Amway
Vai kāds lieto Amway produkciju un kādas jums ir atsauksmes?
šo to lietoju. šis tas patīk, šis tas ne pārāk. Cenas varētu būt draudzīgākas.
man patiik zobu pasta glister, trauku mazgaajamais dishdrops un superiigs traipu tiiraamais. Jaa, cenas ir padaargas, tachu viss iet ljoti ilgi un tas atmaksaajas.
Nepatīk man tas mesls , trauki trauķenē pusmazgāti paliek .
Glister zobu pastu un mutes skalojamo lietoju jau kādus gadus 5us - patīk. Zobārste arī teica, ka ir ok, vienīgi vēl labāka esot amerikāņu CREST - tā laikam pareizi saucās. Taču šo CREST pie mums vispār nevarot dabūt.
sakiet luudzu cik maksaa glister zobu pasta?
Par dārgu un nav dabīga.
vai tad kaada pasta vispaar ir un var buut dabiiga?diez vai..:)
Lielā z/pasta (150 ml) maksā 4,16 ls. Iet ljoti ilgi, jo nepieciešams mazs daudzums.
Ja ir interese, var rakstīt uz email madeirbe@inbox.lv
man gan tikko nedēļu atpakaļ atveda Glister zobu pastu pa 3.80 LS tas cenas pats pārdevējs nosaka?
un mazaa cik maksaa?saakumaa jaamapeegjina mazaaki iepakojumi..:)
cik zinu, tad nekas pa velti nenotiek, firmai ir noteikta cena izplatītājam un cena tālākpārdošanai. varbūt tev atveda kāds draugs, kas pats sedz visus piegādes izdevumus un neko neskaita klāt, tad var dabūt arī lētāk.
es arī lietoju zobupastu un veļas pulveri, viss tiešām iet ļoti ilgi un tas atmaksājās, toties paildus nevajag lietot nekādus balinātājus un mīkstinātājus. Ir to vērts atdot 16 Ls par 3 Kg veļas pulvera, kuru lieto gandrīz pusgadu
kika : Tu izplati šito mēslu?:) Vēļas pulveris sūdīgs un trauku mazgajamās tabletes mazgā labi tik ar varosju ūdeni . MESLS:) Kautkāda DOSJA tik nesmird tik pretīgi:)
luni: tu lieto shito kjiimisko meeslu - dosju, ko peec gada vairaak nevarees redzeet drogu plauktos, jo suudiigaa sastaava deelj ir aizliegta ar nesenajaam izmainjaam normatiivajos aktos?
ja nemaki pareizi lietot SA8 pulveri, tad paluudz, lai sieva/draudzene vai maate mazgaa tavas dreebes.
Savas nezinaashanas deelj nav ko dezinformeet paareejos.
http://videsvestis.lv/content.asp?ID=54&what=22
2009-07-21 19:20:41 : Es lietoju pilnigi citu un CITUR un vis sdarbojā O.K , man sievasmati pasedusji sjitie "Izplatītāji" un ta saperk sjitos meslu Amway visai familijai , ka redzu ka traukjene normala rzejima trauki pusmazgati SKAIDRS ar ko mazgats , eju uz bodi pirkt kautkadus kalngonus lai NOMAZGA normali ko sjie ar izdara , bet ka atvelkas sievasmate TA ATKAL sji savu Amway iepulji traukjene un atkal nemazgati trauki:):)
hi: mazā Glister Z/pasta (50 ml) maksā 1,78 Ls
intereses pēc ierosinu uztaisīt eksperimentu (ceru, ka krievu val. visi saprot, slinkums tulkot)
Тем кто сомневается по поводу порошка AMWAY предлагаю провести любопытный экспиримент, обещаю - вам понравиться.
Возмите 2 стакана или 2 небольшие баночки, налейте туда теплой воды (градусов примерно 40). В одну баночку сыпаните ложку магазинного порошка, а во вторую ложку порошка AMWAY (если есть SA8 Premium). Слегка размешайте оба
Во первых: Амвеевский порошок растворяется без осадка, вы это сами увидите.
Далее: Возьмите зеленку и капните в раствор магазинного порошка 5 капель.
А в банку Амвеевского можете капнуть 10 капель.
Можете слегка перемешать и подождите пару минут.
Больше ничего не скажу. Кто провел эксперимент прошу результатами поделиться с общественностью.
Cik zinu, CREST ir tas pats Colgate amerikāņu versijā, tā pati firma un tas pats standarts.
neizplatu gan, pati iegādājos no draudzeņu paziņām, bet ļoti gribētu atrast kādu cilvēku te pat Ogrē, kas izplata, jo savādāk uz Rīgu jābrauc precīti savākt. Ja lieto pareizos daudzumos, tad prece ir ļoti laba, es to saku kā patērētājs.
Ja ir interese, dod zinju, preci uz Ogri varu piegaadaat. Raksti uz email: madeirbe@inbox.lv
Paldies!!! Noteikti izmantošu šo piedāvājumu, tiklīdz precīte ies uz beigām! Vēlreiz paldies par atsaucību!!!
Ir izdevīgi varianti ar preču piegādi Ogrē, sanāk pa ceļam. Ja ir aktuāli, tad e-pasts: amwaylv@gmail.com
Nodrošinu piegādes Ogrē katru sestdienu, ja pasūtījums veikts līdz otrdienas vakaram. Var sarunāt arī citu dienu piegādei, jo tepat vien dzīvoju.
Interesentiem varu nosūtīt uz e-pastu aktuālo katalogu latviešu valodā ar visu produktu aprakstiem un cenām.
E-pasts: amway.pasts@inbox.lv
Ja kādai/m interesē šī produkcija Irijā un Anglijā,tad rakstiet uz e-mailu: incis030875@gmail.com Varu nosūtīt katalogus,šeit ir lētāk kā Latvijā :)
Ja kāds/a vēlas iegādāties Amway produkciju par draudzīgām cenām,tad rakstiet.Par piemēru:
-Glister zobu pasta 150ml-2.70 ls
-Dish drops trauku mazg.līdz.-4.50 ls
SA8 premium veļas pulv.2.25 kg -9.00 ls
SA8 pre wash 400 ml -1.50 ls
LOC universālais 1l -3.80 ls
LOC pieniņs 500 ml -1.30 ls
Body Series G&H ziepes 3/1 -1.40 ls
Green Meadows gaisa atsvaidzinātājs -1.30 ls
Baigi labi, bet vismaz e-mail adresi varēji atstāt ...
mans e-mail: incis030875@gmail.com
...kādā veidā tie tirgotāji tiek pie peļņas...sajūta, ka sola KURŠ LĒTĀK! KAS TAS par biznesu- ja to tā var nosaukt. Tā ir labdarība...vai peļņa uz kvantumu. Visvairāk brīnos par GAISA ATSVAIDZINĀTĀJA cenu- -Ls 1,30 CIK TAD VIŅŠ VISPĀR MAKSĀ???vai 0,30???
Ja Amwejā iesaistās bez jebkādas sajēgas, tad var būt arī problemātiski. Es kļuvu par "izplatītāju" tāpēc, ka daudzi mani radi pirka no citiem izplatītājiem šo produkciju. Es mazliet painteresējos un salīdzināju cenas ,kuras iepērk ar cenām, kuras tiek pārdotas sapratu, ka varu palīdzēt radiem ietaupīt.Piemēram nopirku ar atlaidēm veļas purlveri kura pietiek gadam 120 mazgāšanas reizēm (viena mazgāšanas reize izmaksā 8 santīmi), veikalā pērkot pulveri viena mazgāšanas reize izmaksās 17 santīmi.
Varu palīdzēt arī citem iemācīties ietaupīt dabigs.1s.lv
Interesē pašam iegādāties no ražotāja ???
Atver saiti, reģistrējies, redzēsi visas cenas, pērc no ražotāja,nebūs jāpārmaksā konsultantiem. Piegāde divu darba dienu laikā Tavā norādītajā adresē: https://www.amway-latvia.com/distributor-self-registration?abo_id=1567978&flow.flow=abo_self_registration
Ietaupīt var ļoti labi, ja pareizi uztaisa pasūtījumu - ir daži knifiņi.
Šī ir kompānija, kas domā par ekoloģiju un attīstību - regulāri nāk klāt jauni kvalitatīvi produkti.
Tikko parādījusies arī XS sport sporta pārtikas sērija aktīviem cilvēkiem.
Nav ne no viena nekas jāpērk no rokas - reģistrējies un saņem preci ar kurjeru mājās: http://www.amway-latvia.com/user/guntars08