AUTOSKOLAS OGRĒ - SOS - INFO!
Autoskola Ogrē. Iesakiet pēc pieredzes, kura autoskola skaitās labāka ar labākajiem pasniedzējiem? Staidzami vajag info :)
Vislabākā ir Koni.Tikai neej uz Vanagu,jo pati 2 gadus atpakaļ tur mācījos,nekas labs nav,naudu plēš baigo,bet māca slikti,man vīrs iemācīja labāk nekā instruktors.
Nu tapēc nevajag vainot autoskolu, ja instruktors nav iemācījis braukt. Viss ir atkarīgs no tā pie kāda instruktora tiksi. Es ar Vanagu esmu apmierināta.
Un es tieši uz Vanagu plānoju it kā iet. :( protams ļoti daudz atkarīgs no instruktora. Pie kāda instruktora Jūs "mamma" braucāt?
man bija Anatolijs Dolgovs - vislabākās atsauksmes.
es par Anatoliju tieši pretēji esmu dzirdējusi tikai sliktākās atsauksmes :D
Iesaku autoskolu "Vanags" viennozīmīgi, ļoti patika, teoriju teju 2,5 mēnešos izņēmām. pie tiesībām tiku ~ 3,5mēnešu laikā, ātri. Kamēr citi draugi mocījās citās autoskolās ar braukšanas instruktoriem , kuri grib tikai piepelnīties. Man bija Monvīds Vanags- ļoti patika.
es par vanagu,esmu dzirdējusi sliktas atsauksmes,instruktori esot nervozi it sevišķi viens, kuram arī patīk pagramstīties gar kājām.Sory ja tā nav.
Ieteiktu autoskolu kas atroas Runcos - tur ir superigs brauksanas instruktors Aivars. Pats pie vina macijos. Pie reizes saku vinam LIELS PALDIES :)) tiesi ziema tuvojas - un vins neiebilda ka likumos vareja roceni paraustit :D
Koni neiesaku -ilguma pēc, citādi nebija nekāda vaina..dārgi, ilgi..
Pēc mācīšanās Vanagā, ar pirmo reizi noliku tiesības. Vislabākās atsauksmes par instruktoru Andri Krinbergu. Teorija, kuru pasniedza Anatolijs, gan bija izstiepta un ārkārtīgi garlaicīga.
Tikai un vienīgi instruktors Imants,DOSAFā pie stadiona. Kolosāls instruktors.
Dēls tikko dabūja tiesības. Mācījās Vanagā. Ar instruktoru ļoti apmierināts, sauca Ivars. Eksāmenu nolika ar pirmo reizi un diezgan ātri. Esmu dzirdējusi, ka daži instruktori velk garumā apmācību, lai vairāk nopelnītu. Ar Ivaru tā nebija.
Vanags laba autoskola.Par citām nezinu.
Vai instruktors bija Ivars Jurgelis?
Man patika KONI...!!!:)))
Iesaku autoskolu Andžs. Varbūt dažiem (-ām) pakarbi, bet toties patiesi. Braucu jau triss gadus un - tfu,tfu.tfu.
tu labi zini,ko iesaki cilvēkam???Aizmirsi pabrīdināt,ka instruktora plosta laikā iet traki..vairs uz tādu murgu neparakstītos..teoriju gan pasniedza zelta cilvēks Česlavs un braukšanu pa Ogri arī superīgs instruktors-Raimonds,bet par tālāko gadu neizteikšos...........................
Piekrītu drošajai braucējai,kad Stipnieks ieiet plostā sākas murgs un naudu Stīpnieks arī mīl labi noplēst!
andzam superīgs instruktors lielvārdē,silti iesaku,māca gan teoriju,gan braukšanu
Auto skolai Andžs labāk ejiet ar lielu līkumu garām
Arodģimnāzijā iemāca braukt pat bezcerigiem gadījumiem, nekad neticēju, ka viena mana paziņa spēs nolikt tiesības , bet iemācījās. Un arī nav tā dārgākā. Īpaši varu ieteikt Aivaru.
lielvārdē pats liku tiesības pie instruktora Pētera,man ļoti patika,pie viņa visi noliek
koni tiešām tas viss pasāciens ilgi velkas,bet skola nav slikta
peteris lielvardee super,bet andzhaa ogree labaak tocna nee
Mans draugs macijas ''Andzs'' autoskolina. kad brauksana notikas vins nobrauca 30min. par to no vina paprasija ka 1st. laikam 14Ls. vel kuriozs Stīpnieks piedzeries masina piedavaja visiem macekliem iedzert ar vinu ari pie stures braucosajam:))) loti daudz cilvekus pasauc braukt viena brauksanas reize. un beigu beigas Andzs paprasija no dzeka 50ls par to ka saspringta bridi Andzs sezot blakus vaditajam pakera stures ratu un ielidoja cita masina.
Vanags un instruktors Anatolijs Dolgovs. Pieredzējis, reizēm mēdz saīgt un papurpināt, bet rezultāts labs. Profesionālis, kurš no sirds iemāca braukt droši un pārliecinoši.
Es mācijos "Andž".Tīri tā neko.Ar Stīpnieku pa 140km/h maucām.Visu nokartoju ar pirmo reizi.
''Vanagā'' ir jaunums- mācības piektdienas vakarā un sestdienas vakarā...manuprāt ideāls variants strādājošiem, ir iespēja pieteikties jau tagad :) es jau pieteicos :) Vanags ir labs!
Anatolijs Dolgovs ir labs pasniedzējs.
Kādas atsauksmes par instruktoru Ivaru Jurgeli no Vanaga?
Strādāju vanagā.Vispār Rīgā bet varu arī Ogrē jo maz darba.
www.motoapmaciba.tk
Ivars ir lielisks instruktors!!! Pati ieguvu tiesības pie viņa,kā arī ieteicu 3 cilvēkiem, un visi ļoti apmierināti.
kuraa autoskola nav jaliek raukshana riigaa..????
Nosmieties ar jums visiem-žipčikiem. Jums dotības uz pasaku rakstīšanu:))
tikai un vieniigi koni
Arī es varu teikt visu to labāko par autosskolu Vanags, kā arī par instruktoru Ivaru Jurgeli. Noliku ar pirmo reizi.
Tikai ne pie Mikolones Dzintras .Ātri pārrakstam csn grāmatu.un staigā!
Mācijos Vanagā pie Mikalones,Jurčikam taisnība,neko neiemācīja.Ja ko pajautāsi tevi apsmies un
uz jautājumu atbildē,kā to var nezināt.Noteikumus vispār neizskaidro. Tiko pabeidzu autoskola Rūta
Ogrē pie pasta.Pasniedzējs Uģis un instruktors Andrejs .Ir forši.
Arī es mācijos Vanagā pie pasniedzējas Mikalones.... nu tāda sterva... visu laiku stāsta ko nevajag darīt, nevis māca noteikumus... beigās ar draudzeni aizgājām uz Vanagu Rīgā pie normāla pasniedzēja.
Bet nu tā sterva Mikalone ir pilnīgs pipec... uz nodarbībām gandrīz katru reizi kavējās "sastrēgumi"...
PILNĪGI NOTEIKTI PIE VIŅAS NEMĀCATIES!!!
Palīdziet(iesakiet) auto instruktoru OGRĒ!!!!!! SOS !!!!!!
Interesentākais tas, ka šajā laika posmā nekādi " jurčiki ", Vitāliji un Juri nav mācījušies autoskolā pie manis. Ļoti gribētu zināt viņu uzvārdus.Pie tam, lamāties prot, bet uzvārdu pareizi uzrakstīt- gan ne.Tie, kuri regulāri nāk uz nodarbībām stāsta gan ko citu un iesaka arī saviem paziņām un radiem.
Arī es mācījos pie Dzintras, varu ieteikt arī citiem. Aizgāju no citas autoskolas pie viņas un varu salīdzināt - visu izskaidroja un atsvaidzināja zināšanas. Tiešām iesaku arī citiem.
Es tikai un vienīgi par Aivaru Juknu no Ogres Valsts tehnikuma autoskolas. Super instruktors.
Monvids vanags. Tas tach ir pilniigs aaksts. Pats braukt nemaak un citiem neko iemaaciit nevar. + apkraapj. Turieties pa gabalu no shii cilveeka. Ja protams par cilveku vinju var saukt.
Igor,nespried péc sevím...man vin's daudz iemácíja...Tu vienkársi lohs...braucu jau 6 gadus...
Iesaku Ivaru Jurgeli...labākais instruktors kurš tikai varētu būt, ļoti mierīgs, ātri māca, labi un nevelc naudu. Es ieguvu tiesības 3 mēnešu ilgumā, visu pakārtoju no pirmās reizes. Mācijos vispirms Koni, tur laba teorijas pasniedzēja un ātri iemācija, bet instruktori tur vienkārši dvj čau. Par katru instruktoru vispārībā var atrast statistiku google, tur viss ir parādīts.
Iesaku Ivaru Jurgeli...labākais instruktors kurš tikai varētu būt, ļoti mierīgs, ātri māca, labi un nevelc naudu. Es ieguvu tiesības 3 mēnešu ilgumā, visu pakārtoju no pirmās reizes. Mācijos vispirms Koni, tur laba teorijas pasniedzēja un ātri iemācija, bet instruktori tur vienkārši dvj čau. Par katru instruktoru vispārībā var atrast statistiku google, tur viss ir parādīts.
Par Dzintru izspiedēja ar nesakarīgu līgumu instruktors Jurgelis vienīgais, kas labi atstāja iespaidu, bet cik noprotu arī viņš ir zaudēts šai skolai Dzintras alkatība.
Kā ar šo ? Autoskola Respekts , Upes prospekts 18A, Ogre www.respekt.lv
Laika trūkuma dēļ automācība man ievilkās vairākus gadus. Šajā laikā braucu bez tiesībām un bez noteikumiem kā rezultātā radās ļoti slikti braukšanas ieradumi! Triju dienu laikā Stīpnieks mani sagatavoja braukšanas eksāmenam,ko nokārtoju ar trim punktiem. Salīdzinot ar citiem braukšanas braukšanas insruktoriem ,man tādi bij trīs,Stīpnieks SPĒJ REĀLI IEMĀCĪT PAREIZI BRAUKT! Bet ja kāds nespēj saprast to ka arī pasniedzējs ir tikai cilvēks tās jau ir vņa problēmas.
Uz autoskolu respekts var neiet. Instruktors Edgars pie valsts braukšanas eksāmena nepielaidīs, un plus visam vēl sašvīkās kartiņu un pateiks lai ar to iekurina kamīnu.
Ja taisniba Brandulis instruktors pamatigs izspiedejs, bus dargas tiesibas.
Runājot par autoskolām Ogrē, personīgi esmu startējusi divās no tām, un personīgi no manas puses vislabākās atsauksmes ir par skolu "Respekts"! Kā jūs te rakstāt par instruktoru Branduli - cik cilvēku, tik viedokļu! Labāku braukšanas instruktoru neatrast, jo patiešām, uz eksāmenu laiž tad, kad braucējs tam ir gatavs! Tie kas skrien ar galvu sienā un uzskata, ka ir gudri, vareni un visu māk, tad no tādiem arī nāk šie negatīvie komentāri. Katram savs! Pateicoties šai autoskolai uz ceļiem ir zinoši un prasmīgi autobraucēji, nevis auni, kuri apdraud apkārtējos, un galu galā arī sevi, ar savu nemākulīgo braukšanu.
Tā teikt - pie stūres sēžot ar galvu jādomā, nevis tikai gudri jā*irš ;)
Ļoti cien, Liene jeb "..."2013-10-17! Autoskola Respekts gluži kā citas autoskolas ir mūsdienīgas- un strādā ar csdd datu bāzi- tādēļ arī apmācības karte kļūst par "kamīna iekuru", to zin visi, kas apmeklē teorijas nodarbības. Instruktors Edgars māca braukt- dara savu darbu pēc labākās sirdsapziņas. Un jau pirmajā braukšanas nodarbībā tiek izskaidrots, ka nav nekāda "laidīs" vai "nepalaidīs" uz eksāmenu. Katrs klients uz eksāmenu dodās pats pieņemot šo lēmumu! Konkrētajā gadījumā eksāmena nokārtošana ar trešo(!!!) reizi vien liecina par negatavību tam.Jo grūtāka galva un mazāk pacietības, jo dārgāka vadītāja apliecība!
Es mācijos Respektā, varu teikt tikai to labāko. Mācības bija interesantas, nebija kārtējā daiļliteratūras stunda - mehāniska noteikumu grāmatas pārrakstīšana un iekalšana. Kas attiecās uz Edgaru, es pie viņa braucu un pie tiesībām tiku nepilnu divu mēnešu laikā. Ja esi braucējs, viņš NELIEK braukt pat tās noteiktās 14 stundas, esi gatavs, staigā uz eksāmenu!!!!!
Un vēl, starpcitu Respekta teorijas nodarbībās autoskola uzsauc kafiju un tēju:)))
Nu kā sevi šeit izspiedējs liela pretīgi.
Domāju, ka autoskolas izvēlei nav dižas nozīmes. Svarīgi ir tikai izvēlēties labu un sakarīgu <a href="http://www.autoskola-presto.com/valts-titavs">instruktoru</a>.
Armands Jankovskis - 29488850 - ļoti, ļoti labs instruktors. Vienīgais instruktors, kura nodarbībās mani nervi netika traumēti nemaz. Ļoti pacietīgs, nekad nedusmojas - balss tonis, attieksme vienmēr ļoti patīkama. Daudz ko jaunu un labu pastāsta. Tieši pie viņa ļoti progresēju un galugalā ideāli noliku tiesības Ļoti jauks un patīkams ir viss mācību process - pēc nodarbības gandrīz vai gribas smaidīt, neskatoties uz pieļautajām kļūdām un grūtībām - neapgrūtina ar savu dusmošanos un tās radīto papildu stresu, kas novērš no braukšanas un liek justies ļoti bēdīgi(kā to darīja citi man zināmie instruktori). Kā pedagogs izcils - māca ļoti pareizi un metodiski. Ļoti pozitīvs un ļauj cilvēkam justies cilvēcīgi nevis kā pēdējam muļķim un neprašam, ļauj kļūdīties un domāt pašam. Pie viņa braucot, braukšana sāk šķist viegla - viņš pastāsta un parāda, kā visu izdarīt ļoti viegli, māca minimalizēt kustības un piepūli. Rada iespaidu, ka "neskatās uz rokām", bet visu ļoti labi pamana un palīdz novērst stresu kustībās. Iesaku tikai šo instruktoru!
Edgars Brandulis - familiārs, flirtējošs, kā pedagogs - "jauns gurķis" ;) Bet varbūt tikai es tāda smuka...
Ja gribi ieguut B kategoriju, labaak nepaslinko un izbraukaa uz Riigu, tapat brauksanas naaksies nemt Riiga, ja, protams, neveelies paarmaksaaat pa celu braucot ar intrukotru Riiiga - Ogre, kur tarifs ir daargaaks nekaa Baltic Taxi.
Iesaku iet uz autoskolu Eksperts, turklaat, viniem ir loti pievilciigas cenas=> http://autoskola-eksperts.com/b-kategorija-cenas/
Ja domā, kuru Ogres autoskolu izvēlēties, diezgan izsmeļos raksts par cenām un CSDD reitingiem http://autoskola-eksperts.com/autoskolas-ogre/
Man nodereeeja shis bloga raksts http://autoskolasogre.blogspot.com/
Vai kāds varētu ieteikt kādu braukšanas instruktoru Ogrē,kas nodarbojas ar individuālu apmācību?
Noteikti, viena no izdevīgākajām vietām, kur kārtot B kategoriju: www.krustojumi.lv/b-kategorija
Loti foršs blogs topošajiem autovadītājiem - https://burnickis.lv/blogs/
Ļoti labs instruktors, iesaku visiem - https://burnickis.lv/instruktori/
Par Branduli piekrītu, tie kas te salielīja ir sviests, naudu vinš mīl, piekasās un uzspiež savu "tehniku", nekāda baigā sagatavošana īsti nav, un patīk "vecenes". Savas draudzenes labāk pie viņa nelaidiet ! Ļoti iedomīgs, patiesībā kā instruktors tā ne visai, tie kuri ir ar mokām un milzu izdevumiem tikuši līdz csdd un ieguvuši aplieīcību, šodien pa ielām brauc ļoti apšaubāmi.
Labvakar defeat! Varat iedot Stīpnieka kontaktus?