zip .lv kas tirgo veselu vai pus cuuku , sadala uz visiem un garanteeju ka 3 meneshi nav jauztraucs ko taisit un ko pirkt - tikai cakars kamer sadali un samal - bet gatsha labaka un cena super
Es pērku Altri,pretī stadionam. Bet vienreiz gan maltā gaļa tur izskatījās kaut kāda pelēka.