uzmundrinat!

es aizgaju no skolas,jo nebiju spejiga samksat par studijam,tagad ņemšu akadeemisko!! amm..daudzi ir tadi ,kas ņem akademiskos? un ka lai sadušojas pec ta nostradata gada atgriesties kola,kur jau bus priekša citi kursbiedri....es esmu depresijaa...

solvita , 2008-09-11 10:17:34

Skola? Augstskola? Gramatika jāpamācās.... Es ņēmu trīs akadēmiskos. Kur problēma? Kā sadūšoties? Un kas tur ko "sadūšoties"??, ej un mācies.

VG , 2008-09-11 10:33:41

Vareja jau kreditu panemt... lai samaksatu!
Bet vispar ir loti daudzi, kas nem akademiskos, daudzi ari vispar nepabeidz :D
No stress.

... , 2008-09-11 10:37:00

cik zinu par skolu nav jaamaksaa, pamatizglitiba ir bez maksas.
Varbuut tu runaa par augstskolu, tur gan neredzu nekaadu probleemu, daudzi njem akadeemiskos.

pagpags , 2008-09-11 10:52:51

Augstskola nav garantija laimīgai dzīvei, atceros ka vidusskolā kāda baseina ģērbtuvēs apkopēja sāka mūs, kas smējāmies un hihinājām, lamāt un beigās pārdzīvoja, ka viņai ar augstāko jāstrādā par apkopēju.

Martins , 2008-09-11 10:55:39

turies! ja gribēsi ļoti, saņemsies un vēlāk pabeigsi. ja nē- būs citas prioritātes dzīvē. tici- viss, kas notiek, notiek uz labu, pat ja šobrīd liekas, ka ir galīgā d... . vēlāk sapratīsi, kāpēc bija tā kā bija.

pozitīvi , 2008-09-11 12:25:14

Shitas ir sevis mierinaashanas sauklis, nu un citu mierinaashanas arii : "viss, kas notiek, notiek uz labu" :P
Jo ikviena veselais sapraats saka ka taa nav.

nunu , 2008-09-11 13:48:58

Piedalies diskusijā

Atzīmējot opciju Atcerēties mani Jūsu vārds un e-pasta adrese tiks saglabāti, un turpmāk, komentējot rakstus vai veicot ierakstus forumā, nebūs jāievada pa jaunu.
x aizvērt šo paskaidrojumu
(?)

Ogrenet