kārtējā aptauja

Es taisu zinātniski pētniecisko darbu par Ogres pilsētas Brīvības ielu. Būšu ļoti pateicīga, ja veltīsiet nedaudz sava laika un man palīdzēsiet.
http://www.visidati.lv/aptauja/227573213/

jau iepriekš saku lielu paldies!:)

liz. , 2009-01-24 19:40:53

Meitene, aptauju visi dati veic ejot pie katra uz mājām.Nav ko haļaviķ.

zika , 2009-01-25 13:15:52

Krātuve jau ir - Ogres vēstures un mākslas muzejs. Tas Tev vienkārši nav ienācis prātā? Ja kas, Brīvības iela, kā to tagad dēvē, bija tikai līdz rajona padomes "tagadējai" ēkai, tālāk ielas nosaukums bija Lielvārdes. Vēl - iela mūsu valsts un pilsētas likteņu pavērsienos savu nosaukumu mainījusi Ogrē visvairāk! Brīvības, Revolūcijas, Hitlera, Staļina un vēl vāciskā nosaukumā (... štrāse). Arī ielas garums mainījies! Bet to OVM muzejā noteikti būtu jāzin vislabāk. Neesmu īsti vēstures pētniece. Bet ja pavisam nopietni - bijušais Ogres muzeja direktors Voldemārs Eihenbaums (raidījuma "Ielas garumā" pieaicinātais privātvēsturnieks) Tev, man šķiet, pastāstīs tik daudz, ka nespēsi pierakstīt, vajadzēs ierakstīt (magnēt. nesējos!).

Ne tikai , 2009-01-25 15:53:12

"Krātuve jau ir - Ogres vēstures un mākslas muzejs. Tas Tev vienkārši nav ienācis prātā?"
Mans mērķis nav iegūt informāciju, bet gan aptaujāt iedzīvotājus un uzzināt viņu domas.
Jebkurā gadījumā paldies par padomu.

liz. , 2009-01-25 18:59:31

Aizpildīju aptauju. Šķiet ka aptaujas mērķis ir nevis aptaujāt cilvēkus un uzzināt viedokli, bet pierādīt jau kādu jau zināmu (bet nepierādītu faktu).

Dormice , 2009-01-26 08:57:17

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet