kirby

Vai kāds zina, kas ir kirby? Mums te zvanās kaut kādi izplatītāji, piedāvā bez maksas izttīrīt māju, vai kāds zina, kas tas ir?

Piča , 2009-01-28 09:46:51

Jaudīgs putekļusūcējs no sērijas "iesūks ziloni". Maksā sākot ar 1000 ls :D Es tavā vietā piekristu mājas tīrīšanai for free :) Tas tev neuzliek saistības pirkt šo monstru. Aaa, tev tik paprasīs kādus piecus nākamo upuru telefonu numuriņus.

Iksiņa , 2009-01-28 10:02:11

Ielaid, ielaid viņus iztīrīt, iesmērēs Kirby pa 2000 Ls, ka pat nepamanīsi.:)))))))

, 2009-01-28 10:06:29

Nu māju gan viņi netīra tikai parāda pārus stūrīšos kas tev ir par putekļiem un beigās jau tā apstrādā kad tu esi priecīgs, ka esi nopircis pa 1000 Ls sūdu

CCCR , 2009-01-28 10:18:48

...kātad iztīrīs māju...Pie mums bija,uz paklāja uzlīmēja ar papīra skoču robežiņas kurās tīrīt(apm. 0.5m2)...un viss...

Linda , 2009-01-28 10:21:43

Nē, manai kaimiņienei iztīrija vienu istabu. To momentu var noprecizēt, jo ja viņi tīrīs kaut kādu pleķīti kā Rainbow (analoģisks putekļusūcējs) izplatītāji, tas pleķis būs krietni gaišāks par pārējo paklāju.

Iksiņa , 2009-01-28 10:21:51

nelaid mājās...viņi iztīra mazu stūrīti ar entajiem filtriem un iedzen kompleksos , jo rodas sajūta ka māju vispār netīra...:D viņi pie mums nosēdēja 2 ar pus stundas...un kā pirmo iemaksu bij gatavi savākt mūsu veco putekļusūcēju lai tik nopirktu "KIRBY"...

daarta , 2009-01-28 10:36:19

he...nezinu gan kam tur suuca maaju, bet man zvaniija vismaz 6 reizes, shampi soliija un pat sexu, lai tikai lauju izmeginat... bet -piedaavaa jau shie so taa labi pa tel...saruna saakas vienmeer iztiiram maaju-es vienmer atbildu pa tuxo?;DDD

dranke , 2009-01-28 10:53:52

Mēs nesen šo putekļu sūcēju nopirkām un esam apmierināti.
un nevienam jau viņi nespiež pirkt,tā ir tava izvēle. tad jau labāk lietoju tādu kirby nekā kādu parasto,kuram putekļi pa vienu galu iekšā pa otru ārā.

sannija. , 2009-01-28 11:12:43

es neieteiktu ielaisties ar vinjiem, tur stradaa cilveeku apvardotaji, ir dazhadi cilveki, tadi kurus vieglak ietekmet, vieglak padodas hipnozei, un arii taadi - kurus gruuti ietekmeet, nepadodas hipnozem. Tad nu tie kas pieder 1majai grupai ( padeviigie ), tie ir viegli upuri, tos apvaardos lai nopeerk to putekljsuuceeju un viss. Neviens, kas pats to suudu nopircis jau negrib atziit, ka ir piechakareets.
Njemot vērā, ka vinji iepērk kaut kur taadu pa 300 ls, paardod pa 2000k Ls, labs navars.
Man arii zvanija - pasuutiju 3 majas taalaak, jo negribu briivdienaa 3 stundas pavadiit klausoties pasakas par briinum putekljsuuceeju.

akak , 2009-01-28 11:22:10

vēl laba lieta - ja buus tev problemas ar to briinumu, tad vareesi sazinaaties ar vinjiem UK, Canada, ASV, kaut kur Eiropaa ( kas patiesiibaa noliigushi indieshus, kuri nemak angliski, lai atbild uz telefona zvaniem ). Vares izstaastiit savu beedu un gaidiit ar ljoti lielu maisu peec paliidziibas.

akak , 2009-01-28 11:27:06

Pats galvenais, ka sliktu par kirby saka tikai tie, kuriem tā nav. Cilvēki dzīvo sūdos un priecājas! ..Kā arī apskauž tos, kuriem kirby ir!!! Skaudīgā latviešu tauta, ja man tāds nav tātad sūds un visi, kas tādu nopirka ir idioti, jo iztērēja kaudzi naudas, ko es diemžēl nevaru atļauties. Nožēlojamie ļautiņi!

isa , 2009-01-28 11:37:14

:) Man tieshi šodien zvanija,ar pasutiju 4 majas talak,jo emsu iegadajuusies par sapratigu cenu,dikti labu puteklu sueceju - udens:) UN tas Kirby ar savu lielo tiriibu tik saasina alergiju,piemeram,bernam ,jo majas tev viss tik sterīls,bet kaa aiziet pie kadaa ciemos vai pat uz b/d,kur vneviens ar Kirby netira,taa bernam deguns sarkans,jo pieradis pie steriilas vides :( Neviens alergelogs šitadu tiiriibu neiesaka :) Tikai jaizvac visi mikstie gridas segumi !

P.s Bet kā saka,būs aitas būs cirpēji :)

vax , 2009-01-28 11:39:53

Noperc normalu udens puteklusuceju,tad nebus pa vienu galu iekša pa otr ārā;) UN vai tad kerby ir hepo filtrs???Nav!!!
UN labak tad jau mitraa uzkopšana,nekaa ar Tādu Kirby:)

to sanijai , 2009-01-28 11:41:51

Labai precei reklamu nevajag :) UN kapec ar udens puteklusucejiem VAX neviens nebruakaa pa maajam?( Latvijaa pirktaakie ūdens putekļusūcēji :)) Bet vini iztira visu gultas,gridas utt. un par 250 LS ;)

isa , 2009-01-28 11:44:24

Nafig japerk tads Kirby,gribi lai iztiira tavu maju ar tadu kirby?!Uzzvani tadiem ,kam ir taads Kirby un kuri piedavaa šadu pakalpojumu,jo grib atsist to neprata naudu ieguldito,ko izdevushi par Kirby iegadi:( Pamekleejiet netaa,tur ir daudz tadu,kas piedavaa izmazgat VISU maju ar Kirby ;)

vax , 2009-01-28 11:48:58

:D:D VISUkrutais Kirby:D:D
Mani paziņas ir iegādājušies "Superputekļusūcēju"Kirby un tagad grib no viņa tikt vaļā:D
A, skaņa viņam uh uh hūū (austiņas jāliek uz ausīm),bet kaimiņi sestdienas rītos grib ilgāk pačučēt:D
Mājokli labi iztīra arī KRIETNI lētāki putekļusūcēji...
isa.....
Mīļā, šī uzplīšanās ar mājas tīrīšanu tāpati reklāma vien ir:D

yyy , 2009-01-28 12:27:20

Selver atklāšanas dienā nopirku ūdens putekļu sūcēju par 39 ls (tā gan bija akcijas cena, tagad laikam drusku dārgāk) un esmu ĻOTI apmierināta-jaudīgs, pa otru galu ārā nāk pilnīgi tīrs gaiss, ūdenī var redzēt, kas tik viss tur nav iesūcies, to izlej un ielej atkal tīro ūdeni un turpini strādāt un nekādi putekļu maisi nav jāpērk....supe!

LLL , 2009-01-28 12:44:33

Tad tādas tās lietiņas! Man putekļusūcēju nevajag, pašam jau divi ir. Tad viņi tirgo. Pa telefonu stāsta,ka tikai iztīrīšot bez maksas māju, par tirgošanos ne vārda. Būs kādu dienu jāuzaicina, lai atbrauc - bezmaksas izklaide par ļaunu jau nenāks.

Piča , 2009-01-28 13:25:08

man radiniekam bija vinji atbraukushi. Vinji ir tik nenormaali uzbaaziigi, negrib prom braukt, no mājas ārā jādzen ar slotu. Vinji tev tur stāastīis pasakas visadas, un pē tam teiks : "tāks tagad rakstīsim līgumu, kaadi juusu personas dati, mums līgumā jāieraksta". Vēl viņi pateiks, ka tieši jums ir palaimējies, jo tagad ir akcija, un tas brinums maksaa nevis 2000 bet tikai 1000 ls, ka obligāti jāpērk, vēl viņi to pašu demo putekļusūcēju piedāvās jau jums atstāt, kā juuseejo jau ( tas jau nekas, ka 100 reiz lietots :) ).

to Piča , 2009-01-28 14:17:23

Būs aitas - būs cirpēji!!!

Ziniet,par 2000Ls ,tam puteklusucejam pasham maja jātira:)nevis vel mani janodarbina :D

Elmārs , 2009-01-28 15:10:20

Mantiņa patiešām laba,tikai cena............jal abi pameklēsi internetā,tad nopirksi par 900 UDS

, 2009-01-28 17:26:22

sen jau pasūtīju šos 3 mājas tālāk,bet tāpat mierā neliekās :DDD jau iegaumēju tos nr,no kuriem zvana (tie ir veseli 4!!!) un vairs neceļu klausuli :DDDD un par to,ka tas ir putekļusūcējs,viņi vēl ne reizi nav ieminējušies :DD paldies,ka beidzot mani apgaismojāt!! :)))

ms , 2009-01-28 20:29:16

Cena ir neadekvāta, troksnis riktīgs, pats sarežģīts, līdzvērtigus tiešām var nopirkt arī daudz lētākus,
un uzbāzīgi viņi tiešām ir, tie izplatītāji, teiktu pat nekaunīgi!

a , 2009-01-28 20:40:45

Bij pie mums arī pirms pāris gadiem. Nu neizsūknēs visu māju! Kāds naivums... :D Uz nelielu paklāja gabaliņu nodemonstrēs Kirby spējas un viss.Un tad sāksies uzbāšanās process,ka obligāti jāpērk,jo izdevīgi un ļoooooti laba manta.Ar slotu neizdzīsi... :D

Putekle , 2009-01-28 21:31:33

Vakar vilcienā viena tante dikti priecīga stāstija(lai viss vagons dzird,protams),ka pie viņas brauks Kirby un iztīrīšot visu māju. :D

runcis , 2009-01-28 21:36:43

Nu un kur tas ķirbis ražots?

Ince , 2009-01-28 21:45:24

Nepērc, jo 1. pamatīgi pārmaksāsi štatos tāds maksā ap 700doļiem, 2. viņi tevi ilgi terorizēs un stāstīs cik tu netīrīgi dzīvo; 3.nekādi negribēs vākties prom - sieva bija uzaicinājusi, bet es pateicu, ka nevēlos viņus ne redzēt ne dzirdēt un kad pēc 2 stundām atnācu un šie vēl nebija prom, bet turpināja parupji apstrādāt sievu, tad gana "pieklājīgi" pateicu, lai lido ar visu ķirbi prom, ja nevēlas pa ķirbi!

Riko , 2009-01-29 08:55:37

Pārbaudīsim, piekritu šodien apskatīties. Sieva nav mājās, paaicināšu čomus, ja nekaunīgi izturēsies - atcerēsies uz visu atlikušo dzīvi. Lai nāk un tīra kā solījuši. Pēc tam padalīšos ar iespaidiem.

Piča , 2009-01-29 09:27:09

Pie mums arī bija.. vairāk kā trīs stundas ņēmās, stāstīja un prom negāja.. nosēdēja līdz pat 23 (!!!!!!) vakarā.. es vienkārši ņēmu un aizgāju gulēt :) ZB!
Bet cepuri nost, savu darbu puiši prot! Ideāls tiešais mārketings! I nepamanīsi kā pasīte rokās parādīsies un līgumu parakstīsi :D

zi-zi , 2009-01-29 12:18:45

Kirby spēks ir ļoti perspektīvais MLM - Muļķu Ļevais Mārketings!!! Kas vēl nav paspējuši iesaistīties, tie palaiž garām lieliskas iespējas!!!

Graustiņš , 2009-01-29 14:13:54

man druškai bija atnākuši un negāja prom pat plkst.23... ar stumšanu bija jāstumj šie prom. Viņi vēl prasa citu iespējamo upuru numuriņus, bet ar nosacījumu, lai potenciālajam upurim mājās būtu bērni. Tjip, lai uz uzspiestu uz mātes jūtām, ka bērnam pāri dara ja ļauj dzīvot netīrībā :) Un vēl teksts, ka ar putekļu ērcēm kopā guļat. Man jau druška jautrīte, pateica, ka vismaz kāds ir ar ko gulēt kopā :)

axe , 2009-01-29 16:58:19

Nu, bija vakar atbraukuši. Cirks atpūšas. Sākās jau pie durvīm - negrib vilkt nost apavus, pēc šiem viss tīrs paliekot. Mēs teicām, bez jums arī tīrs, vai nu bez apaviem vai čau. Tad sāka to verķi demonstrēt. Mans čoms ir slims uz tehniskām lietām, šie saka - 1800apgr./min - čoms saka parādi, kur tas rakstīts. Parādīt nevar. Šie saka - kalpos 30 gadus, čoms apgriež to aparātu ar riteņiem gaisā, a tur rakstīts 1000 darba stundas. Tad šie sāka no tās kastes vilkt pričendāļus ārā, nu tos kuri caur šļūteni sūc, mēs atstiepām manu put.sūc un izrādās, ko var kirby, to var arī manējais, tikai sūc labāk un iet klusāk. Tad gribēja tīrīt paklāju, a man apsildāmās flīzes. Ienesa savu, sabēra iekšā smiltis un tīra. Nu neko jau, iztīrīja daudz. Bet mēs pēc tās tīrīšanas apmetām to paklāju otrādi un izbira pamatīga kaudze smilšu. Teicām, lai satīraar to uzgali no kastes, a tas nemaz iekšā nevelk. Nācās ar manu aparātu satīrīt. Tad sāka par bonierēšanu stāstīt, ar vasku un spec. zirga uzgali - visu varot iztīrīt līdz mikroporām! Mēģināja ar to balto filtra gabalu parādīt, cik netīrs, a filtrs kā bija balts, tā palika - berz cik gribi. Tad gribēja gabalu novaskot, bet to nu mēs neļāvām - uztaisīs pleķi, un ko pēc tam?Tad sāka par putekļu ērcēm stāstīt, alerģijām u.c. un tik uz guļamistabu - matraci tīrīšot. Es prsu, vai šodien pie manis pirm;a esiet? Šie saka, nē. Nu tad saku manu matraci nespīd tīrīt, kas zina pie kā jūs tās ērces esat salasījuši. Un visu laiku mēģina ieborēt - nu ir tak labs, nu esat tak pelnījuši, nu varat tak atļauties. A mēs klapes uz ausīm un neprasam, cik šis maksā, kā šie sāk slavēt, tā mēs prasam, kad tad sāks tīrīt māju, kā solījuši? Protams, netīrija jau. Sāka paši par cenu runāt, a mēs sakam, jums kāds prasa pirkt? Šie savu, mēs savu. Beigās palīdzējām sapakoties un atrast izeju. Šie jau negribēja, bet kad teicām, ka būs jāmaksā par savu solījumu neturēšanu, tad gan ātri savācās. Secinājums - štrunts vien ir no tā aparāta, neko labāks par parastu put.sūc. nav. Un aģenti - saprot tikai cinisku izturēšanos, pa labam n negrib saprast. Nu varēšu lielīties draugiem, ka arī esmu redzējis putekļu sūcēju par 2000 latu.

Piča , 2009-01-30 11:45:10

paldies ka pastaastiji :)
varbuut cilveeki, kas riiko kaadas viesiibas, un domaa - kaa nez lai izklaidee viesus, vareetu saukt shitos kirby 'jistus ciemos. Gan jau buus laba izklaide visiem klaatesoshiem :P

ooo , 2009-01-30 14:04:25

Aizmirsu piebilst, ka viss process aizņēma apm. 2 stundas, un borēja viņi jau vēl daudz ko par to aparātu, taču ja ir viesības, klaunu vietā der super. Tikai vajag vairāk cilvēku, tad ar humoru viss notiek, pat kirby nevajag, lai satīra!

Piča , 2009-01-30 15:20:42

Paldies Pičam pa foršo aprakstu. Piekrītu 100%

krabis , 2009-01-31 13:53:31

Ja nav noslēpums, kādas markas Tev putekļusūcējs?

Pičam , 2009-02-19 12:44:19

Ielaidiet gan tos kirby menedzerus jo viniem ir savs darbs, pats biju stradajis 2 nedelas ar so produktu. Menedzeriem ir javeic minimums 60 demonstracijas menesi. un tas ir loti gruti + jasamekle klienti- jasazvana- un japaspej aizbraukt. Es tadu slodzi neiztureju, tapec aizvaliju prom.
teiksu godigi Kirby ir 5 reiz labaks par Rainbo vai ka vinu tur. Un ja pec sis demonstracijas kirby ir iepaticies, bet negribat maksat par min. komplektaciju 1500ls tad iesaku sameklet
www.ss.lv
pa daudz letaku cenu.

kmh , 2009-02-20 02:01:09

Man ir parasts putekļusūcējs ar ūdens filtru un rotējošo uzgali(firmu nenosaukšu - tā būtu reklāma), nav jau tas prastākais, tāpat pāris simtu maksāja, bet tīra tikpat labi kā kirbis, ja ņem vērā skaļumu, svaru un cenu, tad pat vēl labāk sanāk.

Piča , 2009-02-22 13:09:41

Par tāāāādu naudu (2k Ls) var nopirkt pāris piļesosus, kuri paši apstaigā grīdu

ZxP , 2009-03-10 14:16:57

Pūcei!
Labāk nopērc ps pa 150-300ls un pa pārejo naudiņu nopērc kaut ko noderīgu bērniem...Kirby tak nemaksā tik daudz, vairāk kā puse no tās cenas nopelna konsultanti, menedžeri, boss...priekš kam Jums barot svešus cilvēkus...padomājiet par sevi un saviem bērniem .Varbūt, tas kirby ir tik labs-bet es neticu...visas normālas preces var nopirkt veikalā, bet kapēc Kirby nevar nopirkt veikalā...jo kaut kas aiz tā slēpjas...tas pats ir ar visiem Eastcon kur tirgo aitas izstrādājumus, kur nav tur pat 75% no aitas vilnas..tas pats ir ar pērļu vannu kur bieži lūst tie plastmasi...tak neticiet tām prezentācijām:))...kā jau teicu visas normālas sadzīves preces var nopirkt veikalā...priekš tam veikali domāti:))

Aldis , 2009-03-12 16:15:06

pirmo vārdu neņemt aubē

aldis , 2009-03-12 16:18:26

uz 100 % neviens putekļsūcējs nestrādā...kaut visu dienu sūksi paklāju tikuntā tur būs putekļi...padomājiet loģiski putekļi ir viegli un smalki...kustībā tie lido...kā var iesūkt ja tie lido un tad nosēžās...prezentācijās tev sūda vietā var jebko iesmērēt:))un bērnus šeit lūdzu nejaukt iekšā...to tik Kirby ir izdomājuši, lai vecākus iebiedētu ar tām ērcītēm...senos laikos dzīvoja un nezināja, kas tās par ērcītēm un viss bij normāli...paskatieties uz ASV bērniem..tur visu laiku bērni slimo, jo pieraduši pie pārāk lielas tīrības...un pārāk liela tīrība nozīmē sliktu imunitāti:))

aldis , 2009-03-12 16:19:25

katram bērnam ir sava imunitāte dzīvojoties pa māju vai dārziņā vai ciemos bērns pierod pie apkārtējās vides...ja tu mājās no rīta līdz vakaram tīrīsi māju liksies forši cik tīrs bērns var rāpot cik viņš būs veselīgs-muļķības...aizvedīsi bērnu uz bērndārzu vai ciemos...skaties bērnam rodās kaut kādas alerģijas utt...to visu sauc par imunitātio, jo vairāk bērnu norūdi, jo tam dzīvē būs vieglāk...es nesaku ka mēslos jādzīvo, bet tas ka ar parastu normālu ps var iztīrīt māju un nemaz nevajag to trako ķirbi-kuram cena uzrulēta divdirsu augstumā:)) kirby jau pastāv uz to ka viņam tajā uzgalī ir birstītes kas tjipa tur tos netīrumus iztīrīja...tagad jau jaunmodīgie visi ps aparāti nāk ar tām birstītēm, tapēc kirby var stāstīt vai nestāstīt par saviem patentiem vai inpotentiem:)))un tas ka tjipa viņš strādā uz tāda principa, ka nevis sūc bet pūš un tad sūc, tas jau nozīmē, ka visus netīrumus aizpūš tālāk:))...vārdu sakot, ir ļoti ideāli un perfekti piestrādāts pie konsultantu apmācības, tas tikai tāpēc, ka visi viņi vienu un to pašu rāda un saka...kā runājošie papagailīši...saprotu darba alga liekas vilinoša, bet kas mūsdienās tic pasakām, ja nu vienīgi bērni:))

Aldis , 2009-03-12 16:28:24

Čau, Ogre. Sākas kirby nākamais riņķis - zvana atkal, šoreiz no Daugavpils!!! Ļoti gribot nodemonstrēt JAUNĀKĀS tehnoloģijas aparātu - kirby!!! Putekļu sūcējam gandrīz 100 gadu, bet šiem visu laiku jauns. Tā kā jau esmu pats pārliecinājies par to "superduper", šoreiz pasūtīju. Kā jums - nav zvanīts?

Piča , 2009-04-01 09:45:13

paldies par kirby informaciju gandriiz kjuvu pat ieniisto agentu atsaucos uz sludinaajumu aizbraucu uz paarunaam saaka runaat par kirby izplatīšanu. par kirbu neesmu dzirdeejis tad google secinaaju ka labaak nevajag iesaistiities shinii avantuuraa :)))

Gandriiz , 2009-04-07 22:14:15

nopirkām. bļa labs :D

rrrr , 2009-09-13 16:17:42

Prootams, ka zvana no Daugavpils! :D :D :D Arī piedāvāja jaunākos modeļus utt.. :D

To PIČA --> Varbūt vari atsūtīt info privāti kāds Tev sūcējs..? Interesē man tā padarīšana, gribu iegādāties. :) Ja kas, meils: kacheens@gmail.com

xtm , 2009-09-13 18:43:32

Trakie cilvēki! Jums viņš mājās atmaksājas par tādu naudu?

.. , 2009-09-14 09:39:28

Sveicināti, KIRBY – “nevienaldzīgie”!
Gribu aicināt TIESĀTIES tos, kuri ir iegādājušies KIRBY putekļusūcēju, bet nav ar to apmierināti:
- gan kā ar preci un ar tās darbības blakus efektiem;
- samaksas formu (līgumā garantētā LĪZINGA vietā jāmaksā KREDĪTS) un citiem finansu jautājumiem.
Pats to pērn nopirku un … patriez gatavoju dokumentus TIESAI, tāpēc ar prieku sadarbotos ar citiem, kuriem tas interesē – sūtiet lūdzu info uz e-pastu:
svaris@inbox.lv

Maris , 2009-09-29 11:53:34

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet