VL Grupējums
Skatoties šodien cvk.lv iepazinos ar partiju programmām man ir šoks. Izskatā, ka Ogrē tiek veidots grupējums tāds līdzīgs kaut kam ko rāda raidījumā kriminālā Krievija. Es tagad pēc programmas sapratu kad krāpnieks Egīls taisās izveidot savu policiju Ogrē. Nu Egil tu mani šokēji nepietiek kad tu zem savas skolas noprivatizēji sev māju . Un jā Egīl tu taisies uz viesiem saviem skolniekiem parakstīt firmas, kurām ir lielas parāda saistības par darbiem. Un jā kā iet tava bērna krustēvam :) Un kā darbi sokas ar Afganistānu ....... Nu tauta ja šitāds blēdis tiek pie varas tad nav vērts domāt kad mums ies labāk.
Vai Egīl blēdis ?
Šo cilvēku nemaz nigribas redzēt domē ! Viņš labāk brauktu uz kādu Čečēniju karot !
Egils ir saistīts ar vairākām slepkavībām Ogrē un tagad šis kriminālnoziedznieks raujās pie varas savākdams ap sevi vecu perdunu baru un kretīnu!
Arvi, Tu?
Helmanis trennē tos mazgadīgos lai viņi iesaistās pēc tam viņa grupējumā! Vecāki aturiet bērnus no šim pseidoatriotiskām nodarbībām, jūsu bērni ir briesmās! Helmanis neko nedara par velti, tas viss ir sautīgos nolūkos! Neko labu priekš Ogres viņš nav darī tas kretīns un kroplis. Uzcēla nožēlojamos betona pieminekļus un kas tas ir nekas, tukša muca tālu skan. Ne uz ko tas kretīns nav spējīgs kā tikai izmānīt no bērniem navdu.
Uzņēmējs , būsi par daudz uzņemis uz krūti un aizmuldējies :):) Seviški nīgrie " kriminālā ģrupējumā" noteikti ir Dzintra Mozule un Egīls Dzelzītis un kur vēl dukšveidīgais Valdis Vanags , gan jau ka Ivars Kaļķis tur ir vismaz obščaka turētājs? :):)
Luni, Tu trāpīji desmitniekā!
Vājuļus parasti neaprej. Ja sacer tādus murgus, tas nozīmē, ka Helmani ņem nopietni un no viņa raustās! Tik uz priekšu, Egil!
Saturieties, saraksts Nr.1 ! Līdz vēlēšanām Jūs daudz jauna par sevi uzzināsiet. Aizejošie bez zākāšanās nepadosies!
Šodien eju un jūtu - baigi nosmird. Skatos pie stūres vecais perduns Helmanis autiņam, kas aptaisīts no visām pusem ar uzrakstiem Visu Latvijai. Turpmāk gāzmasku līdzi staipīšu. Ja nu atkal... Labi ka "Zinātājs" tā pievērsa uzmanību.
Nu, ko var glupības izgudrot! Helmanis ir viens no sakarīgākajiem cilvēkiem. Viņam visos jautājumos ir savs pamatots viedoklis un viņš nerunā pa tukšo. Tā kā saturieties nīkuļi, viņš jau nāk!
Man gan tas Helmaņa autiņš baigi patīk. Es ar tādu gribu!
Kā gudrais Zālamans mums saka/
Ir tā, ka skaļam pirdienam nav smaka,/
Bet tas, kas lēnām ārā dodas,/
No tā tā lielā smaka rodas!
Dzejnieks trāpa desmitniekā!!!!
Bet vispār,laikam baidās no tā Egīla,ja šitā perās.Parasti jau cilvēka dabā ir riet uz tiem no kā bail,vājos aiztikt nav jēgas tie mirs dabīgā nāvē
Egīl adot naudu par pirmo vidusskolas remonta darbiem kaut kā esi piemirsis par 5000 Ls
SIA, tu, juridiskais analfabēt, - naudas u.c. mantiskas saistības risina tiesā nevis interneta portālā. Citādi izskatās, ka tev nav juridisku pierādījumu bet ir tikai bļaura replikas.
Egīls ir juridiski pareizi parakstījis savus SIA uz saviem skolniekiem
Tad jau tas Egīls ir arī juridiski gudris puika. Un tādi mumsim ir vajadzīgi.
Es nesaprotu, kā ogrenet.lv īpašnieks Arnis Auziņš atļauj kaut ko labu te pateikt par sava domubiedra Kārkliņa niknāko ienaidnieku Helmani. Arni, vai kārkls tev to piedos? Vai arī tagad tev tas ir vienalga?
Egils ir reketieris kas apzog Ogri Egil tu ar saviem cietumniekiem Ogri nedabusi
Tev, vecīt, ar smadzeņu krokām pašvaki. Reketieris ta vēl varētu nopirkt vietu sarakstā, bet diez vai par lokomotīvi, cietumniekiem gan likums to liedz...
Es hujeju, tagad līdz vēlēšanām šitāds stulbums par katru kandidātu būs jālasa? Kandidāti iemācījušies lietot netu un tagad forumā viens otru apdirsīs?
Helmanim pilns sarakst ar cietumniekiem!
Jūs te visi mani sākat pārliecināt, ka jāsameklē Helmaņa saraksts. ja tā var ņemties, tad tas ir ievērības un droši, ka arī balsošanas vērts!
nu nav tas Helmanis slikts patiesiibaa esu shokaa taadas briesmu lietas lasot Un es patiesi taisos par vinju balsot Iznaak man jaapaardomaa savs leemums.kam tagad lai tic dazreiz komentaari lasiitie paarspiilee bet tauta tomeer zin vairaak
Jūs gribat teikt, ka Helmanis visu mūžu ir mācījies nogalināt un to nekad nav darījis?
2, augstākais trīs cilvēki šo diskusiju raksta....
Izskatās,ka sākusies priekšvēlēšanu kampaņa...