jaunais tirzniecības centrs pie selvera
2009.gada pavasarī plānota jauna un moderna tirdzniecības centra atklāšana Ogrē, Rīgas ielā 23 (Rīga-Daugavpils šosejas malā, blakus DUS Statoil, uz Rīgas pusi). Šobrīd tiek izsludināts konkurss par jaunā centra nosaukumu.
Ogres iedzīvotāji un citi interesenti tiek aicināti piedalīties konkursā par jaunā tirdzniecības centra nosaukuma izvēli. Konkurss norisināsies divās kārtās. Pirmajā kārtā uzaicinam sūtīt idejas veikala nosaukumam, kas vislabāk atbilstu un raksturotu šo apkārtni. Vislabākās un piemērotākās idejas autors saņems moderno Apple iPod Touch Mp3 atskaņotāju.
Konkursa otrajā kārtā norisināsies logo vai zimola radīšana pēc jau izvēlētā nosaukuma šim tirdzniecības centram. Šajā konkurā aicināsim piedalīties visas mākslas skolas, kā arī visus interesentus, kas vēlās izmēģināt savas radošās prasmes zīmēšanā. Konkursa uzvarētji saņems saistošu apbalvu.
Tirdzniecības centrā atradīsies aptuveni 40 veikali, kas piedāvās dažādas preces un pakalpojumus, tai skaitā elektroniku, ēdināšanu apģērbu , tekstilizstrādājumus, apavus, rotaslietas, pulksteņus utt. Veikala lielākais nomnieks būs veikals Maxima XX . Jaunā centra tirdzniecības platība ir 8150 kvadrātmetri.
Projekta ietvaros tiks investēti līdzekļi paralēlās ielas izveidei pie Rīgas – Daugavpils šosejas, pirms Statoil DUS. Tādā veidā pircējiem tiks nodrošināta ērtāka un drošāka piebraukšana veikalam.
Tīri labi būs maxima ar XX būs vismaz kaut kas vairāk un lielākām akcijām!
Hrenoteņ.
cik var tos veikalus celt....?!tā jau veikals pie veikala... :@
būtu labāk kādu atpūtas kompleksu visai ģimenei uzbliezuši....
ar ko tad tas atputas komplekss labāks nekā veikals - patērētāju sabiedrības naudas sūknis vien ir.
Cik var atvērt tās maximas? Pilnīgi riebjas, nav svarīgi cik iksu, normāls cilvēks tur neiepērkas, nu jau izskatās, ka uz katru pensionāru būs pa maximai.
Njā,nju tiešām veikalu "trūkums",cik tad var tās maximas būvēt,nepatīk man kautkā tā maximas atmosfēra,lielās maximas ar3X gan tīri ok...Rīgā,kautgan kā nu kuram...lietuviešiem jau bizness,protams..liela daļa,tomēr pērkas tur,kur tuvāk,man vistuvāk Pārogres veikals...nav jau gluži ideāls veikals(dažreiz gadās,ka,piemēram,siers nedaudz apkaltis,bet tur viss tāds plašs,cilvēku nav daudz,šad tad var paskatīties arī otrajā stāvā kādu iņčīgu amatnieku darinājumu...
stūlbi tie veikali bet nu labi ku kū!
vel taču nevajag tos veikaluss h us !
super,man prieks par jauno veici!Ceru,ka būs labi apģērbi un citas lietas,lai nevajadzētu pēc katras lupatas uz Rīgu tenterēt un zaudēt pusi dienas.
tas ir labi lai jau ceļ,nebūs jābrauc uz Rīgu un tad vēl jāsēž sastrēgumos. Un arī tas ka vēl būs jaunas darba vietas....
nu ko juus ciikstat! blaaviens kad nebuus kur straadaat tad redzeesiet! mums ir labaak jo vairaak veikalu jo lielaaka konkurence liidz ar to leetaakas cenas!!!!! un veel jaunas darbavietas! tapeec pirms rakstat padomaajiet!
Visi baigi gaidīja Selveru, nu un ko sagaidīja, kārtējo "nekādu" veikalu. Jautājums, cik tur ogrēniešu strādā. Pērciet vien leišu un igauņu preces, lai mūsu ražotāji var ātrāk aiziet "pa skuju taku" un tad pensionāri lai iet un prasa tām valdībām pensiju pielikumus, jo paši būsim sagrāvuši savu ražošanu, kas baro mūs visus.Ja godīgi, tad ne tajā maximā ne selverā arī neko par velti nedod, par santīmu ieekonomējam, par latu gremdējam savus ražotājus un tad bļaujam, ka dzīvojam slikti.
Jumi, atā!!!!!! Tavas dienas ir skaitītas....
Pensionāriem abi veikali kā (pārsvarā) kājāmgājējiem ir un būs par tālu. No pilsētas apdzīvotākajām vietām.
Kas Tev piespiež pirkt tajā Maximā tikai leišu produktus? Tik pat labi tur var atrast Latvijā ražotas konfektes, pienu, maizi, olas utt. Tikai cenas ir zemākas nekā citās tirdzniecības vietās, līdz ar to apgrozījums ir lielāks un produkti svaigāki (piemēram, piens Lāse 3,2% Elvī maksā 0,79 Ls, Maximā - 0,69 Ls, sieriņš Kārums vaniļas attiecīgi 0,24 Ls (vai 0,21, gluži neatceros) un 0,16 Ls). Maximā katru otrdienu piedāvā nedēļas atlaides - piemēram, uz sviestu (man tie margarīni negaršo pavisam) vai kafiju, uz sezonas augļiem (fui, kādi augļi guļ uz plauktiem Elvī - ārprāc, man pat bezmaksas tādus nevajag), uz mazgāšanas līdzekļiem. Ja ir lieka nauda kabatā, protams, var aizbraukt uz Rīgu un iepirkties veikālā Sky & More, kur parasta gaļa maksā 6-10 latus par kilo, bet ir laipna apkalpošana, stilīgs dizains un "ekskluzīvi" produkti.
Man arī nekas nav pret Maksimu,labprāt iepērkos akcijas dienā .Ir prodkti pēc kuriem eju uz Elvi ,kad uz jumi un jo vairāk ..veikali jo labāk ir konkurence un man izvēle .vēl nesu pensionārs ,bet ne jau es sagrāvu to ražošanu
Lapsai radi straadaa maximaa:)))))))))))))))))))))))))))))
Nu duraku bars, kāpēc ne latviešu veikali. Labi , ka pie centra aptiekas atļāva atvērt pašmāju veikaliņu. Triāla veikalā pie stadiona nevienas latvijas šokolādes nav. Viss lietuviešu. O kur labi nodzīvojušies, Kamēr mēs naidojamies un kasamies, leiši tirgo savus produktus. Nu duraku bars , nu aitu bars . Prātam neaptverams idiotisms.
tirdzniecības centrs JUMITIS. vēl var nosaukt OGRE PLAZA. to vislabāk sapratīs ārzemnieki
Bermuds jau ir, Priedītes nojauktas, hmm... varētu būt Melnais caurums
Fedzja, sanemies, beidzot Tavas nozeelojamaas dienas šajā -''T''avā-(nu jau vairs nē) ir skaitītas. Ar lētajām akcijām veikalos un netā vairs nepabrauksi uz priekšu.Žēl, bet tu esi mulķis, kuru lielākā daļa pilsētas var nosaukt par nozēlojamu P_mpi un tici tu esi pelnījis šo repliku un atzīšanos.....Tevi neciena(iesaku iemacities cienit citus ''subjektus''....nauda Tevi cienīs vēl laiku-nomierinies!:)
Ogri varētu pārvērst par šausmu pilsētu - nekas nav jāizdomā, nosaukums jau ir. Kombināta vietā un uz saliņas vajadzētu ierīkot šausmu parku un paplašināt ikšķiles skrejceļu, lai var nosēsties lielās starpkontinentālās lidmašīnas!! Lunim par prieku imigrantu rajonu varētu pārvērst par gigantisku peintbola parku, protams, ar īstu viesstrādnieku - laupītāju elementiem! Vo būtu zajbis!