Ogre-kūrortpilsēta
ja jums ir kāds brīvs brīdis laiks, aizpildiet lūdzu aptauju, kas sastāv no 6 jautājumiem. jautājumi ir par to vai ogre ir zaudējusi savu kādreizējo kūrortpilsētas statusu. Aizpildot aptauju, jūs man palīdzēsiet Zinātniski pētnieciskā darba veidošanā
http://www.visidati.lv/aptauja/234959396/
Paldies jau iepriekš
Un lūdzu aptaujas beigās neazmirstiet ierakstīt savu e-pastu, lai aptauja tiktu pieņemta
Es gan sapratu, ka e-pastu norāda tikai tie, kas arī turpmāk vēlas piedalīties aptaujās šajā portālā...
nepildishu aptauju, ja man beigas jadod savs e-pasts, savaks un nopardos pa letu naudu spameriem, un tad naks man spami. Nafig aptaujaa janorada epasts, stulbi uztaisits.
Nevienam nelieku piedalīties aptaujā, kas var un vēlas, lūdzu. un,ja nemaldos, tad nemaz savādāk atbildes netiek pieņemtas, ja nav tā e-pasta.(un neba es to izdomāju)jo man tacu tos jūsu e-pastus nu galīgi nevajag. :)
pec tam nak uz e-pastu visadi nepieklaajiigi piedavaajumi - enlarge your pe*is :D
Ta nav tur nekāds e-pasts jānorāda, lai atbildes tiktu pieņemtas, tā ir Gunitas interpetācija. Izlasi kārtīgi - tas e-pasts neattiecas uz šo konkrēto aptauju! Tā tu pati samazini potenciālo respondentu skaitu.
Vai tad jums aptaujas beigās pirms tā tukšā laukumiņa nerāda
Atstāj savu e-pastu, lai piedalītos:
?
man, piemēram, rāda.tas nozīmē, ka IR jāatstāj.
Atkārtoju, nav spiesta lieta. Negribi - nevajag!
Slabo izlasīt teikumu pirms tā: Atstāj savu e=pastu...? Tur ir rakstīts: Izsaki savu viedokli un piedalies arī citās aptaujās!
Labi, dari kā zini, forumos jau neko citu kā piesietes neviens nemāk! :D
BET bez e-pasta atstāšanas atrbildes ieskaitītas n e t i e k!