Interneta pieslegums
Sakiet ludzu kaadus interneta pieslegumus piedaava Ogre, bez IME????
lattelecom,viss komplekts
OIC
lattelecom ir labais I-NETS + TV + Vietējais telefonss :)
Tikai ne OIC - neticu ka vinji paarziemos un pakalpojumi ir svaki. Visreaalaakais ir Lattelecom.
Respektiivi Ogre piedaava tikai triis variantus!?
Cik maksaa OIC un cik Lattelecom?
Runa nav CIK MAKSĀ bet gan KO PAR TO DOD :) lattelecom TEV IEVELK mājās ciparu līniju un tā darbojās ka jau cipari , bez kāpumiem kritumiem . OIC tev ievelk "Analogu drāti" un tā nu funiciklē "Kā nu sanāk drātij "
Kaa nu kuram- man piemeram ir ljoti svariigi cik kas maksaa!!! Kaut kaa nepatiik ar naudinju sciesties!!!! :)))
Sāksim vispirms ar to - kur Ogrē? Ogre ir liela un ir dažādi mikrorajoni, kur ne visiem kas ir un kur kvalitāte atšķirās vienam un tam pašam provaiderim.
Lunim
Tev nu gan ar tām zināšanām pašvaiki, tāpē jau laikam tāds niks. Tikai neņem ļaunā :). Tā kā nodarbojos ar provaideru lietām Ogres rajonā jau 6 gadus, varu pastāstīt biku vairāk par to, kas ir un ko piedāvā.
1. Lattelekom - neko sliktu teikt nevar, strādā. Standarta lietotājam ir Okei. 5 mbit/s vai 10 mbit/s Latvija lejuplāde un 10 reizes mazāka augšuplāde. Cilvēkiem, kas diendienā strādā ar masveida failu sūtīšanu ir tā kā ir.Ārzemes nav diezin ko lielas - 512 kbit/s.2 dinamiskās IP. Nekādus serverus neuzliksi. Runājot par telefona sarunām - tas der tikai lielām pļāpu kulēm vai veciem cilvēkiem. Vidējam latvietim tas nav vajadzīgs. Televīzija - so so, kā kurā vietā, nevisur tā var strādāt un kanālu skaits ierobežots. Cenas meklēt Lattelekom mājas lapā.
2. IME Plus - viens liels mega lokālais tīkls ar piekļuvi internetam. Izmanto kopējā kanāla principu gan attiecībā uz Latvijasm plūsmu, gan ārvalstu internetu. Ja viņjiem ir teiksim 300 mbit/s Latvija un 30 mbit/s, tad tas viss dalās uz visiem lietotājiem vienādi. Tamdēļ nav ko brīnīties, ka vakaros gan Latvija, gan ārzemes ir ciet un pings ir drausmīgs. Reālā statiskā IP. Lokālā tīkla bēda ir ļoti daudz klejojošo vīrusu tajā. Supports ir vienkārši drausmīgs. Cilvēki zināšanu līmenī varbūt ir okei, bet kultūras nav nekādas.
3. OIC - Viss tīkls ir sadalīts segmentos un viens otru neiespaido.Latvijas datu plūsma kabeļtīklā nav ne vainas ( vidēji ap 30 mbit/s , var būt 60 mbit/s) , tomēr ārzemes gan ir pašvakas - līdzīgas Lattelekom. Dinamiskā reālā IP, kas nemainās.Kabeļtīklā internets ir stabils, ja protams nav kāda tehniska ķibele.Supports ir diezgan lēns.
Ja runā par problēmām, tad tās ir visiem, jo elektronika ir elektronika un neko ar to nevar zināt. Pastāv tikai jautājums - cik ātri tas tiek risināts. Šeit grūti spriest, kam kas ir labāks, viss atkarīgs no situācijas.
Man bija IME- bez sevišķām pretenzijām, bet pavedinājos uz lēto "haļavu" un pašlaik ir Lattelecom "Mājas komplekts" ar bezmaksas telefonu. Pēdējā laikā bieži bremzē vai ilgi meklē IP adresi. Lielākais šoks bija uz Ziemassvētkiem, kad I-nets pazuda, bet 177 palīdzības dienests pēc ilgas sazvanīšanas paziņoja, ka montieriem ir "garās" brīvdienas, kas beidzās tikai pēc jaungada. Tā neko- monopolista attieksme- 10 dienas bez I-neta un ne atvainošanās, nekā. Tiesu kašķi meklēt nesāku dēļ tiem dažiem latiem, bet jebkuru cieņu pazaudēju pret šo kantori. Tomēr palieku pie šiem, jo ģimenē joprojām aktuāls arī fiksētais telefons.
kādreiz mums bija OIC - pilnīgs mēsls. tagad lattelecom
BMS : Forš izklāsts , viss saprotami:) Man OIC personīgi vēl nelaiķa Tālis pierunāja , bija man savs LINKS uz torni , par cik datu apjoms mežonīgs bet tas tik bieži čakarējās ka tehniskos čaļus sāku jau gandrīz par ģimenes locekļiem uzzskatīt tik bieži vīņi pie manis viesojās un "Ķilēja" :):) Tad pirms daudz daudz gadiem LTK piedāvāja savus DSL un kopš tā laika LAIMĪGS :):)
citeejot "Supports ir vienkārši drausmīgs. Cilvēki zināšanu līmenī varbūt ir okei, bet kultūras nav nekādas." es tev ieteiktu paseedeet pie Lattelekoma un kad vinjiem saaksies probleemas tevi smuki pasuutiis 3 maajas taalaak biblotekaa palasiit graamatas un labaakais ko tu sagaidiisi atbildee ir "Atvainojiet, bet pashlaik visi operatori ir aiznjemti" vai "Meistariem ir garaas briivdienas" vai "ziniet, bet meistars varees ierasties pie jums tikai naakoshaa meenesha beigaas, sakaraa ar to ka vinjam ir daudz darba". Diez ko tad tu dziedaasi par to ka IME Pluss suportam kultuuras nekaadas. Cilveeki risina probleemas taas pashas dienas laikaa, ok, varbuut globaalas probleemas ilgaak. Bet cilveeki ir un paliek tikai cilveeki un tev, kaa cilveekam kursh shinii biznesaa ir jau 6 gadi to vajadzeetu saprast.
liec kādu gribi, tikai iesaku NEuzķerties uz triatel saldajiem meliem.
Lunis - gadienā neesi no Lielvardes :). Savā laikā radio nets bija OIC diezgan štruntīgs, pilnīgi piekrītu, tomēr laiki mainās.
Juzeppe - es biju domājis kulturas, jeb izglītības līmeni. Atvaino, ja pie tevis atbrauc puika, kurš runā krieviski un katrs trešais vārds ir lamu vārds, tad priekštats par šo firmu man īpaši labs nerodas. Pie tam ļoti bieži ir dzirdēts, ka savas problēmas viņi noveļ uz klienta datoru vai uz pašu klientu.
dziivoju lashupees tur vispār nav iespējams nets pa vadiem, tapeec saku zvaniitiees uz firmaam kas piedaavaa bezvadu piesleegumus pirmaa bija oic atbrauca meistars saka ja gribi netu zaaģee nost kokus jo tie traucee redzamiibai ar torni. zinu kad tiem kokiem atlauju neviens nedos zaaget un arii ja pats patvaliigi nozaageeshu naaksies loti saliiti samaxaat! labi te skatos lattelecomam ir taads loti labs bezvadu risinaajums WiMAX un nekaadi koki netraucee redzamiibai ar torni! piesleegshanas maxa nebija vispaar un menesii maxaaju 20Ls kaut tas ir radiopiesleegums probleemas vispaar nekaadas loti stabils aatrs vnk supeer!! malači lattelecoms!
BMS : A nē , man tornis tepat aiz loga redzams pāri dzelzceļam palūrēju optikā ~538,2m lidz OIC antēnai:):)
Lunis, tad mēs esam pazīstami :). Nebrīnos, kamdēļ akcentē uz Lattelekom :)
Iesaku OIC!
Latvijā ātrs, ārzemes gribētu drusku ātrākas, kā arī stabils internets.
Man gan patiik IME s supports :)
WWW.OGRELAND.LV!!!
OIC mūžīgi vai nu koki traucē,vai nu lietus ir briesmīga dabas katastrofa
Muzhiki, vzgljanite pravde v glaza!!!
IME PLUSS edinstvennij provajder, sposobnij obespechitj kachestvennij i visokoskorostnoj internet v Ogre!!!.. Ja uze bolee 2uh let poljzujusj uslugami etoj kontori i vpolne vsem dovolen!!!
A rebjata rabotajut slazhenno, kachestvenno. Objasnjajut vse dohodchevo.
I na schet mata- ja ne slishal ot rabotnikov etoj firmi nichego podobnogo!!
vsem privet!
Un tomeer, pirms njemt netu - padomajiet par kompanijas perspektiivaam. Itseviski tas attiecas uz izveli par labu OIC, no kaa vinji dzivo pashlaik un no kaa to dariis riit. ;)
BMS - serverus vajag tureet datucentros :)
IMEi vis sbuutu ok - jauzlabo marshrutizacija un jasegmentee tiikli, broadcasts iet nezheliigs.
Luni - tieshi Lattelecom ir analogs, nevis OIC (iznjemot vietas kur nav kabelju), Lattelecom tapeec arii ir DSL modeems kas analogo signalu parversh digitaalaa un otradi.
Lattelecoma pluss ir tas, ka infrastruktuura no centrales liidz klientam ir maz (vai nav vispaar) aktiivo iekaartu kas var nobrukt.
Citigi gaidaam FTTH (fiber to the home) - izskataas, ka Lattelecom Rigaa jau saak ieviest. Shai tehnologijai bonuss ir aktivo iekaartu neesamiba no datucentra liidz klientam, gaismas frekvenchu dalijums notiek ar leecu palidziibu.
Paintreseejos par veel citaam alternatiiviem piedaavajumiem un kaads iemineejaas arii par bezvadu i-netu no Baltcoma un Tele2!!! Ir kaads info arii par vinjiem???
Personigi es neieteiktu bezvadniekus stacionarai lietoshanai, ja vien eksistee iespeeja piesleegt ar vadu.
ļoti apmierina lattelecom,viss komplekts -tv,telefons,in-nets
www.itrkom.lv
Rukitis
Doma par FTTH ir laba, tomeer domaaju, ka aarpus Riigas veel gadus 3 shis pasaakums neizies. Liels paldies jaapasaka taa saucamai kriizei. Nav jau vairs taas naudas nevienam. Tai pat laikaa globaalas investiicijas vajag mezhoniigas.
Probleema jau politikaa. Kameer nebija skaidrs kas ar Lattelecom notiksies, neviens tur investeet netaisijaas. Leishos TEO jau pasen FTTH esot palaidis.
Probleema jau politikaa. Kameer nebija skaidrs kas ar Lattelecom notiksies, neviens tur investeet netaisijaas. Leishos TEO jau pasen FTTH esot palaidis.
Man patīk Lattelecom internets, nav jāvelk nekādi papildus vadi, labs ātrums