Mālkalnes apsaimniekošanas izdevumu atskaite

Sveicināti!
Mani ļoti interesē, kur var iepazīties ar atskaiti par to, kur par 2008. gadu ir tērēta visa apsaimniekošanas maksās iekasētā nauda. Brīžiem pārņem dīvainas domas - it kā tiek maksāta tāda pati apsaimniekošana kā visās Ogres mājās, bet tai pat laikā treputelpai durvis ļurkājas, pati treputelpa tīrīta tiek tikai ar pašu spēkiem un ja kādam pajautā, kad varētu kāds padomāt par treputelpas remontu vai fasādes savešanu kārtībā - to piedāvā izdarīt par pašu līdzekļiem.

Kā es varu uzzināt, kur tiek tērēta šī apsaimniekošanas maksa?

Pie reizes ir interese uzzināt, kas jādara lai mainītu daudzdzīvokļu nama apsaimniekotāju uzņēmumu?

Paldies par informāciju jau iepriekš

Interesents , 2009-05-07 23:52:15

Interesent, nezinu kur tu dzīvo, bet vismaz mūsu mājas iedzīvotājus Mālkalne painformējusi par tērēto un uzkrāto naudu. Marta rēķina otrā pusē.

Iksiņa , 2009-05-08 08:02:43

rēķina otrā pusē var sacerēt zilus brīnumus, papīrs panes visu.
Rēalu skaidrību varētu iegūt kāda finanšu inspekcija, kas pārbaudītu visus kontus, maksājumus, pārskaitijumus.

otrapuse , 2009-05-08 09:02:51

tā atskaite ir miglu bilde, nekas konkrēts

nu ja , 2009-05-08 09:11:40

Ja interesē sīkāka atskaite, ne tikai tā, kas rēķinam otrā pusē raksti malkalne@malkane.lv, gundega.dege@malkalne.lv vai larisa.socka@malkalne.lv - atsūtīs, ir pieredze, saņēmu visu, ko vēlējos...

daudzpunkts , 2009-05-08 11:03:56

Jā, vēl, par naudiņām, es te runāju ar Mālkalnes cilvēkiem, arī izteicu neapmierinātību, ka nav pārskatāms, vēl - man atsūtija .jpg formātā, nuu, tas esot tāpēc, lai kāds ar žuļicībāmm nenodarbojas, bet, principiāli - darbinieki piekrita, ka, sākot ar jauno gadu vai apkures sezonu (tik konkrēta runa nebija), visam jāparādās Mālkalnes mājas lapā un katrs savu adresīti varēs atrast..., vismaz tā es sapratu, ja nav acu aizmālēšana...

daudzpunkts , 2009-05-08 15:03:33

Iesaku visiem painteresēties par mājas apsaimniekošanas izdevumiem.Un konkrēti pajautāt izmaksu atšifrējumu.Mums šādu informāciju(par 2008.gadu) iedeva mājas vecākā - ļooooti interesanta lasāmviela.Izrādās, ka ir labotas šūpoles un mainītas smiltis bērnu rotaļu laukumā,bet pie mūsu mājas nav ne šūpoļu,ne bērnu rotaļu laukuma...

daceks , 2009-05-08 22:19:23

Paldies par info daudzpunkt. Noteikti to ari darīšu.
Ka arī esmu savācis info par to, kas ir nepieciešams, lai mainītu apsaimniekotaju.

Interesents , 2009-05-09 16:15:24

Atskaite,ja to var par tādu nosaukt aprobežojas ar sarakstiņu,kur katrs trešais punkts ir:Citi izdevumi :)Arī manā mājā viss ļurkājas un gadiem nav labots...bet naudiņa kaut kam iztērēta un ievilkts kārtējais ķeksītis...Mālkalne!Vajadzētu gan konkrētus darbus un ciparus !

Lija , 2009-05-09 16:47:28

Saņēmu Mālkalnes rēķinu par aprīli - nu pirms vēlēšanām patīkami maza summa! Arī koeficienti par ūdeni nav piemēroti.
Secinājums viens - biežāk vēlēšanas!

Andris , 2009-05-11 09:23:59

Pievienoti gan vi si koeficienti!Apakšā PVN21%( 2,3,7),kur 2 un 3 ir ūdens un kanalizācija!!! 7 -atkritumi.Apkurei un el.enerģijai-10%.Mazāk tāpēc,ka mazāks mainīgās apkures tarifs.

Lija , 2009-05-11 09:52:12

a kas ir mainīgā un kas ir pastāvīgā apkure?

... , 2009-05-11 12:03:21

Vienalga patīkami, ka pirms vēlēšanām mazāk jāmaksā, cik būs pēc?

Andris , 2009-05-11 14:53:57

Pastāvīgā maksa par apkuri ir cipars ko iekasē visu gadu, lai it kā būtu mazāka cena ziemā, bet jebkurā gadijumā, Jums ja nemaldos sanāk maksāt ap 1Ls kvadrātmetrā. Ko nekad neesmu sapratis, jo zinu 4 mājas Ogrē, kur jamaksā tikai apkures sezonas laika un par 70kvm dzīvokli apkure nav lielāka par 32Ls aukstākajos ziemas mēnešos. Laikam dēļ santehnikas vecuma tas tā...

Matīss , 2009-05-11 23:40:13

Bet vai ir veids un iespēja mainīt apsaimniekotāju?Kas lūdzu var atbildēt?

Una , 2010-11-27 21:24:37

Una : VAR VISU ja labi grib , taču vai tam būs kāds racionāls pamats izņemot "Gribu jaunu" tas gan ir uz LIELAS LIELAS jautājuma zīmes:)

Lunis , 2010-11-28 19:42:59

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet