Lāču maize
Sveiki! Man interesē, kur Ogrē var iegādāties Lāču maizi - kukuli, nevis pāris šķēles. Paldies!
Lāču maizei ir nedaudz produkti, kas ir kukuļos un tie arī Elvi ir nopērkami.
http://www.laci.lv/products.html?l=1#
Ta pateici, it ka uz Ogri vestu tikai paris šķēles :D
Bet jāatzīst, ka es nesaprotu jēgu ēst maizi ka tādu, kur nu vel par šādu cenu :) Bet katram savs - nestrīdos.
Lāču maizi var dāvināt kā kukuli. Tam redzu jēgu.
radi Amerikā lūdz latvju rupjmaizi :)
inita
Varbūt Tev izdevīgāk būs aizbraukt uz viņu pašu ceptuvi Babītes pag. Lētāk un izvēle lielāka. Varēsi vēl iepirkt ko citu no viņu produkcijas. Man ļoti patīkams pārsteigums bija uz Ziemassvētku laiku piparkūka-cepums Laimīgā poga /foršs noformējums un tekstiņš/. ;)
man sērens vai rogas maize liekas garšīgāka par lāču. arī Salaspils ceptuvē Rogas maizi var lielos kukuļos dabūt. rogas riekstu-augļu maize toč ir daudz, daudz garšīgāka par lāču.
paldies par ieteikumiem!!
kopš atradu sagrieztajā Lāču maizē plāksteri, kas bija sagriezts kopā ar šķēlēm, vairāk viņu maizi nepērku.
mājās var izcept daudz garšīgāku rupjmaizi un vismaz trīs reizes lētāk, kā ''lāču'' maizi, vajag tikai recepti un gāzes vai elektrisko plīti.
ir kāds cilvēks, kurš mājās pats cep pēc pasūtījuma?
Maajaas gaazes vai elektriskajaa pliitii labu Rupjmaizi izcept nevar.Tur tikai taada ruptvaimaize sanaak.Salaspils roga-agro rupjmaize ir daudz garsiigaaka par lacu maizi un cena pienemama.Uz pasuutijumu tur noteikti cep arii lielus kukulus.kaadreiz tur cepa arii dekoratiivus kukulus uz pasuutiijumu.Nezinu ,kaa ir tagad.
Imantas maize(Ciemupē) man garšo labāk...
Piekrītu agn... man arī Ciemupes maizīte labāk patīk.