Ļauna acs
Sveiki!
Vai kāds zina, vai Ogrē vai rajonā ir kāda tantiņa, kas var palīdzēt noņemt ļaunu aci vai lāstu!
Lūdzu, ļoti vajag!!!
zvani uz poliklīniku,pieraksties pie dakteres Ušpeles,labi palīdz pie šīm problemam.
jaa,Rigaa ir labs psihoterapeits,kas palidz cilvekiem,kas domaa un ir parnemti ar to, ka vieim ir uzlikta launa acs,nevis acabols,bet acs :D
Smajieties vien, bet es pat nezinu, kur citur vērsties - nelaimes seko cita citai! Un tas viss sākās aptuveni gadu atpakaļ!
vai neesi domājusi vērsties pie kāda garīdznieka? man palīdzēja
varu noorganizēt tikšanos
Inga, Ušpelei ir uz to ķēriens? Tiešām palīdz?
Apbrīnojami ir cilvēki, kas tic ļaunuma spēkam un netic Dieva spēkam, kas ir pāri par visiem spēkiem.
Es ieteiktu meklēt ceļu pie Dieva ne tantiņām.
6dienās kultūras namā kādreiz pieņēma ļoti labs vīrietis...tikai nezinu vai vēl pieņem un kā ar to pierakstu.
Vari pameklēt žurnālos Dziednieks un Zintnieks, tajos ir visādi kontakti un raksti.
Aizej lidz banicai..un lai visa tava gimene aiziet..naka ziemasssvetku laiks,brinumu laiks, "iztiriet" sev,visas negaciajs un negativo laukaa,un bus nost jusu "launaa acs" :)
Tantina tev lāstu nenoņems ,bet pārliks uz citu tavu dzīves sfēru.Patiesi dziedināt no lāstiem var tikai Dievs! Izlasi 91 psalmu.
Keita! Kaa tu zini,ka Tev ir uzlikts laasts vai lhaunaa acs??
Nu nelaimes taču vajā.
Tev nepiecieshams normaals psihoterapeits, kursh izveertees to, kas tev notiek un saliks visu pa plauktinjiem. Un nevajag savaas dziives likstaas vainot ljauno aci vai veel kaut ko. Paskatieties uz sevi un meegjiniet saprast, ka visas probleemas ir tikai pashos un attieksmee pret apkaartejo. Ja netiekat ar to galaa, tad mekleejiet cilveeku, kas Jums paliidzees - psihologu. Ne Dievs, nedz tantinjas nepaliidzees.
Dziednieki var noņemt lāstus,un muļķības ka Dievs to var izdarīt. Reālā pieredze rāda to,ka tantiņu paņēmieni ir ātrāki un iedarbīgāki. Un ja cilvēks patiesi no sirds netic Dievam un tā spēkam, tad nekas tur lāstu nevar noņemt. Un tie kuri netic un negrib ticēt ,tie nevar sevi piespiest to pēķšņi darīt.
Interesēties vajag dziednieku avīzēs/žurnālos ,tur ir par to daudz info :)
Mmmmm., nu nē , bībelē ir teikts, lai tie nolādēti, kas pie visādiem pareģiem un burvjiem staigā...tā ka var sākties vēl trakāka dzīve, vēl nelaimīgāka...bez Dieva.
Nevajag tantiņas, nebojā sev dzīvi...
pie dziednieces Ilzes Jansones RīGā Pērnavas ielā , precīzāku adresi pameklē internetā , man palīdzēja pirms trijiem gadiem, lai veicas
Meitene - ja shai pasaku graamataa buus rakstiits, ka apeedot kilogramu zemes, cilveekiem paliks labi - tu tam ticeesi? Ja jaa, tad man tevis zheel.
Nu beidziet tak miiljie ljautinji ticeet kaut kam mistiskam un no fantaaziijaam radiitam, tas Juus nekad neglaabs. Dziive ir dazhaadu gadiijumu sakritiiba, kurus veidojam tikai un vieniigi mees pashi, ar savu domaashanu, riikoshanos, attieksmi pret citiem. Tas, ka kaut kas slikts notiek Juusu dziivee, tas nav saistiits ne ar ljaunaam aciim un ne ar dieva roku, jo taas ir Juusu iedomas. Cilveekam ir tendence atrast probleemu ceeloni kaut kamaa mistiskajaa un tajaa, ko nevar pieraadiit, protams, ja ceeloni nevar atrast sadziivee. Taa ir kljuuda - visas likstas un prieki ir saistiiti tikai ar pashu sevi un attieksmi pret apkaarteejo. Ticiet tikai sev un savaam speejaam. Un beidziet ticeet kaut kam mistiskajam, tas buus tikai lieks laika teerinsh.
Ķegumā dzīvo dziedniece netālu no krusta kalna.No pieredzes saku,ir ļoti palīdzejusi,viņa neburās,bet aprunājos un pec auras var noteikt ko un kā:)26352754 zvanīt tikai tiešās stundās...piem,tiesi divos,vai tiesi trijos utt.
nu nezinu gan, vai uz turieni vajadzētu iet...
pamēģini sazvanīt Jāni 25978230,pieņem Birzgalē,bet vismaz mēnesis jāgaida!Īsti nezinu par šitādam būšanām,bet ārstē labi!
Katrs jau pats izvēlās kur iet.Vai pie Dieva,vai pesteļotājiem un burvjiem.Burvji var palīdzēt uz īsu brīdi,tikai vēlāk dzīvot kļust vēl grūtāk.
Piekrītu Tev!
Izlasiju visu komentarus zinu sitvacijas kad ir palidzejis dievs un kad pestelotajas taka uzskatu ka palidzet var abi vis ir atkarigs no cilveka dveseles auras.
Jānis no Birzgales pateiks, ka jums uzputies vēders un vairāk jādzer tējas...
no pieredzes...ne jau ar ļaunu aci bet ar veselēbas problēmam griežos pie viņa .....NEIESAKU.....
šeit viens links man šis palīdzēja
http://dzeja.1w.lv/129-mani-pakalpojumi/