Kur paliek rotājumi

Nāk atkal Ziemassvētki, kā nu cien. pilsētas dome rotās pilsētu?Bet būtu ļoti interesanti uzzināt , kur paliek iepriekšējo gadu rotājumi, jo būtu jābūt jau krietnai kaudzītei, kā nekā tādu naudu tērē- tūkstošus, kur tas viss glabājas un kāpēc gan neizmantot kaut ko atkārtoti, ir taču jau aizmirsies, kas bija pirms gadiem 10.

LLA , 2006-09-26 22:04:29

LLA, sveiciens!! :) agri gan Tu gaidi salaveci! :)

onjons , 2006-09-26 22:25:59

Paklau ,onjon , saderam, ka jau nākošmēnes skanēs džingl-belli un varbūt jau ir izsludināts konkurss par pilsētas izrotāšanu!

LLA , 2006-09-26 23:28:57

zini? mans daudznikainais draugs šķiet pamazām būs mani pārliecinājis,- suņi rej, bet karavānai pie kājas.. mēs varam par kaut ko parunāt, padiskutēt, izteikt savu viedokli, paspīdēt ar asprātībam un polemikas mākslu, bet tas ir tikai amatieru sportistu līmenī un ne ko nemaina.. protams, izsludinās, nopirms jaunus, nākamgad vēl citus.. kur šie? nu vai man dieniņ, vai maz veitu kur sakārt vai pārdot.. ciniski, skumji? bet fakts..

onjons , 2006-09-26 23:36:26

Nezinu, vai lietojot apzīmējumu''daudznikainais'' Tu domāji mani? tad es nesaprotu ,kāpēc, jo citu niku neesmu izmantojusi.

LLA , 2006-09-26 23:44:15

nē, LLA, piedod, ka neprecīzi izteicos, bet Tu noteikti neesi izsekojusi visiem komentāriem un sarunām, kas te notiek - ir kāds daudznikains "draugs", kas neatlaidīgi cenšas mani pārliecināt, ka mans viedoklis un spriedumi ir bezjēdzīgi un nevajadzīgi, bija pat vairākkārtēji ierosinājumi mani izbanot.. bet nu šī želošanās laikam slikta noskaņojuma un smagas dienas sekas, laikam jāiet čučēt, rīts gudrāks par vakaru! :)

onjons , 2006-09-26 23:50:16

Nekas , kā jau pats teici- suņi rej, bet...

LLA , 2006-09-26 23:54:38

tas gan.. :)

onjons , 2006-09-27 08:56:06

"onjon", nesatraucies, Tavs viedoklis un spriedumi, redzi, kādu piespiež ieslēgt savā rumpītī tādu procesu , kā "domāšana". Vienam, redzi, izdodas labi, citam sliktāk, nu nav visiem vienādi lemts.
Bet tas (vai tā, nesapratu, sorry)LLA labu domu pakustināja. Man mājās ir eglīšu mantiņas no manas mātes bērnības, tad tām kādi gadi 70. Bet neko, katru gadu lietojam atkal. Būtu interesanti uzzināt atbildi no kādas kompetentas personas.

fane , 2006-09-27 17:28:36

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet