akrila nagu pieaudzēšana
Sveiki, vai kādas var ieteikt, kurš manikīra meistars no Ogres kvalitatīvi pieaudzē akrila nagus? Visur kur inteēsējos, meistari pieaudzē gēla tehnoloģijā..
Paldies..
emmm, sorry par kļūdām..:)
A nafig tev akrils?!
Kāpēc ne?? patīk man tā štelle, tikai meistaru Ogrē neesmu atradusi.
iesaku salonā ''pie Vēsmas'' t/c ELVI 2.stāvā..
A nafig tev meistary Ogrē?!
paldies kika!
Savi nagi vairs nevienai neaug ,VAI?Silikoni .gēli,akrili-kautkā liek noskurināties.
Krīze.
es no akrila smakas vienreiz gandrīz noģību-vārda vistiešākajā nozīmē...
Nu jaunās paaudzes akrili nesmird tik traki :) Bet gēls ir elastīgāks materiāls, tā neplīst, kā akrils, ja nejauši atsitīsi nagus.
man gēla nagi neturās galīgi un itin nemaz, 3 meistari ir likuši un maximums nedēļu ir noturējušies.Akrila- iecementējas ka prieks un no smakas neģībstu :D Mēģināšu uz Vēsmu, bet ja nu kāds vēl zin ieteikt kādas koordinātes, tad- laipni lūdzu :))
Piena puika:lai Tev Jaunā gadā 100% dabīgs sievišķis :P
Liels paldies ,tās mākslīgās jau piekodušās ,gribas ko dabīgu .
UN nav zē l bojāt savus nagus,lai litu klat māksligos? :(
Iedzer vitaminus kas domati nagiem - redzesi,pashai izaugs tikpat gari smuki nagi,saku no pieredzes ;)
Kādi vitamīni jādzer?
aizej uz aptieku ir speciali vitamin - matiem un nagiem ;) var arii Ca padzer,nagi stipri klust,ka apt nogriezt nevar ;)
Par vitamīniem piekrītu ka uzlabo nagus uz sevis pārbaudīts un ca arī lietoju.Man gan nesanāk ataudzēt tik garus kā mākslīgie ,bet vismaz ir ko nogriezt un nagi aug veselīgi .
Visi foruma lietotaaji ir toltaali lohiii arii tu !!!!
Ogrenet suuukaa ;)