Autoskola Cresco

Kādas atsauksmes?Precīzāk par instruktoriem. Paldies jau iepriekš.

suslikusliks , 2009-03-30 12:47:21

Es arii tur domaju iet, bet neko par vinju nezinu vieniigais to kad mashiinas vinjiem nav vecaakas par 2006 gadu

josh , 2009-03-30 13:27:30

Patreiz mācos teoriju, drīz būs braukšana. Runā, ka labi autiņi, ļoti labs instruktors.

Klients , 2009-03-30 15:12:32

Es tur macos!teoriju jau pabeidzu!loti lsbi pasniedz!!!!super!!!!tagad brauksana!es braucu ar jauno golfu,viniem ir ari BMW,tada pasa ka CSDD,var ari pabraukt izmeginat!Ar instruktoru esmu apmierinata,viss patik!!!!!ta ka iesaku!
P.S. agrak macijos cita skola,baigi nepatika,aizgaju uz Cresco!!!

dii , 2009-03-30 17:36:15

varu droši apgalvot ka Cresco autoskola ir labākā kādu zinu! Instruktori - super!!! ļoti ātri iemāca ērti un droši justies uz ceļa. Esmu ļoti apmierināta ka mācijos šajā autoskolā, un iesaku ik vienam iet mācīties tieši uz Cresco autoskolu.

Katrina , 2009-09-03 12:11:00

Katrina kad tev instruktors bija? ka vinu sauca?

.. , 2009-09-03 14:03:57

Vis labaakais instruktors shajaa skola ir Rustams vinjs iemaaciis jebkuru braukt

bijushais kursants , 2009-09-03 15:36:26

man vajag atri, jo es te pie vina braucu bet vins tikai naudu ples un nelaiz lidz skolas examenam

... , 2009-09-03 16:32:08

es ar taa no saakuma domaaju bet peectam sapratu ka vinjs grib lai iemaacaamies pareizi braukt taa jau idiotu uz cela daudz

bijushais kursants , 2009-09-03 17:13:49

Cik tur maksā braukšana???

eeee , 2009-09-03 22:32:55

man patīk kritērijs- labākā autoskola, kādu zinu. Varētu padomāt, komentus raksta profesionāli vairāku autoskolu apmeklētāji, ja reiz zina vairākas. :)))))) Un kāds būt iemesls autoskolas maiņai, ja nav noslēpums??? Es saprotu, instruktoru ir vērts mainīt, bet ja sagribas no skolas uz skolu vazāties, tad liekas, dažs te meklē skolu, kur tiesības iedod par to vien, ka savu pakaļu atvilcis. Var būt ir vērts sevī vainu pameklēt??

Exkrements , 2009-09-03 23:23:48

Varu pateikt ta,ka neviens nevienu netur.Mes instruktori neesam tiesigi turet kadu,ja kads grib iet uz skolas eksamenu,tad vinhs iet,tapec jau tas ir skolas eksamens,lai parbauditu zinashanas.Visiem tapat neizdabas,protams,kads jau ir javaino.Man ir svarigi,lai kursants iemacas un pec eksamenu nolikshanas var droshi un brivi justies uz cela.

Instruktors-Rustams- , 2010-01-14 17:04:17

Viss labaka skola !!!!!!!!! Viss labakais instuktors SERGEIS !!! PALDIES KA TU ESI.

Eduards , 2011-03-26 21:25:28

Ļoti laba autoskola!
Instruktori ļoti labi māca braukt, liels paldies Rustamam, visu skaidri izskaidro un iemāca!
Iepriekš mācījos "Vanagā" pie Agra Mazurēviča, īsts naudas kāsējs un neko nemācīja, kad jautāju kaut ko, atbildēja - teoriju vajag lasīt!

Anita , 2011-09-19 22:52:36

p.s kaut gan teoriju jau sen biju CSDD nokārtojusi....

Anita , 2011-09-19 22:54:35

Hello,

Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai izpildītu savu sapni par būtisku biznesam? Vai jums šobrīd ir nepieciešama aizdevuma iegādāties savu sapņu māju? Vai jums ir nepieciešams kredīts, lai kāda cita iemesla dēļ? Vai jums ir pagriezts uz leju, jo to augsto tarifu banku un citas prasības? Tad uztraukties nav more.We piedāvājam biznesa aizdevumu, parādu konsolidācijai aizdevums, hipotekāro aizdevumu, personas aizdevums, auto aizdevums, students aizdevums, lauksaimniecības kredīts, celtniecību un visa cita veida aizdevumu ar 3% gada procentu likmi.

Sazinieties ar mums tagad vairāk informācijas par mūsu pakalpojumiem.
pa e-pastu edward_harryfinancefinanceplc@yahoo.com~~V paldies.

Sveicieni,
Edward Harijs

Edward Harry Finance Plc , 2012-07-19 03:26:49

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet