Var noderēt
Sveiki, pirms kada laika tasiju vienju projektinju un nevareju atrast firmu kura tirgo par sapratiigam cenam ...plastiku un gumiju... ilgi nacas mekleet bet atradu....NEATĻAUTA REKLĀMA ja kadam intresee var paskatiities vinju majaslapa taa arii rakstaas NEATĻAUTA REKLĀMA un vis kas vajadziigs, vinjiem ir arii organiskais stikls!
Dažādus plastmasas materiālus (PA-6,PVC,PETP,PEEK,PVDF,POM,PE,PP,PC,PPS,PPSU,PAI,PIE,PS),
Gumijas (SBR, NBR, EPDM, NR),
Blīvējošos materiālus (Paronīts, Termovatīns, Stikla udums, Keramisks papīrs, Keramisks audums, Starplikas, Blīvējošās lentes, Blīvējošās auklas, Termokartons).
lēta pašreklāma
viens vārds - dešovka...
ogrenet?
Nu tas tāds jau pierasts LETAIS nacionālais stils jo "
AKCIJA!!!
Kanalinio polikarbonato plokštėms!!! Plačiau...
ar šo riktīgi gan jau iešāva reklāmaz biznesam pa iekšām :D
2009-01-02 tika publicēts saitā NEATĻAUTA REKLĀMA raksts SLIMNĪCA UZ PĀRMETUMIE ATBIL AR VIDEO IERAKSTIEM, kuru ievietojusi bija Ogres rajona slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Zaķe. Līdz ar to veidojās komentāri par to kad K. Zaķe ir cīnījusies pret fabriku Ogrē kura šinī situācijā būtu devusi darba vietas. Bet NEATĻAUTA REKLĀMA dzēsa vairākus komentārus pēc K.Zaķes personīga lūguma. Tad tika uzdots jautājums vai Gunārs Kārkliņs un Vladimirs Paškovīķš arī var, lūk, dzēst ārā visus sev netīkamos komentārus, bet kā atbildi es dabūju banu uz komentēšanu un izdzēsa manu pēdējo jautājumu. Seciniet paši............Un ogrenet.lv arī korumpēts jo dzēš ārā viss, kas šiem nepatīk.
cccr : Acīm redzot debīls esi , BŪVMATEREĀLU rūpnīcas jau kopš vasaras atlaidušas lielāko daļu strādnieku viņu produkcijai jau sen nav nekāda noieta vari pavērot milzīgos garavās un nerealizētās produkcijas kalnus Saulkalnē un Lielvārdē , tāpat slēgtos "Lode" uzņemums visā Latvijā. Ja būtu darīts tā kā tu un tav pastulbie draudziņi gribēja Ogrē taga būtu pamests būvlaukums un bezdarbniekos vēl kādi 100 lieki pabalsta kārotāji.
Nu bet es uzkatu jo vairāk ražo jo labāk. vai tev ir uskatījums jo vairāk tirgo viens otram jo labāk
K. Zaķe lielāka Ogres balamute :)visur savs agresivias viedoklis :)
Es nesaku, ka balamute kur viņai maksā tur viņa ir nav patiesa žurnāliste es neticu viņas nevienam rakstam
Jobanie latvieshu pukas ejiet nahuj ar saviem buvmaterialiem
Tu apsities esi?