deguna pīrsings
Kur Ogrē var iegādāties pīrsingus degunam?
Tu traka (-s) vai!
Es skraidiju riņķi meklēju arī!
Jo visi bižutērijas veikali, hmmm ogrē ir pazuduši :D
Atradu Salonā "Katrīna" un "Luize" 2.50 LS Vizmaz Katrīnā
A kur tos riņķus liek degunā ja?
Jā degunā :D
Elina-to tai salonos gāji un prasīji vai pārdod deguna pirsingu?
Jap, Jo mans pazuda un uz Rīgu braukt, nebija kad!
a cik lielus liek?
nu man tas pats.
Jums abām riņķi pazuda no deguna??? sadzērušās bijāt , ja?
Kapēc sadzērušās? :D
Vienkarši mēdz izskrist, no ausīm auskariņi arī mēdz pazust? Vaitad uzreiz bija jāsadzerās?, Tie nav riņķi, bet maziņs akmentiņš degunā un viss :D
Es gan būtu sadzēries, ja man maziņš akmentiņš no daguna izkristu. Skumji tomēr būtu. :(
Gints2 sadzērās un prātiņš pazuda.
Labs :D
Jasadzerās laikam :D Lai kas tāds notiktu :D
nu pareiz, ko Jūs tur kaut kādus mazus sūdiņus bāžat degunos pa 2.50, nopērkat riktīgu kaut ko, tad varēs pamanīt kad viņš taisās pazust
Nu jus ar lūzeres , vaig kārtīgu ielikt tādu kā bullim lai pie staba var atsiet . Nē Slolas sola un tad tik "Zubrīties zubrīties zubrīties" un vakarā mutere atsien un dzen teļiti mājās:):)
Jā pareiz, nav ko vazāties tāpat apkārt ar riņķiem degunos, ar lietu vajag nodarboties, visam jābūt pārdomātam
Juus varat uzsakt jauno modes kliedzienu :D
Lunis,Gints2,Auza nu pilnīgi idioti.
punktiņ punktiņ punktiņ punktiņ, kas uz citiem kaut ko saka, tas pats tāds ir.
Nav nekādi idioti. Idioti ( piedodiet ) ir tie kas liek tādus riņķus nez kurās vietās. BRRRRRRRR.
Varu derēt, ka tu par mani esi 100x gudrāks :D
Es te cenšos jaunu modi ieviest, Bet mani pa idiotu nosauc fui, fui, fui
Auza : Tas .... pārstāv vecoš kraķus konservātorus kuriem nepatīk manas jauās idejas par atsienāmiem pie sola riņkiem :):)
Nost ar stagnāciju!
Luni: Es saprotu ka ir vecmodīgi cilvēki, gaumes atšķirās, un mūsdienas par to nekautrējās runāt,
Bet es, kapēc uzreiz ir jasaka, ka cilvēks ir stulbs idiots? Lūk te mēs mēs paradam savu ES :D
A moš es esmu meitene??? Kā nekā niks ir Auza :D (Tātad esmu IDIOTE) Nu Tā sanāk, un vispār es laikam sāku murgot :D
Viss štokos. Lai liek katrs riņķus kur vien grib.
Riņķus degunam pārdod zirglietu veikalā -Rīgā Zirgu ielā.Iemauktus arī!Un sedlus mugurai ja jāsekso
sap ka taisa pirsingu
A kā īsti viņus sauc,tos pīrsingus,kko liek degunā?