jaunais veikaliņš.
sveikas mīļās....vai jūs šodien nebijat uz jauno lietoto apģērbu bodīti.
es gribēju palielīties,ka biju ieskrejusi...super man vardu trūkst.cik tur bija omuligi ,pavasarīgi...un vispār skaistas telpas,smaidošas,un laipnas pārdevejas,un vienreizejas cenas,tik lēti...bet galvenais ka super drēbītes.
vienīgais žēl,ka strādās tikai vienreiz nedēļā.
Super es arī biju.man gan liekas,ka tas ir labi ka strādās tikai otradienās,vismaz tās preces,kā jau visos Ogres veikalos nestāvēs nedēļam,bet mainīsies,katru otradienu.cenas un drēbes tās ir super,tam gan es piekrītu.
Ak mī un žē, mīļās reklamētājas- aizmirsāt taču draudzenes bodes adresi pieminēt...:)
Grieta : Tas ir "Maksas pakalpojums" :):)
nu,ja reklama,tad reklama- kur atrodas SUPER bode?
Nekādu problēmu , lai SUPER BODE uzraxta uz pastiņu gita@ogrenet.lv vai uzzvana 65022836 Gitai un Reķiniņš + čeķiņš un būs gan TEL gan Adresite , jā patreiz ATLAIDES reklāmai pat 30% esot:):)
nu kur tad īsti ir tā supperbode vai atkal jaunogrē.
eu,nu kur tad ir tas superveikals? Man jau tāda aizdoma,ka šī ir kārtējā slēptā reklāma... :D
kas tas par veikalu, kas strādā 1 reiz nedēļā? paskaidrojiet kā var mainīties prece, ja tā tiek tirgota tikai otrdienās?
Nerakstiet un nezvaniet ja tāds noslēpums,lai pašas pērk pa otrdienām.
Kika un Inga kur tad ir tā bodīte.
nav jau nekāds noslēpums, veikals atrodas pie Daugavpils šosejas, aizmirsu tik kurā ielā tieši.
Ā,tas ir tas pats Rīgas ielā? Man pastkastītē iemesta rozā lapiņa ar reklāmu. Aiziešu palūrēt. Apskatīšu vismaz tās laipnās un smaidošās pārdevējas. :D Un darba laiks tur ir visas dienas,izņemot svētdienu,otrdienās tikai pievedums.
es ar tur biju.nekaa neatradu..:( pa daudz saslaveets..skaidrs jau kaa parasti notiek ja ir laba prece,pirmaa to dabuu apskatiit jaunaa jaukaaa paardeveeja,kurai ir tikpat jaunas un jaukas draudzenes..:D un paareejie lupatinjas dabuu pašķirstiit..:D
kaapeec taada intri ga uzraksta adresi un viss reklaama ne reklaama citas meitenes arii grib zinaat.
varbūt runa ir par to veikaliņu pretī stadionam tanī ēkā kur pirts???
atvainojos,ka liku gaidīt.
Grietiņ tu netrapiji desmitniekā,neesmu ne draudzene,ne pati īpasniece,esmu parasta ogres iedzīvotaja.Divu bērnu māmiņa.adresi es riktīgi nezinu,bet zinu tikai to ka tas ir pretī stadionam....tieši tā kur pirts.Mīļā Kate pastāsti kurā vietā ir tās humpaliņas Rīgas ielā....nesmu bijusi,vajadzētu aiziet.
Jaunais veikals atrodas skolas ielā,vienā ēkā ar krievu pirti.. Cenas labas :)) Drēbītes smukas un svaigas.
ari biju iegriezusies jaunaja Repandas veikalina! jaa, tas atrodas krievu pirts eka, rigas iela 18 ja nemaldos... drebites tiesham bus iespeja iegadaties tikai otrdienas, bet izvele netrukst un cenas super!
es arī biju...super man patika.
Ppriecīgā,tā nav Rīgas iela bet gan skolas iela.
njaaa...Bet šodien pastaigāju pa citām humpalām, cenas gan uzskrūvētas nesamērīgi augstas, lētāk pat veikalā :)
Kika,vai ir kāds vēl normāls veikaliņš vai tikai tas Skolas ielā? Un tur tiešām tikai otrdienās ir vaļā?
jā tiesām tikai otrdienās.nu man šobrīd favorīts ir skolas ielas veikaliņs.firma repanda.super