TV pakalpojumi
Mājās pieslēdza SIA „Televideotīkls” pakalpojumus, par kuriem vēl joprojām jāmaksā 2.70Ls mēnesī. Gribēju uzzināt, vai tagad Ogrē pieejami arī lētāki TV pārraidīšanas pakalpojumi? Lasīju, ka Ogres Televīzija arī piedāvā pārraides pakalpojumus par 0.90Ls mēnesī. Vai taisnība?
Taisnība,tikai jāpiesaka Ogres televīzijai
kautkam maksā tikai slimi idioti un muļķi!
Gaidam ar nepacietību rudeni, kad IME sāks arī piedāvāt televīziju! Beidzot būs konkurence, a to ZB tie TVT rubī cenas tikai!
Piesakies Ogres televīzijai, tikai neatslēdzies no TVT, citādi riskē vispār palikt bez TV. Mana mamma šitā izdarīja (tā viņai ieteica Ogres TV darbinieki), tagad jau pusotru mēnesi sēž bez televīzijas un ar solījumiem pieslēgt to lēto TV KAUT KAD, kad pienāks viņas mājas kārta ... Termiņš attālinās katru reizi...
Pieteicos Ogres Tv jau vairāk kā mēnesi atpakaļ,tā arī neviens nav bijis un neko pieslēdzis.
Nu, ko - Ogres TV rulzzz! :D
Bezkonkurences firma TVT Ogrē mehāniski prasīja samaksu par savu pakalpojumu.To cītīgi maksāju. Tagad konkursa kārtībā Ogres TV tiek gaidīta, jo līgumu, tikko uzzinot par TVT "ļaužu apčakarēšanu" ar viņiem lauzu principā. Vai tas ir godīgi, ka tagad nav ne viens, ne otrs pakalpojumu sniedzējs? Ogres TV mistiski ilgi jāgaida!!! Solīja gan, ka var lauzt līgumu ar TVT! Turkalnes ielas rajons! Lūdzu, pasteidzieties mūsu informācijas gadsimtā!!! Cik mājas dienā tad tiek pieslēgtas, ja tik ilgi jāgaida, interesanti?
man atslēdza tv kabeli, a es pats pievienojos atpakaļ - nekādu problēmu viss rāda un nevienam nav jaamaksā
sodien zvaniju otv,kad varetu pieslegt turkalnes ielaa,otraa galaa skukis atbildeeja 3.ned laikaa!!caurumus kabeliem musu majaa izurba nedeelu atpakal,bet kautkaa netics,jo grafikaa pat neesam!!
es pieslēdzu viasat šķīvi un nav jāgaida uz kaut kādiem slinkiem jefiņiem kas nevar kabeli ievilkt!!