jauns veikalins
Atveries jauns veikalins viss par 1 ls,tads tiri neko,tas atrodas blakus gerkenam tele2 eka.............................................kad apmeklesiet pastat svau iespaidu par vekalinu ok????
Labs i, pastau, bet tas maksau 1 ls, ok?
jibiorio nesapratu ko tu domaji ar to??
Kas tas par veikalu, ko tur pārdod?????
a tās ir lietotās preces vai jaunas???
Kā būtu, ja vispirms Tu pamācītos latviešu valodas pareizrakstību un tikai pēc tam reklamētu savu veikaliņu?
prece tur vislētākā,kas latu nemaksā....
man nepatika,gaļīgi garām,visādi krāmi...
Man ar nepatika+jociga smaka tai veikalaa :)fuiii....
Nekā tajā veikalā nav! Kitajozo prece.............
THE END
cita ditai.............. pirmkart es nereklameju savu veikalu,otkart ta nav tava darisana
nu jus cilveki bisku esat izlepusi,jus sudzaties kad viss dargi kad uzstaisa letak ,jums ta pat nav labi,un kinas kramus citos veikalos ta pat pardod un divreiz dargak,
tas nav lietotas preces,ja kads bija arzemes tad tas drosivien bija tada veikala ka viss par vienu eiro,te ir tas pats tikai par 1 ls
daudz dazadu sikumu ko parasti veikala nevar pamanit,tapatas ir kaut kas vert un lietas kas nav to verts.
nu biju, ne visai.
katraa zinaa ar rigas eiro veikalu "eirocity" nevar salidzinat. tur viss super - taa kaa jebkuraa labaa veikalaa - tikai viss par 70 sanciem
Tai veikaliņā gan jātur acis vaļā.Brāķis ,brāķim galā. Lietas ir ieplīsušas,saskrambātas,ar robiņiem utt. Pirms ko pērkat kārtīgi izpētat no visām pusēm!
Laaaba bode , es tados tikai doiczeme parasti perku gtrabzajas sievasmatei un tas puses radiem kas no laukiem , ka tik kads "Importa kraaams" tur gan pa 1Eur :):) Normalas kiniesju grabazjas kas citus pa 3-5 Ls tik tur pa 1Ls :) Labas sitas bodes pa REALU cenu , palieto un izmet bez krenkju.
smaka tāda pati kā gerkenā...plastmasa ir un paliek plastmasa...
nu ja zeķes vai šokolāde jāpērk par 1ls,tad es labāk maximā iepērku tādas pašas zeķes 3pārus uz to latu....parēķiniet,pirms ko pērkat
reku var apskatit kāds izskatās lēts eiro veikals: www.eurocity.lv