humpalas
Gribu ko atšķirīgu no vairuma "pelēkā slāņa", līdz ar ko ir doma turpmāk apģērbu iepirkt humpalās. Zinu, ka tur iespējams atrast ļoti feinas un oriģinālas lietas, par mazām naudām, nu kā nevienam. Tieši tas mani arī interesētu. Ogrē dzīvoju apmēram mēnesi, neko daudz nezinu. Iesakiet, kur vērts iegriezties un vai vispār šajā pilsētā ir kāda normāla hupalu bode? Biju vakar iekš RDA, kas blakus Gerkenam, šis tas ir ok, bet nu cenas uzskrūvējuši, kā jaunām drēbēm. Principiāli lietotu kleitu pa 9 Ls nepirkšu, vai ir kādas alternatīvas, kāds sakarīgāks humpalnieks Ogrē?
atkal tas pats vecais reklaamas teksts....meenesi kā dziivoju ogree.nu reāli smiekliigi taadi jaunatnaaceeji muusu pilseeta.....
Par cik tu jau kuro menesi pirmo menesi tad labākās humpalas dod Ogrenetā pie grāmatvedes , tu viņa kāpostiņu viņa tev "Humpalu" banerīti vai reklāmas tekstiņu:):)
Ir labs veikals Rigas iela.
tu neesi no pelēka slāņa???? a gribi humpalās pucēties????smieklīgi......
Man citas domas, jebkurai jaunai sievietei jāprot šūt. Vislabāk un oriģinālāk var pats sev uzšūt. Jaunībā es visu gandrīz šuvu sev pati , un nevienam tādu kleitu nebija.Ņem rokās modes žurnālu piegrieznes un uz priekšu. Humpalas manā skatījumā , kaut kas briesmīgs.
nav gan briesmīgs,tur citreiz tādas klouzītes var atrast:)
Jā, nekā citādi no tā pelēkā slāņa neizcelsies, kā vien iegādājoties viņu jau nēsāto apģērbu...
nu es piemeram ari labpratak humpalas ieperkos neka gerkena vai terranova utt
Humpalas rullē!!! Ciest nevaru
Piekrītu eve, labāk iepirkties humpalās nekā kaut kādās terranovās vai gerkenos, kur tā prece mēdz būt dramatiski sūdīgāka!
Man patīk vientuļie humpalu veikali, ne rda vai degas, kur pārsvarā lielo veikalu tīklu prece. Labas humpalas, kā jau te minēja ir Rīgas ielā (blakus stadionam), tur tāds neliels veikaliņš bet vienmēr k-ko var atrast.
Star citu, mēs laikam esam vēl vienīgie, kam iesakņojies stereotips, ka humpalās iepērkas trūcīgie. Bet nu pie mums vienmēr viss caur "žopu". Labāk mēs pirksim d&g feikus tirgū un nēsāsim tos ar augsti paceltu degunu, kaut gan īsts modes pazinējs tūlīt pamanīs feiku, nekā atradīsim īstu mantu šādos veikalos... Lai jau letiņi graužas :) Mums tāda daba :(
Nu cik var braukt uz Ogri dzīvot????Vai tad Latvijā citas vietas nav,kur apmesties?!!Atbrauc te visādi un tad visus veikalus kritizē. Brauc dzīvot tur kur ir labie veikali..............
Labs,kārtīgs humpals ir Rīgas 14
Riktigi labas ,ekstra drebites atradisi Ikskile pie Baibinas,Daugavmala pie Rigasielas.Nenozelosi,ja trapisi uz pievedumu!!!
a kur tas ir rigas 14? tas pie stadiona tajos angaros?
Rīgas 14 ir saucamajā "Dimanta"mājā! Ieiešana ir no sētas puses,nevis no šosejas!!!
Ikšķilē ir nevis pie Baibiņas,bet netālu no Maximas,jauns,labs un lēts humpaliņš!!!!
Nekā nav tajā Rīgas 14 pagrabiņā. Protams, ja mērķis ir iegūt noskrandušas lupatas, tad tā ir īstā vietā. Ja grib kaut ko mazlietotu vai pat jaunu, tad jāmeklē citur.
Vai pasta mājā arī tagad ir humpalas?
Labas atsauksmes ir dzirdētas par Skolas ielas humpalām,pretī stadionam. Pati gan vēl neesmu aizgājusi palūrēt,kas tur ir.
Kurš zin, kur var dabū lētas un labas, stilīgas nu tā pāris reizēm ko uzvilkt???Jo tās galu galā ir lietotas preces un par lietotu preci netaissos maksāt max. 5 lati.
labas un lētas drēbes tirgo kultūras namā trešdienās un piektdienās,ceturtdienās arī esot ,bet dārgāk-cita firma......iesaku!
pie Gerkena cenas SĀLĪTAS.......
Nu jau par traku, viens noskrandis krekliņš pa 5 Ls tirgojas!!!
Lētāk veikalos jaunu nopirkt uz atlaidēm!!! Brrr, esmu dusmīga, Ogrē nav NORMĀLU humpalu :(
Kultūras namā neko vairs netirgo, bet ja tirgo, tad nonēsātas skrandas! Visas drēbes, kas bija topā gadus 10 atpakaļ, diemžēl :(