Kedu balle!!
kaut ko dzirdēju ka būšot Kedu ballīte, laikam iekšs SmileLoung:)) Vai kāds kaut ko tuvāk nezin?!
Un kas tas par dj eermu?!labs vai ne tik labs??
Iesim????
Jā, tur rīsus pasniegs kedās!:D
Es gribēju teikt - laikam...:)))
Izskatās pēc smile lounge mēģinājuma ievietot bezmaksas reklāmu :))))))) Ka jau tu, reba, kaut ko dzirdēji par kedu balli, tad arī labāk par citi zini par ko ir runa :))))))) Nu un nezināt djĒrmu nu gan ir kauns.... viņš ir Bermuda pastāvīgais dj.
nu re es Bermudu vnk neapmeklēju:))
paskat tik, nezināt DJ Ērmu ir kauns... pisec, līdz kam esam nodzīvojuši... DJ Ērms ir tas, kas būtu jāzin katram sevi cienošam ogrēnietim. Nē, ne jau līkais tilts, ne jau kino ēkas priekšā esošais lāčuks ir Ogres simboli, bet Bermuda pastāvīgais DJ - DJ Ērms! Sāksim Ērma bildes drukāt uz pastkartēm un atrisināsim Ogres TIC suvenīru problēmu!
Latvijā ir tikai viens(a) labs(a) DJ - DJ Nora!
dj Ērms, izklausās labi.. :)))
Man gan šķiet, ka izklausās vāji, nē, pat ne vāji, bet draņķīgi!:)
Atcerējos vienu skaistu dziesmu - beibe, padod, padod, padod kedu, jo Tu jau zini, kā tas ir, kad kedu nepadod!
sviests ..... !!! ja nav ko rakstīt, tad nerakstiet.
A tur katram savas KEDAS janem lidzi! :D:D:D
a par kedām domāti apavi vai kas cits, piemēram, pavadones..?? :))
Lasiju kaut kur net'a afi'su-tur bij kaut kas par to ka k'ajas javelk kedas un lidzi janem smaids,
bet iet gan neie'su, jo ne's'kiet ka tur kaut kas interesants bus, uz galdiem diez vai 'laus dejot, bet citur jau tur nav kur