kas notiek?!
kāds varētu man atbildēt uz jautājumu - kas notiek Ogrē?
kas tas par maniaku?
un kāpēc neviens par to neraksta, neziņo!
kas par maniaku :|
Jaa - kas par maniaku?
itkā ir pargrieztas rīkles meitenēm! brr!
Ogrē ?!?!???? kas tas par jaunumu ?!?!??
darbiņš Ogrenetam,noskaidrot vai sašutušais mūs te maldina vai policija kaut ko mums nestāsta,lai nesabiedētu!!!
tiešām jūs domājat, ja tā būtu patiesība, policija nebrīdinātu cilvēkus?
tā gan ir policija šo notikumu noklusē , bet gar bijušo kulināriju vakaros neomulīgi iet garām
euuuuuuuuu,kas te notiek????????????????????????man paliek bail...........
Nu rīkle točna nevienam nav pārgriezta un nogalēts arī neviens nav, jaunieši viens otru sit un regulāri, pēdējo nedēļu laikā.
Un kur ir tas "nepareizais" rajons? lai vakarā nepatrāpos, moš tumsā noturēs par jaunieti...
parunāju ar tautu un saka ka baumas klīstot par to ka pie smile lounge kāds skuķis esot sacaurumots...nu nez jau vai taisnība,ja jau policija neziņo.Bet kur tik šausmīgas baumas paklīdušas?
Biju ar savu pusaudzi meitu pie dakterītes Boreiko , meitai ir sirds problēmas , izrādās maz slodzes sirsniņai. Tad dakterīte mūs sāka mācīt, kur to "slodzi" dabūt. Vopšem- daudz jāstaigā. Bet es saku- kad bērns brauc vakarā mājā no Rīgas, es vai tētis braucam uz staciju pakaļ, bailes, bet, varbūt lai nāk
kājiņānm.Tad arī Boreiko teica, esot bijuši gadījumu un ar "baigi nesmukām " rētām. Boreiko es ticu kā Dievam. Viņa nu nemelos.
Bez tam, policijā pašlaik tāds bardaks,vadības maiņas, kam tur interesē informēt ļauitiņus, Ogres avīzē par dzimušajiem, mirušajiem izlasījāt, par ko vēlēt skaidrs? Ko vēl Jums vajag ? Kur par tām algām dabūt policistus?
Nu tu esi īstā klača- viena tante teica, otra tante teica....Ko vēl pin iekšā Boreiko?Ak šausmas- cik tev gadu?Domā ko raksti!!!!!!!!!!!!
Maniaks vai slimnieks nav svarīgi, bet savus bērnus tiešām vakarā ārā labāk nelaižiet. Tā ir taisnība, ka ir jau 2 gadījumi un pēdējais ar meiteni kurai kaklam uzlika 8 šuves...
Pats par sevi saprotams, jāpieskata jaunieši!
Vajadzētu tiešām noskaidrot kas par lietu, citādi bail pat ārā iet:(
Tā ir taisnība un trīs dienu laikā cieta 11 meitenes. tas ir šausmīgi!!!pat dienas laikā!!
ko jau 11??nu nu par tik daudz cilveekiem gan nav dzirdets??tas jau laikam ir piepushkjots, bet tas, ka kads uzbruuk cilveekiem, ir skaidrs!!!!
Sviests! Tenku vāceles ;(
negribi netici, lai nu Tev veiksmiigas pastaigas pa ogres ielaam, ja tik loti neticetu, vispar shito nelasiiitu...
Nav taisnība, tāpēc atļaušos neticēt.
Izlasiet šodienas avīzi "Diena", pirmajaa lapaaa...un apdomājiet dzīvi!!!! Lai jums veiksmiigakas pastaigas pa Ogri, nekaa tai meitenei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aaaaaa,es vairs nevaru to izturēt-tik daudz dažādas informācijas,un vairs nezini kam ticēt,kam nē!!!!Tas ir briesmīgi,es vairs nejūtos drošībā savā pilsētā,un negribētos,lai sāk vajāt paranoiskas bailes,kādas izlaistas klačas dēļ!KAS ĪSTI NOTIEK??????
kadas Tev klačas, izlasi "Dienā", ko policija no mums sleepa kopš 16. septembra un tad saac baidiities!!!ogree jau sen nevar justies drošiibaaa...
labi ar to manjaku pabaidijamies un pietiek, jābūt, vienkārši piesardzīgiem, jānesā līdzi piparu šoka baloniņš.
mani savukart izbrīna cilvēki ar anketām Ogres ielās, aicina uz projektu nudien nevar saprast vai taisnība vai nē, ka var dabūt internetā veikalu ar precēm un pakalpojumiem un it kā ražotājs samaksā skaidru naudu uz tava konta par, CITAM atverto filiāli. Tie uz ielas, tie ir īstie krapnieki, bandīti,apčakarēs, no tiem uzmanaties
... kas Tevi čakarēs, kamēr neko neesi parakstijis , nebaidies. Jā, bet derētu ar tiem pabazarēt...