Pārogres hipermārkets briesmās?
Vai kāds bez manis ir dzirdējis baumas par to , ka Pārogres hipermārketa vietā būs DEPO veikals? Nevaru saprast vai izdomājuši, vai varbūt kāds ir lietas kursā?
nekāds brīnums jau nebūtu ,ka tur būtu Depo. Esmu dzirdējis ,ka ledus hallē arī gribēja būvmateriālu tirgotavu ierīkot.
pie hipermārketa taču ir blakus lielas telpas ,kur lai arī taisa un sakārto to graustu!
nu forši-nebūs jākuļas uz Rīgu!
Būtu jau labi, ja būtu Depo.
Dzirdēju baumojam, ka arī Depo esot uz bankrota robežas (hm). Ja, nu gadījumā, kas...tad šamos pārpirkšot K-rauta(varbūt sulīgas, kārtējās klačas)
es atkal dzirdēju,ka visus Ogres jumis veikalus Rimi sagribējis.
Baac nu kur var shitaaa baumot? taakaa vecas tantiņas sēz pie padjezda durvīm un tik baumo visu ko! Nezinu ogrēniešiem tas kautkaa ir izteikti baumot un visu tikai no***t!
to yyy
domā K-Rautai ziedu laiki baigie? pilnīgas muļķības. bet cits veikals būs jāliek tur iekšā, jo kad atvērsies Selver un Maxima pie Statoila, šitā bodīte tā vai tā būs jātaisa ciet.
Ogrē nemaz nav K-Rauta
Vēl viena MAXIMA Ogrē???? Nu kas par sviestu?!
TO relax. Tu neķer kreņķi, ja nepatīk vari nebaumot. Citreiz parunājoties var daudz ko uzzināt , arī noderīgu.
Protams , labāk būtu Rimi, nekā pretīgais , smirdīgais Jumis. Centrā Jumis vasarā vispār vāks , visa veca prece salikta.
Kada MAXIMA, ko Jus te visi murgojat...Pie STATOILA nebus nekadas MAXIMAS, ja nemanijat tad pirms kada menesa pats Ogrenet rakstija ka tur bus iepirksanas centrs, ar 40 apgerbu un apavu veikaliem, lidzigi ka Mols.
Blakus Statikam būs IKI - par to jau vienreiz rakstīja.
butu jau labi, ja RIMI beidzot tiktu Ogre, citadi tas smirdigas jumja desas un nekada apkalposana 21.gadsimta japiedzivo
tikai saubas, vai musu domes "sargsuni-korumpetie deputati" ielaidis konkurentu RIMI, jo tad jau faktiski vecajiem aziem javeras ciet, kurs tad vairs ies uz jumisa tipiem.
nu, nu, redzēsim kam bija taisnība :))))
es dzirdeju no vienas tantes, ka Elvi vieta bus Maxima, Juma vietaa - SKY, a taa celtniecibas prechu veikala vietaa bushot Elvi, a savukārt tur pie tā stūra tas bomzis vairs nestāvēs, bet būs 2vas vecenes, kas tirgošot cigaretes pa lēto.
:D sakiet ko gribiet, Ogree nav garlaiciigi :D
Dzirdēju, ka Pārogres veikala telpās izvietos radioaktīvos aatkritumus, ko ievedīs no Baltkrievijas.
;(
Dzirdēju, ka nāks Garā Ziema!
es arī kautko par tiem radiaktīvajiem atkritumiem esmu dzirdējis.. šķiet, ka daļa no tiem jau tur kādu laiku glabājas.. tāpēc jau daudzi ogrēnieši ir tādi dīvaini palikuši..
SIA „ Plastena“ jau 12 gadus pazīstama Latvijā.
Transportieru lentas Gumijas, PVC un PU,
Apaļās siksnas PU,
Jaudas-tangenciālās siksnas,
Elevatoru kausi no PA un PU .
Pieejamas arī profilētas PVC un PU lentas.
Lentes elevatoriem - skaidu un šķeldas transportēšanai uz noliktavām. Šīs lentes var tikt nokomplektētas kopā ar plastikas kausiem.
Betonmezglu lentes - betona un grants transportēšanai. Izturīgi pret abrazīviem materiāliem.
Lentes grantskarjeriem - grants transportēšanai.
Lentes ķīmiskai rūpniecībai - minerālmēslojumu un rūpniecisko atkritumu transportēšanai. Izturīgi pret ķīmiskiem produktiem.
Ceļu uzraudzības dienestu lentes - tiek pielietotas smiltis kaisošajās mašīnās.
Lentes zivjrūpniecībai - svaigu un saldētu zivju transportēšanai (ar pārtikas rūpniecības sertifikātu).
Lentes maizes ceptuvēm - mīklas rullēšanas aparātiem, dalītājiem (ar pārtikas rūpniecības sertifikātu). Nepielīpoši.
Lentes konditorijas cehiem - cepumu un konfekšu ražošanā. Noturīgi pret taukiem (ar pārtikas rūpniecības sertifikātu).
Lentes mēbeļrūpniecībai - lakošanas, urbšanas u.c. līnijām.
Noturīgi pret deldēšanu, lakām un krāsām.
Lentes kases aparātiem - lai mazumtirdzniecības tīklā transportētu preces .
Lentes vārpstu pārklāšanai ar gumiju - tiek izmantotas tekstilrūpniecībā
Visas lentes atbilst Eiropas standartiem un ir sertificētas!
Lentes griežās un savienojās saskaņā ar izmēriem, kurus iesniedz pasūtītājs. Ja nav iespējas uzstādīt savienoto lenti uz aprīkojuma, savienojums tiek izpildīts pasūtītāja uzņēmumā.
Mēs piedāvājam:
► Dažādus plastmasas materiālus (PA-6,PVC,PETP,PEEK,PVDF,POM,PE,PP,PC,PPS,PPSU,PAI,PIE,PS),
► Gumijas (SBR, NBR, EPDM, NR),
► Blīvējošos materiālus (Paronīts, Termovatīns, Stikla udums, Keramisks papīrs, Keramisks audums, Starplikas, Blīvējošās lentes, Blīvējošās auklas, Termokartons).
Ja,Baumas visadas klist pa musu Ogriti.Es ari dzirdeju ka Hipermarketu parnems Depo,isteniba tas butu pats labakais variants,vismaz tiesam cilvekiem nebus uz rigu jakulas,Bet dzirdeju ari ka lielo Maximu tauisis vai Rimi.Her vinu zin ko tur ieliks.Bet tas viss tikai ar laiku un mes varam tik gaidit kas notiks talak un kas isti Hipermarketa vieta bus.Tapat ari ar Selver veiklau,vel nevar izdomat ko tur liks.Es nesaprotu prekss kam vispar to Selver taisija ja vins tik atri nobankroteja :D
rimi nopirka visus selverus tas vai rimi bus selvera vieta vel nav zinams
runaajot tiesi par Ogri
Nu , ja ne Rimi, tad iespējams Super Neto, jo tas ir zem Rimi
Man interesee blivgumija konditorejas krasniim.
Selver neko nav pārdevis-viņš gaidīs labākus laikus.
vispār paanalizēju un secināju, ka nu Daugas Maksima ir dārgāka par jumi. nu moins. nu piens 3,5%75 s /l. bļin nu cenas sakāpinājuši ārprātā.