Enerģijas dzērieni
Red bull,Powerhorse,XTC,Shark,Effect,Burn,Battery,Dynamit,ROX,Red devil,Ozone,Tiger,tā es varētu šo sarakstu turpināt vēl...Tātad kādas ir jūsu domas par enerģijas dzērieniem?Man tie tīri labi tīk,protams,ar mēra izjūtu.Dienā vai reizi divās,trijās dienās izdzeru 1-3 skārdenes ar šiem drinkiem,bet kad cilvēks tos dzer jau vairāk kā 7 katru dienu,tad gan tā kā pa traku,arī tad kad sākumskolēni jau ar Red bull rokās,iet no lielveikala ārā.Arī sirds slimniekiem,grūtniecēm,diabētu slimiem cilvēkiem vajadzētu gan apdomāt,vai dzert šo enerģijas dzērienu.Man tie liekas laba alternatīva alkoholam,cigaretēm,garša lieliska.Daži pirmspensijas vecuma cilvēki saka,ka tas ir sākums narkotikām,pārspīlē jau gan.Mani iemīļotākie ir Red bull,Shark,Burn,Effect,Powerhorse,XTC,ROX.Ja nav pie rokas šie,tad nu iztieku ar kafiju.Neteiktu,ka uz manis tie iedarbotos īpaši spēcīgi,bet no rītiem var labi iestiprināties ar kārtējo Burn,Shark,arī pasākumos,labprāt,nobaudu.Ja mācīšanās ievelkas līdz vēlam vakaram,tad kā saka,lai nenolūztu,iedzeru pa kādam tonizējošam dzērienam.
Man vislabāk garšo dzeltenais dynamit, shark kautkā ar pirmo reizi nepievilka un sarkanais dynamit ir pilnīgs suds. Red bull arī nav ''īstā'' garša, pārējos neesmu mēģinājis. pieturos pie dynamit jo viņa specifiskā skābā garša pamodinās no jebkura stāvokļa. Nedzeru diez ko bieži, 1-2 skardenes nedēļā vai retak. Domāju ka šitie ir domāti extreme gadījumos nevis rīta kafijas vietā, piemēram kad jābrauc dienu un nakti var koncentrēšanās laiku pavilkt garāku...
Manas domas :
nu ja grib chakareet veseliibu, noslogot sirdi lai vecumdienaas aatraak kaajas atstieptu, tad tik var lakt.
Parsvara vinji visi satur daudz kofeiinu, un tas lielos daudzumos noslogo asinsrites sisteemu, sirdi.
Tas gan!Sarkanais dynamit man ar nepatīk,pliekans,neefektīvs,no sarkanajiem labāki tomēr XTC red cactus,burn,bet parastais latvijā ražotais dynamit ir ok,mazliet atgādina battery..
OOps,nevis latvijā,bet Latvijā..:D
Tiem kas to daudz dzer:
Mediķi aicina būt piesardzīgiem ar enerģijas dzērieniem :
http://www.diena.lv/lat/politics/sabiedriba/dzivesstils
Vot šņabis ar enerģijas dzeerienu ir supeer!:D:D:D
Kādā jāņu nakts party,pa retai reizei jau var sajaukt ar alkoholu,bet kaitīgs kokčiks,kā tajā diena.lv rakstā..
Tam īru sportistam gan laikam ar sirdi īsti labi nebija,pārslodze,vai vēl,kas nelāgs.Es vienu rītu paņēmu iedzēru 3 drinkus,2 red bull,1 burn,negribēju gaidīt autobusu un gandrīz skriešus no fazer firmas līdz pat kultūras namam aigāju,tikai vakarā miegs nāca dubultīgi..
Atbildesu tikai uz Tātad kādas ir jūsu domas par enerģijas dzērieniem?
Tira kimija, labak ko pavisam dabigu...
Ja vien neesi tads ekzemplars, kam jasez pie stures dienu un nakti :)
TK tu bikin parspile ar to dzersanu. ir gadijums bijis - hvz kur lasiju bet dzeks dzera ta pat ka tu un vinam olas augoni iemetas, un vel visadi kuriozi bija par to energy drinku. Iesaku nopirkt sulas-spiedi un dzert dabigu sulu. No tas tev bus vairak energijas, ziema nak -bus laba imunsistema.
Man patik energijas dzeriens SPAM!!! baigi labais.Maksa ap 60 santimiem,no Holandes.Baigi stiliga bundzina un garsa ka Red Bull,ideali.Izdzeru katru dienu vienu!iesaku visiem,pameginiet,pat stipraks neka SHARK!ta ka SPAM energy drink rullee,super.
man gan vislabaak Power Horse
Man labak teja garso, neka sintetiskais mesls
Varu piedāvāt Verve enerģētiķi
Andri tu vareetu man atsuutiit informaaciju par to Verve energijas dzerienu! uz oskarzzz@inbox.lv
Enerģijas dzērieni ir kaitīgi sirdij:
: 23.08.2008. 13:25 Enerģijas dzērieni ar augstu kofeīna saturu ne tikai nodrošina fizisko spēku pieaugumu, bet arī palielina arteriālo spiedienu, sirdspukstu biežumu un asiņu sarecēšanas iespējamību, secinājuši zinātnieki. Kofeīns un aminoskābe taurīns, kas atrodami gandrīz visu enerģijas dzērienu sastāvā, kā arī ar olbaltumvielām bagātos pārtikas produktos, negatīvi ietekmē sirdsdarbību un palielina asinspiedienu.
No ASV Detroitas Henrija Forda slimnīcas un Austrālijas Adelaides Karaliskās slimnīcas zinātnieku kopīgi veikta pētījuma izriet, ka šādi dzērieni ir ļoti bīstami sirds slimniekiem un bērniem, tāpat tie kaitē arī veseliem cilvēkiem.
Lai noskaidrotu enerģijas dzērienu ietekmi, pētījuma laikā brīvprātīgie, kuru vidējais vecums bija 26 gadi, dienā izdzēra pa divām kārbām enerģijas dzēriena, kur kopā ietilpa 80 miligrami kofeīna un 1000 miligrami taurīna. Testa laikā citus kofeīnu saturošus dzērienus brīvprātīgie nelietoja. Izrādījās, ka jau pirmajā dienā eksperimenta dalībnieku asinsspiediens cēlās par vidēji 8%, bet nedēļas laikā – par vidēji 11%. Tāpat asins analīzes liecināja, ka dzērienu sastāvā esošā ogļskābē gāze veicina asins sabiezējumu veidošanos. Tas nozīmē – asinis kļūst daudz “lipīgākas”, kas sekmē iespējas saslimt ar sirds slimībām vai tās saasināt. Pētījuma gala paziņojumā tādēļ teikts, ka ka cilvēkiem ar sirds slimībām enerģijas dzērieni ir “nāvējoša inde”..[ http://www.2v.lv/index.php/zinatne/34-science/304-energijas-dzerieni-kaitigi-sirdij]
Vienozīmi Rox The Best :D
Isostar , kas jāšķīdina ūdenī
Vis realaka garša ir burn (sarkanajam)aRED BULL ir galigs sūds. izdzerot 3 skardenes diena sak sāpet galva.
Tas ir jāpaziņo sabiedrībai, ka sers Frodo Baggins, ir atvērta
iespēja ikvienam, kam nepieciešama finansiāla help.We dot no
aizdevumu privātpersonām, uzņēmumiem un uzņēmumiem, kas piedalās skaidru un
saprotamā veidā un stāvoklī. laipni aizpildiet pieteikuma formu
zemāk un nosūtiet to mums pa e-pastu: bagginsfinancialhome@gmail.com
Aizņēmēji nepieciešamā informācija Aizpildiet un atpakaļ.
Pilns vārds :......................... ..
Adrese :..................
Tālruņa :...................................
Valsts :...................................
Apjomu, kas nepieciešams, jo kredīts :............
Lai kredīts ...................
Aizdevuma termiņš :...........................
Sekss :.........................................
Pievienojiet personas apliecība .......................
Apzinoties šo pastu, mēs varam sākt ar pārstrādes jūsu
loan.There vairāk iegūt, saņemot aizdevumu no šīs company.Contact mums
Vairāk informācijas pa e-pastu: bagginsfinancialhome@gmail.com
Ar laba vēlējumiem,
Sir Frodo Baggins
Ziemassvētki aizdevuma piedāvājumu piesakies tūlīt