Kardiologs
Vai kāds nevarētu ieteikt labu kardialogu, nekad iepriekš nav bijusi vajadzība pēc tā, nezinu pie kura vispār ir vērts iet . Var arī Rīgā!
Lija Mora - Ogrē ir super!
Lija Mora tiešām ir izcila daktere. Cilvēks kurš ir cienīgs saukties par ārtstu. Daktere Mora strādā "Dziednīcā"
viņu reti tur var satikt...un bieži pat savos darba laikos nav..
Paldies:)
Daktere Mora ir ļoti jauks cilvēks bet kā kardiologs noteikti nē.visgudrākās ir A.Baika un Jasinkēviča Inga ,kura strādā arī Stradiņa klīnikā.
Varbūt ziniet, cik maksā vizīte pie dakteres Moras?
Varu piekrist tikai tam, ka dr. Mora ir laipna, cik laba un kompetenta.... tas ir vēl apspriežams. Mani kā grūtnieci iedzina pilnīgā depresijā, jo esot man diabēts, jāsāk lietot insulīns utt, bet pēc citu ārstu konsultācijas viss ir pilnīgi ok. Diez vai ļoti kompetents ārsts ko tādu varētu izdarīt :( :(
Brice bet darga laikam 25ls
Kardioloģe Lija Mora ir super zinoša ārste!
Pazvaniet dakterei Baikai.Labs kardiologs,tikai garastavokla cilvēks.Kadreiz nav patīkams kontakts ar šo kundzīti,bet kā speciālists akurāta, zinoša.Augstas klases speciālists,tikai cilvēks nepatīkama,bet tas viņai no garastāvokļa.
Dr.MOra ir zinoša, laipna kardioloģe. Lai viņai laba veselība!
Ārstējoties pie kardioloģes dr. Moras esmu atguvusi dzīvesprieku. Lai Jums mīļā dakterīte laba veselība un daudz jauku pacientu!
Daktere Mora patiesi ir sirds daktere,izturību Jums daktere smago pacientu ārstēšanā!
laba daktere diez vai gatavojoties savām 50 gadu svinībām, piektdienā ap priekšpusdienu telefonu uzliks uz aizņemto un vēl otrdienas priekšpusdienā māžosies ar telefona zvanu atspiešanu, nepieņemšanu. Rezumē: pacienti mazsvarīgi & jo mazāk viņu, jo labāk!!!!
Nevajag apmelot Dr.Moru,vakar un sodien vina mani pienema bez prolemam.Un vina ir loti laba daktere.Tev vienkarsi laikam nav ar ko pastrideties vai ari savu melno zulti izgazt.
Cien. diez vai! Dakterei L. Morai 50 gadu jubileja bija 2012. gadā.Esi kaut ko stipri sajaucis, bet slims jau ir slims , gan jau daktere piedos.
Daktere L.Mora ir ļoti zinoša, laipna. Lai viņai pašai laba veselība !
Ļloti bieži nākas apmeklēt kardiologu dr. Moru. Izcili gudra, profesionāla speciāliste. Lai jums daktere veicas!
Ja kādam sāpes sirdī, daktere ne tikai palīdzēs, bet arī izārstēs. Paldies Jums dr. MORA!
Kā var sazvanīt un pieteikties dziedniekā kā daktreses Moras???
Daktere Mora nav slikta, bet atbildības sajūta viņai gan ļoti klibo. Pat loti svarīgās situācijās, zinot par problēmu, viņa vienkārši neceļ klausuli. Nekāda gadījumā negribu apmelnot, bet esmu vilusies dakteres spējās.
... Taisnība tiem, kas pieminēja Dr. Moras neuzmanību pret pacientiem - jau kuro dienu mēģinu pierakstīties, tikai telefonā mūžīgi dzirdams Bites automātiskais atbildētājs, ka cilvēks aizņemts, sola atzvanīt, bet, protams, nekā... Un cita kardiologa Ogrē bez privātām naudām neatrast. Jā, ar medicīnas jomā Ogre joprojām iet padomju laika pēdās. :(
Pilnīgi piekrītu!!!Es teiktu slikta,SLIKTA, neuzmanīga,nezinoša,prasa tikai naudu!Bet nauda Lijas kundzīte ir jānopelna!Es neiesaku šo nevienam slimniekam,attieksme nekulturāla,savu pienākumu neveic godam,par ko tad ir devusi Hipokrāta zvērestu? Ja jau esi ārste,tad pildi savu pienākumu un tad prasi samaksu,nevis par neko gribi naudu,vispār nepatīkama ārste
Atbilde Annai! NEPIEKRĪTU ! Daktere zinoša, uzmanīga, iejūtīga.Gadiem ilgi jutos slikti.Dakrere izmeklēja, nosūtīja uz izmeklējumiem, uzstādīja diagnozi, izrakstīja medikamentus. kurus lietju regulāri,veselības stāvoklis uzlabojās .PALDIES dr. MORAI!
Atbilde Annai! NEPIEKRĪTU ! Daktere zinoša, uzmanīga, iejūtīga.Gadiem ilgi jutos slikti.Dakrere izmeklēja, nosūtīja uz izmeklējumiem, uzstādīja diagnozi, izrakstīja medikamentus. kurus lietju regulāri,veselības stāvoklis uzlabojās .PALDIES dr. MORAI!
Pie dakteres Jasinkevičas biju vizītēs 3x. Esmu pārsteigt par taadu haosu ap viņu un aprīkojuma iekārtu vecumā. Bardaks un naudas kāre tur valda.
Pārgāju pie dakteres Moras. Galīgs pretstats. aprīkojums jauns, metodes jaunas. Zāles dod ar maksimāli izdevīgāko un vajadzīgāko aprēķinu slimniekam. nekad nebiju redzējis tādus zāļu aprēķinus.
Bieži sponsorē savus izmeklējumus. cītīgi izmeklē katru slimnieka sūdzību. Liekas ka cenšas palīdzēt maksimāli daudz.
Mani pēc klīniskās nāves viņa vienīgā no četriem dakteriem spēja pacelt uz kājām. Tagad esmu ļoti labā formā.
Viņai arī ir ļoti laba palīdze, māsiņa.
pie viņām lietas iet ļoti patīkami raiti.
Dakterīte Mora ir pazīstama vairākās citās valstīs kā profesionāls speciālists savā jomā